Bedste brugte Mercedes Hatchback

Bedste brugte Mercedes Hatchback

Uanset om det er en sedan, coupé, cabriolet, SUV, stationcar eller hatchback, er Mercedes stadig tro mod sin motor, “bedst eller intet”. Derfor skiller Mercedes hatchback-modellerne sig stadig ud fra de andre.
Den bedste brugte Mercedes-Benz hatchback er Mercedes A-klassen. Denne klasse har masser af bilmodeller, som forskellige købere kan være interesseret i. Uanset om du ønsker en normal A-Klasse hatchback, en sporty hatchback eller en AMG hatchback, får du det i en Mercedes A-Klasse.

Mercedes A-Klasse

Mercedes A-Klasse blev først produceret i 1997 som en femdørs hatchback. Senere kom anden generation med en tre-dørs hatchback og blev lanceret sidst i 2004. A-Klassen er i øjeblikket i sin fjerde generation, som startede produktionen i 2018.
Det, der gør A-Klassen til den bedste brugte Mercedes hatchback, er de mange forskellige muligheder, den tilbyder køberne. Du kan vælge standardmodellerne SE, sport, AMG-line eller A35 & A45 AMG-modellerne. Dette giver alle købere mulighed for at nøjes med en Mercedes hatchback med de funktioner, de ønsker.
Alle disse modeller har forskellige motorer på tilbud og diesel- og gasmuligheder. Mercedes-Benz A-Klasse SE er den billigste, mens A45 AMG er den dyreste. Med hensyn til komfort og ydeevne er A35 & A45 premium AMG-modellerne de bedste.

Mercedes A-Klasse SE

Mercedes A-Klasse SE er en af de billigste brugte Mercedes hatchback-modeller på markedet. Den har en gennemsnitspris på 14.200 kr. Selv om denne pris virker billig sammenlignet med andre Mercedes hatchbacks, er den ikke så overkommelig som andre hatchback-mærker. For eksempel er en brugt Honda Fit eller Ford Fiesta meget billigere.
Det er det, der gør Mercedes så unik. På trods af at Mercedes A-Klasse SE er billigere, kan den prale af en bredere vifte af luksuriøse funktioner og yder exceptionelt godt. Du får altså flere funktioner, end du kan få i selv en ny Ford hatchback.
Nogle af de fremragende funktioner, som Mercedes A-Klasse SE tilbyder, omfatter fartpilot, nøglefri start, 7″ touchscreen mediesystem, klimaanlæg og et 7″ digitalt instrumentbræt. Du får også forskellige sikkerhedsfunktioner som f.eks. vognbaneassistent, aktiv bremseassistent og chaufførtræthedsalarm.
Køberne har forskellige motorvarianter at vælge imellem. A-Klasse SE har alternativerne A160, A180, A180d og A200d. De, der er på udkig efter en A-Klasse SE med benzinmotor, kan vælge enten A160 eller A180. Begge motorer har en 1,6-liters kapacitet. Mens A180d og A200d er drevet af dieselmotorer med henholdsvis 1,5 liter og 2,1 liter kapacitet.

  Mest almindelige Mercedes-Benz

Mercedes A-Klasse Sport

Hvis du ønsker en lidt bedre hatchback med en sporty følelse, er Mercedes A-Klasse Sport den bedste mulighed. Selv om der ikke er den store forskel på A-Klasse SE og Sport, har sidstnævnte lidt flere funktioner med bedre køreegenskaber.
Det første, der er værd at bemærke, er de større 17-tommer alufælge og LED-forlygter. Derudover har denne model klimaanlæg med to-zone klimaanlæg, ekstra forkromning på rattet og kulfiberlook i kabinen. Disse funktioner adskiller A-Klasse Sport fra SE-modellen.
Prismæssigt er Mercedes A-Klasse Sport lidt dyrere end A-Klasse SE. Den går for omkring 15.000 kroner, mens SE-modellen går for omkring 14.200 kroner. Den har også flere motorvarianter, som omfatter A180, A180d, A200 og A220.

