Hvad er den bedste brugte Mercedes cabriolet at købe?

En cabriolet er en klassisk bil, som giver dig mulighed for at slippe taget på bilen og nyde udsigten, sollyset og den friske luft. Da Mercedes er et luksusmærke, tilbyder Mercedes også cabrioleter til salg. Men hvad er den bedste brugte Mercedes cabriolet at købe?

Den bedste brugte Mercedes cabriolet at købe er 2018 Mercedes-Benz E-Klasse cabriolet. Takket være dens pålidelighed og elegante design. Desuden oser denne bil af overdådighed, og den er pakket med masser af high-end funktioner. Frem for alt sælges den til en uovertruffen pris.

Udover 2018 Mercedes E-Klasse cabriolet er der også andre værdige omtaler, såsom Mercedes-Benz CLK-Klasse Cabriolet, Mercedes-Benz SLK-Klasse og Mercedes-Benz SL-Klasse. Alle disse biler er smukt lavet og vil give dig mulighed for at nyde landskabet og solen, mens du cruiser på motorvejen.

Funktioner i Mercedes-Benz E-klasse E400 Cabriolet 2018

Udseende

Mercedes-Benz E-Klasse cabriolet kommer med et fortryllende udseende, der vækker opmærksomhed på vejen. Den ligner E-Klasse coupé, men med en soft top, der giver den en unik og afslappende følelse. Når den bløde top er slået ned, kan du nyde udsigten, sollyset og en kølende brise.

I modsætning til de fleste cabrioleter, der har to sæder, har E-Klasse cabriolet fire sæder, selv om bagsæderne er lidt trange. Så de er ikke velegnede til større personer. Oven i købet har den et noget større lastrum sammenlignet med sine konkurrenter. Derfor kan du transportere din familie og opbevare nogle former for ting bagi.

Nogle af de funktioner, der får E-Klasse cabriolet til at skille sig ud, er 18-tommers alufælge, inspirerede forlygter med dobbelte LED-striber, en A-formet kofanger og større kølergrill. Ud over det kommer E-Klasse E400 cabriolet også med masser af teknologiske funktioner, som omfatter varmereflekterende lædersæder, justerbar 64-skygget ambientebelysning, massagesæder og et aromaterapisystem.

  Kan man skifte grill på en Mercedes?

På grund af det lange design er forsæderne komfortable og kan rumme fire personer komfortabelt, når softtop’en er åben. Når softtanken er på, bliver bilen trang. Ikke desto mindre vil passagererne nyde de komfortable Nappa-lædersæder og de brugervenlige interiørfunktioner.

Desuden har interesserede købere to muligheder at vælge imellem, E400 baghjulstræk eller E400 4matic firehjulstræk. Dette giver interesserede købere mulighed for at vælge en jævn og rolig kørsel eller en kørsel med høj ydeevne. Bemærk, at en brugt E400 4Matic AWD-system er lidt dyrere.

Ydeevne

Som nævnt ovenfor leveres denne model med to muligheder, et baghjulstræk og et 4mati-allwheel-drive-system. Begge biler er fremragende, men 4Matic AWD-systemet klarer sig bedre end RWD-systemet. De kører begge på en 3,0-liters V-6-motor med dobbelt turboladning, der yder op til 329 hk og 354-lb-ft-drejningsmoment.

Med en sådan kraft er Mercedes-Benz E-Klasse cabriolet blandt de mest kraftfulde luksuscabrioleter på markedet. Oven i købet kan den accelerere fra 0 til 60 mph på kun 5,3 til 5,5 sekunder. Den har en topfart på 130 mph, hvilket er fremragende i forhold til dens størrelse. Og med en 9-trins automatgearkasse er kørsel i denne bil en god og smidig oplevelse.

Hvad der gør den endnu mere speciel er, at den er brændstofbesparende, da den har en EPA-rating på 25 mpg i byen, 21 mpg på motorvejen og en kombineret mpg på 24. Dette er bedre end de fleste Mercedes-modeller, som forbruger mere.

