Hvad er den bedste brugte luksusbil?

Hvad er den bedste brugte luksusbil?

Luksusbiler er dyre. Men hvis du ikke har penge nok til at købe en ny luksusbil, kan du stadig nøjes med en ekstraordinær brugt luksusbil af høj kvalitet.

Det er udfordrende at vælge ét luksusbilmærke/en model som det bedste, da folk har forskellig smag og præferencer. Samlet set er Mercedes-Benz S-klasse den bedste luksusbil, men BMW, Audi og Lexus er ikke langt fra. Læs videre for at finde ud af, hvilken luksusbil der passer bedst til dine behov og dit budget.
Luksusbiler afskrives hurtigere end andre biler på markedet. Det skyldes, at de fleste luksusbiler er dyre at vedligeholde, efterhånden som de bliver ældre. Derfor skiller de fleste ejere af luksusbiler sig af med dem, når garantien er udløbet.
En luksusbil, der koster 700.000 kr, når den er ny, kan koste omkring 200.000 kr, når den sælges igen efter et par års brug. Det betyder, at mange luksusbiler mister deres værdi inden for en meget kort periode. Så hvis du ønsker en brugt luksusbil, er der mange muligheder.

Den bedste samlede brugte luksusbil: Mercedes S-Klasse

Øverst på vores liste over de bedste brugte luksusbiler ligger Mercedes S-Klasse. Denne Mercedes-model tilbyder næsten alt, hvad en person kan ønske sig af en luksusbil. Den har mulighed for en diesel- eller gasmotor. Bilen kommer også med automatisk transmission.
En ny Mercedes S-klasse kan starte ved 950.000 kroner, men den samme brugte bil kan gå for under 300.000 kroner. Afhængigt af mærke og model kan du endda få en under 250.000 kr. Denne bil viser luksus i interiør og eksteriør. Den er støjsvag, sikker, pålidelig og yder en fremragende præstation.

  Kan Mercedes bruge almindelig benzin?

Den bedst præsterende brugte luksusbil: BMW 7-serie

BMW 7-serien er måske ikke bedre end Mercedes-Benz S-klasse på mange måder, men det er stadig den bedst præsterende luksusbil på markedet. De nyeste modeller har slankere forlygter og frontgitter, der får bilen til at se endnu mere elegant ud.
En ny BMW 7-serie kan koste dig over 860.000 kroner, men du kan finde en brugt BMW 7-serie til under 250.000 kroner. Det er noget af et røverkøb i forhold til den oprindelige pris. For denne fremragende pris får du adaptive LED-forlygter, stereoanlæg af høj kvalitet, en elektrisk bagklap og meget mere.

Den bedste brugte luksusbil i mellemklassen: Audi A8 Saloon

Audi tilbyder altid det bedste fra begge verdener. Den er ikke så komfortabel som Mercedes, men bedre end BMW. På den anden side er det ikke den bedst præsterende bil, men bedre end Mercedes. Audi A8 Saloon tilbyder komfort, pålidelighed og kraft.
Ligesom sine konkurrenter er en brugt Audi ret dyr at vedligeholde, men kan stadig være værd at investere i. En helt ny Audi A8 kan koste dig over 850.000 kroner, men den samme brugte bil kan sælges for under 300.000 kroner. Denne bil er kun næst efter Mercedes-Benz S-klasse, når det gælder komfort.

Den mest pålidelige brugte luksusbil: 2014 Lexus RX 350

Toyota’s luksusmodel, Lexus, er den mest pålidelige brugte luksusbil på vores liste. Lexus RX 350-modellen er smukt designet, komfortabel, praktisk og nem at vedligeholde. Den er også teknologisk avanceret med masser af sikkerhedsfunktioner som f.eks. bremseassistent, blind-spot monitor og vognbaneassistent.
En ny Lexus RX 350 går for mindst 440.000 kr. Men efter et par års brug kan du få den samme bil for under 250.000 dollars. Bemærk, at prisfaldet på Lexus RX 350 ikke er så stort som på Audier, BMW’er eller Mercedes’er, da den er lettere at vedligeholde og mere pålidelig på lang sigt.

  Toyota VS Mercedes Pålidelighed

Den mest sikre brugte luksusbil: Mercedes-Benz E-Klasse

Sikkerhed er altafgørende, uanset om du køber en ny eller brugt bil. Mercedes E-Klasse er en af de sikreste biler på markedet. Derudover kan den prale af en lang række luksusfunktioner som f.eks. et Bang & Olufsen-lydsystem og et aktivt førersæde med flere konturer.
Selv om enhederne ikke er mange, kan du få en ny ældre model Mercedes som Mercedes-Benz E-Klasse 2014 for omkring 270.000 kroner. Den samme brugte bil kan gå for helt ned til 110.000 dollars på markedet. Til en sådan pris er det en god investering, da du stadig får en sikker, men komfortabel og luksuriøs Mercedes.

Den bedste brugte luksusbil under 200.000 kr: 2013 BMW X3

BMW’er har en af de laveste gensalgsværdier blandt luksusbiler. BMW X3 er den bedst brugte luksusbil under 200.000 dollars. En helt ny 2013 BMW X3 fra 2013 går for omkring 450, 000 kr. Denne bil vurderer højt i sikkerhedsscore, og den er har overlegen brændstoføkonomi.

Ofte stillede spørgsmål om køb af en brugt luksusbil

Hvad skal man kigge efter, når man køber en brugt luksusbil?

Ligesom ved køb af en ny bil skal du overveje bilens sikkerhed, pålidelighed, komfort og ydeevne. Mercedes tilbyder mest komfort, mens BMW’er er de mest velfungerende biler. Audi har kraften, mens Lexus er lettere at vedligeholde. Desuden skal du kontrollere bilens stand.

  Hvorfor er brugte Mercedes S-Klasse så billige?

Betyder kilometer noget, når du køber en brugt luksusbil?

Ja, kilometer betyder noget. De fleste luksusbiler begynder at udvikle problemer efter 100.000 miles. Nogle Mercedes-modeller begynder at udvikle problemer allerede ved 50.000 miles. Audier er ret dyre at vedligeholde, efterhånden som de bliver ældre, mens BMW-dele er dyre at udskifte.

Hvad er det bedste mærke til brugte luksusbiler?

Det afhænger af, hvad du er på udkig efter. Hvis du vil have det bedste samlet set, så er Mercedes på toppen. BMW er dog det bedst præsterende, mens Audi bygger bro mellem Mercedes og BMW. Bilerne varierer også, alt efter hvilken model du køber.

Afsluttende tanker

Med så mange luksusbiler på markedet er det ikke let at vælge den bedst brugte luksusbil. Men hvis du ved, hvad du vil have i en bil, er det nemmere at vælge. Mercedes-Benz S-klasse er den bedste samlet set, mens BMW 7-serien er den bedste brugte luksusbil med de bedste præstationer.
Alle de biler, som vi har udvalgt, er fremragende og værd at investere i. De er måske ikke nye med det høje prisskilt på dem, men de har stadig avancerede funktioner og yder overordentlig godt. Med blot et par tusinde kroner kan du få din drømmebil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z