Mercedes A-Klasse AMG-line

Hvis du ønsker en brugt hatchback med høj ydeevne, er Mercedes A-Klasse AMG-line det bedste valg. Fra udseende til komfort og hastighed overgår A-Klasse AMG-line SE- og Sport-modellerne. Den er dog også ret dyr, da den går for omkring 17.000 kr.
Mercedes A-Klasse AMG-line hatchback kommer med en flot karrosseri i AMG-stil, så den ser mere sportslig ud end SE- og Sport-modellerne. Denne højtydende hatchback kan prale af 18-tommer alufælge og run-flat-dæk fra Mercedes-fabrikken. Disse dæk er specielle, da de gør det muligt for dig stadig at nå frem til mekanikeren i tilfælde af en punktering.
Ud over en fremragende karrosseri, dæk og hjul får du også forsæder i sportsstil, unikke syninger i polstringen og et multifunktionsrat med flad bund. Alle disse fantastiske funktioner giver dig en enestående køreoplevelse.

  Er det en dårlig idé at købe en brugt BMW?

Mercedes A-Klasse A35

Den bedst bedømte Mercedes A-Klasse hatchback er AMG 35. En brugt AMG A35 fra AMG koster omkring 28.000 kr. Det er meget højere end de andre A-Klasse hatchbacks, som vi har kigget på. Det er dog berettiget, da denne bil er kraftfuld og komfortabel.
Mercedes A-Klasse A35 har en fremragende acceleration fra 0 til 62 mph på 4,8 sekunder, hvilket er fantastisk, når man tænker på, at det er en lille hatchback. Derudover er dens stilfulde AMG-karosseri attraktivt og skiller sig ud fra andre hatchback-modeller.
Andre bemærkelsesværdige funktioner omfatter en 2,0-liters benzinmotor, der leverer 306 hestekræfter. Du vil også elske de 18-tommer alufælge, bredere hjulkasser og et højere udstødningssystem. Desværre har Mercedes A-Klasse A35 ikke været på markedet længe, så det kan være ret udfordrende at finde en brugt bil.

Ofte stillede spørgsmål om køb af en brugt Mercedes

Er brugte Mercedes dyre at vedligeholde?

Brugte Mercedes er dyre at vedligeholde, fordi de løber ud af garantien efter 5 års ejerskab. Uden garanti er det meget dyrt at vedligeholde en Mercedes-Benz uden garanti. Og hvis du medregner brændstofomkostninger, reparationsomkostninger og forsikringsomkostninger, stiger det samlede beløb yderligere.

Hvad er forskellen mellem Mercedes-Benz A-klasse og B-klasse hatchback?

Både Mercedes A-Klasse og B-Klasse hører til Mercedes-Benz’ småbilsfamilie. A-Klassen er billigere i forhold til B-klassen. B-klassen har en lidt større medieskærm på 8,0 tommer sammenlignet med A-Klassens medieskærm på 5,8 tommer. Derudover er B-klassen længere, højere og bredere end A-klassen.

  Skal jeg købe en brugt Mercedes A-Klasse?

Hvad er den bedste brugte Mercedes at købe?

Den bedste brugte Mercedes at købe er Mercedes-Benz E-Klasse. Lige fra starten har Mercedes E-Klasse altid skilt sig ud fra andre Mercedes-modeller. Takket være dens pålidelighed, komfort, exceptionelle ydeevne og færre problemer. Derudover er vedligeholdelsesomkostningerne lidt lavere sammenlignet med andre brugte Mercedes-modeller.

Hvorfor er brugte Mercedes billige?

Hovedårsagen til, at brugte Mercedes-Benz’er er så billige, skyldes de høje vedligeholdelsesomkostninger. Efter 5 års ejerskab eller over 60.000 miles begynder Mercedes-Benz-biler at udvikle alvorlige problemer. Som følge heraf stiger omkostningerne til vedligeholdelse og reparationer også eksponentielt, da der ikke er nogen garanti til at dække dem.

A-Klassen er den bedste brugte hatchback til overkommelige priser

Selv om der findes mange brugte Mercedes-Benz hatchbacks af høj kvalitet på markedet, skiller Mercedes A-klasse sig stadig ud. Denne lille, men luksuriøse og kraftfulde bil præsterer på et højt niveau, og så er den overkommelig. Dens nære konkurrenter er Mercedes B-klasse og CLA-klasse 45 AMG, men de er ret dyre at vedligeholde.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z