Hvis du lander på de senest brugte modeller, vil du endda spare mere brændstof, da du kan skifte til el. Takket være den elektrisk boostede motor. Bilen er dog ikke fuldt elektrisk, da den er udstyret med et 1 kWh-batteri, som ikke er særlig kraftigt.

  Hvad er den værste Audi at købe brugt?

Sikkerhed

Som forventet er Mercedes E-Klasse Cabriolet en sikker og pålidelig bil på vejen. Da det er en cabriolet, kan vinden blive uudholdelig, og derfor er den udstyret med funktioner som det elektriske trækstoppersystem AIRCAP og AIRSCARF-varme i nakkehøjde. Disse funktioner holder dig komfortabel, selv når stoftaget er nede.

Derudover kan du køre denne cabriolet med stor lethed, da den er udstyret med masser af sikkerhedsfunktioner. Disse omfatter stabilitetskontrol, anti-whiplash, sikkerhedssystem, advarsler om kollisioner fremad med automatisk nødbremsning, aktiv bremseassistent og dynamisk kurveassistent. En brugt 2018 Mercedes-Benz E-Klasse 400 cabriolet i 2018 koster mellem 12.000 og 70.000 Dollar.

FAQ

Hvad er den mest pålidelige Mercedes cabriolet?

Den mest pålidelige Mercedes-Benz cabriolet er Mercedes-Benz SL 2020. Ja, E-Klasse cabriolet er pålidelig, men Mercedes SL 2020 er mere pålidelig. Bortset fra det er denne cabriolet smukt designet og kompakt. Den kommer også med to sæder i stedet for fire sæder som E-Klasse cabriolet.

Hvilken er bedst – BMW Z4 cabriolet eller Mercedes E-Klasse cabriolet?

Mercedes E-Klasse Cabriolet er ideel til dem, der leder efter et luksuriøst og komfortabelt interiør. Den er også mere sikker og med meget avanceret teknologi. På den anden side ser BMW Z4 cabriolet smukkere og mere kraftfuld ud end E-Klasse cabriolet. Den har også bedre køreegenskaber og præsterer bedre.

Hvad er den bedste cabriolet på markedet generelt?

Den bedste samlede cabriolet er Mazda MX-5 Miata. Denne bil er ikke kun ikonisk og pålidelig, men den er også nem at vedligeholde og udvikler ikke så let problemer. Desuden er den elegant designet og giver en dejlig køreoplevelse. Derfor er den blandt de bedst sælgende cabrioleter, der nogensinde er lavet.

  Bedste Mercedes Hybrid biler

Hvilken er bedst – hard top eller soft top?

Forskellige cabrioleter leveres med forskellige toppe. De fleste biler har soft tops, fordi de er nemmere at vedligeholde og billigere at udskifte. Derimod er hårde toppe fremragende på grund af deres holdbarhed og evne til at modstå vejrliget og minimere støj.

Efter hvor lang tid skal jeg udskifte min Mercedes-Benz cabriolet-top?

Hvis du køber en brugt Mercedes-Benz-model, er det godt at vide, hvor længe ejeren har kørt bilen. I de fleste tilfælde holder Mercedes drop-top mellem 5 og 7 år. Den kan derfor holde længere eller kortere, alt efter hvordan du vedligeholder bilen og toppen.

Konklusion

Den bedste samlede brugte Mercedes cabriolet at købe er 2018 Mercedes-Benz E-Klasse cabriolet. Den mest pålidelige Mercedes cabriolet er dog 2020 Mercedes SL cabriolet. Begge disse biler er elegant konstrueret til at tilbyde komfort, ydeevne og en kvalitetsrejse.
Selv om andre typer Mercedes har en høj afskrivningsværdi, forsøger Mercedes cabrioleterne at holde deres værdi godt. Dette er forståeligt, da de fleste cabriolet-ejere ikke kører disse biler regelmæssigt. Derfor oplever de færre problemer end almindelige modeller, der bruges dagligt, end almindelige modeller, der bruges dagligt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z