Hvorfor er brugte Mercedes S-Klasse så billige?

Mercedes-Benz S-Klasse er Mercedes’ flagskibsmodel. En helt ny Mercedes S-Klasse har en grundpris på 110.850 dollars, mens en brugt S-Klasse har en gennemsnitspris på 50.000 dollars. Men hvorfor er brugte Mercedes S-Klasse så billige?

Brugte Mercedes-Benz S-Klasse er billige på grund af de høje omkostninger til reparation og vedligeholdelse. Efterhånden som Mercedes S-Klasse bliver ældre, stiger også de problemer, som brugeren skal tage sig af. Mercedes S-Klasse er også billig på grund af det oversvømmede marked for brugte Mercedes S-Klasse.

På trods af at Mercedes-Benz S-Klasse er billig, kan du stadig finde en god brugt bil. Det eneste du skal gøre er at sørge for at prøvekøre bilen, få den gennemgået og tjekke dens historik. Hvis du desuden får en certificeret brugt Mercedes S-Klasse, er det endnu bedre.
Ved at købe en certificeret brugt Mercedes S-klasse mindsker du risikoen for at købe en bil med masser af problemer. I de fleste tilfælde kommer certificerede biler med yderligere fordele, såsom finansieringsprogrammer og garantier, der er dækket af producenten. Derfor kan du slappe af i vished om, at du får en brugt S-klasse af høj kvalitet.

Priserne på brugte Mercedes S-Klasse varierer alt efter bilens årgang, ekstraudstyr og stand. En brugt Mercedes-Benz S-Klasse kan have mange kilometer, men sælges alligevel bedre end en med færre kilometer. Så overvej alle de vigtige faktorer, når du køber en brugt Mercedes S-klasse, ellers kan du ende med at få en dårlig handel.

Hvad gør brugte Mercedes S-Klasse så billige?

Høje omkostninger til reparationer og vedligeholdelse

Hovedårsagen til, at brugte Mercedes S-Klasse er billige, er deres høje udgifter til reparation og vedligeholdelse. Som de fleste luksusbiler er S-klassen udstyret med nogle af de nyeste teknologier, der gør, at den let går i stykker. Som følge heraf kan du besøge mekanikeren flere gange end en almindelig bil.
På grund af de overkonstruerede og komplicerede teknologier vil det koste dig meget mere at reparere din S-Klasse end en gennemsnitlig brugt bil. Uheldigvis kan de fleste reparationer kræve specialiserede maskiner, hvilket også øger omkostningerne til reparation og vedligeholdelse. Desuden kan du ikke tage denne bil med til en almindelig mekaniker, da de fleste af dem kræver en certificeret Mercedes-forhandler for at blive håndteret korrekt.
Da Mercedes S-klasse desuden kommer med masser af overkonstruerede dele og højteknologiske systemer, gør det, at bilen har flere udfordringer. Og efterhånden som bilen bliver ældre, bliver problemerne endnu flere. Derfor er det ikke tilrådeligt at gå efter en gammel Mercedes-Benz-model, der er 5 år gammel eller mere. En sådan bil tiltrækker en masse problemer.
I det hele taget er Mercedes blandt de dyreste biler at vedligeholde, med BMW i spidsen. I et tidsrum på 10 år er omkostningerne til vedligeholdelse af en Mercedes-Benz på omkring 12.900 dollars, hvilket kun overgås af BMW på 17.800 dollars. De fleste Mercedes-modeller tiltrækker omkring 908 USD i årlige reparationer. Dette kan dog stige afhængigt af de problemer, som bilen oplever.
Hvis du medregner andre omkostninger som brændstof, olieskift og forsikring, vil du bemærke, at der er mange penge tabt ved at eje en brugt Mercedes S-klasse model. Og hvis den brugte Mercedes-Benz S-klasse ikke er dækket af garantien, vil omkostningerne endda skyde i vejret.

  Bedste brugte BMW hatchback

Markedet for brugte Mercedes-Benz S-Klasse er oversvømmet

En anden grund til, at brugte Mercedes S-Klasse er billige, er, at de er mange på markedet. Det skyldes, at 50 % af alle nye Mercedes-biler leases. Som følge heraf er der en konstant strøm af leasingtilbageleveringer hvert tredje år, hvilket får bilerne til at oversvømme markedet og reducere de samlede videresalgspriser.
Derfor koster en ny Mercedes-Benz S-klasse omkring 110.850 dollars, mens dens brugte modstykke koster omkring 50.000 dollars, hvilket svarer til ca. 47 % af den oprindelige pris. Det er i en periode på ca. 5 år. Som du kan se, er det en rigtig god handel.

Mangel på reservedele

Bortset fra de høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger og oversvømmelsen af markedet er Mercedes S-Klasse også overkommelig på grund af knapheden på reservedele. Det er ikke let at finde reservedele til en 5 til 10 år gammel Mercedes S-klasse. På grund af dette sælger mange mennesker deres gamle S-klasse-modeller til en smidepris.

FAQ

Er Mercedes S-klasse en pålidelig bil?

Mercedes S-Klasse er blandt de sikreste sedanbiler på markedet. Den er dog en af de mindst pålidelige luksusbiler på markedet. Sammenlignet med konkurrenterne ligger den kun foran BMW 7-serien, men bag Audi A8. Desuden ligger den under gennemsnittet på de fleste pålidelighedsvurderinger.

Er Mercedes S-Klasse dyr at vedligeholde?

Selvfølgelig, ja. Mercedes-Benz S-klasse er dyr at vedligeholde på grund af den specialiserede pleje, som den kræver. Når en S-klasse går i stykker, kan det ikke klares af en hvilken som helst mekaniker. Du bliver nødt til at søge efter en specialiseret Mercedes-forhandler til at reparere og vedligeholde din bil. Desuden er reservedele meget dyre og ikke let tilgængelige for ældre modeller.

  Hvad er den bedste brugte luksusbil?

Har Mercedes mange problemer?

Ja, det har de. De fleste Mercedes-modeller udvikler mange problemer efter at have rundet 100.000 miles. Nogle modeller som E-Klassen og CLS-Klassen er dog meget pålidelige. Som mange andre luksusbiler har Mercedes-Benz-biler mere avancerede og komplicerede teknologier, som gør, at de let går i stykker.

Hvilken brugt Mercedes-model har den bedste gensalgsværdi?

Mercedes-Benz CLS-Klassen har den bedste gensalgsværdi. Takket være dens exceptionelle ydeevne, højteknologiske funktioner, luksuriøse og rummelige kabine og pålidelighed. Efter 3 års ejerskab holder denne model sin værdi godt på 43 %. Den nærmeste Mercedes-model med den nærmeste gensalgsværdi er E-Klassen.

Er S-klassen bedre end BMW 7-serien?

Det afhænger af, hvad du leder efter. Hvis du vil have luksus, pålidelighed og sikkerhed, er S-klassen en passende bil at få. Men hvis du vil have kraft, ydeevne og fremragende køreegenskaber, er BMW 7-serien den bedre løsning. Desuden er S-Klassen lidt dyrere end 7-serien.

Resumé

Generelt er brugte Mercedes S-Klasse billige på grund af de høje omkostninger til reparation og vedligeholdelse, leasede modeller, der oversvømmer markedet, og mangel på gamle S-Klasse-reservedele. Hvis du skal købe en brugt Mercedes S-Klasse-model, bør du overveje at få en certificeret brugt bil. Denne har sandsynligvis færre problemer og kan komme med en garanti.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z