Bedste Mercedes Hybrid biler

Bedste Mercedes Hybrid biler

Mercedes har været på forkant med de fleste køretøjsteknologier. Og som alle andre mærker stræber Mercedes også efter at reducere CO2-emissionerne ved at fremstille flere hybridbiler.
Mercedes har flere hybridbiler på tilbud. Nogle af de bedste Mercedes hybridbiler er Mercedes-Benz E-Klasse 300e, C-Klasse 350e stationcar, A-Klasse 250e hatchback/sedan, GLC-Klasse 350e og GLE-Klasse 350 de modellerne. På trods af at disse biler har en plug-in-hybridmulighed, bevarer de stadig topteknik og luksuriøs finish.

Mercedes-Benz E 300e

Vores bedste Mercedes-Benz hybrid er Mercedes E-Klasse 300e. Som de fleste hybridbiler er denne bil ikke billig, da den koster omkring 69.000 kr. Den bruger dog mindre brændstof end modeller, der kun kører på gas eller diesel. E-Klassen tilbyder både gas- (300e) og diesel- (300de) plug-in-hybridmuligheder.
Derudover kombinerer E-Klasse 300e en 2,0-liters 4-cylindret turboladet gasmotor med et 13,5 kWh lithium-ion-batteri og et elmotor-setup på i alt 316 hk. Mens E-Klasse 300de har en 2,0-liters dieselmotor kombineret med et 13,5 kWh lithium-ion-batteri og et motor-setup med en samlet effekt på 302 hk.
Begge E-Klasse 300 plug-in-hybridmodellerne dækker op til 34 miles og kan tage op til 1 time og 30 minutter at lade helt op. Bilen er kraftfuld med en acceleration fra 0 til 62 på 5,7 sekunder. Oven i det kan den nå en topfart på 155 mph.
På trods af at der er indbygget et hybridsystem i bilen, bevarer E-Klasse 300 stadig sit udsøgte og luksuriøse udseende. Du får de førsteklasses funktioner og den fremragende ydeevne, som du finder i E-Klasse sedanen, samtidig med at du reducerer kulstofemissionerne og sparer på brændstofudgifterne.

Mercedes-Benz C-Klasse 350e Variant

Hvis du ikke har nok penge til at bruge på Mercedes-Benz E-klasse 300e, er C-klasse 350e et ideelt alternativ. Med en pris på ca. 56.000 kr. er det et godt tilbud, når man tænker på, at du får alle funktionerne i C-Klasse 350 med en ekstra plug-in-hybridmulighed.
Denne enhed har også en 2,0-liters turboladet benzinmotor, der kombineres med et 6,2 kWh lithium-ion-batteri og en 80 hk stærk elmotor, der leverer op til 275 hestekræfter. Den lille executive sedan kan også accelerere fra 0 til 60 sekunder på 5,9 sekunder, hvilket er på linje med andre luksusbiler i topklassen.
Desuden har Mercedes C-Klasse 350e Variant en 7G-Tronic plus 7-trins automatgearkasse med 7 gear. Desværre er det ikke let at håndtere bilen, da den er ret tung. Når du skifter til plug-in hybrid, kan du køre bilen i 19 miles, før du skifter tilbage til gas igen.

  Hvorfor er brugte Mercedes S-Klasse så billige?

Mercedes-Benz A-Klasse 250e Hatchback/Sedan

Mercedes-Benz A-Klasse 250e er en af de bedste prisvenlige luksushybridbiler til overkommelige priser på markedet. Den har en mulighed for hatchback eller sedan. Hatchback-modellen er perfekt til bykørsel, mens sedanen er ideel til motorvejen.
Faktisk har A-Klasse 250e en af de bedste elektriske kilometertal, idet hatchback-modellen dækker 44 miles, og sedanen 45 miles. Opladningen er også nem og hurtig, da de begge tager omkring 2 til 3 timer at oplade fuldt ud.
På trods af deres effektivitet på vejen tilbyder både Mercedes-Benz A-Klasse hatchback- og sedanhybridmodellerne luksus og komfort til førere og passagerer. Derudover er de ganske overkommelige sammenlignet med hybridmodellerne i E- og C-klasse. A-Klasse 250e hatchback fås til 37.000 kroner, mens A-Klasse 250e fås til 43.000 kroner.
A-Klasse 250e-modellen er udstyret med et stort 15,6 kWh-batteri, en turboladet 1,3-liters 4-cylindret benzinmotor med 4 cylindre og en elmotor. Motoren og motoren leverer fremragende 215 hk og en acceleration fra 0 til 62 sekunder på 6,6 sekunder.

Mercedes GLC 350e 4Matic

Mercedes-Benz GLC er en af de bedst sælgende SUV’er i Nordamerika. Dens hybridvariant klarer sig også godt, og det er en af de bedste kompakte hybrid-SUV’er på markedet. Det, der gør den endnu bedre, er det gennemprøvede 4Matic-firehjulstrækssystem, der kan køre problemfrit på alle terræner.
Det er dyrt at drive et så kraftfuldt køretøj, da det bruger meget brændstof. Men med plug-in-hybridmuligheden kan du spare brændstof i ca. 28 miles. Desuden kan batteripakken oplades på mindre end 2,5 timer, hvilket er fantastisk. Denne bil går for omkring 55.000 dollars.
Mercedes GLC 350e 4Matic er udstyret med en turboladet 2,0-liters 4-cylindret motor med en 85 kWh-motor. Sammen yder de 315 hestekræfter og accelererer fra 0 til 60 mph på 6,2 sekunder. Ud over den fremragende kraft og brændstofeffektivitet vil du også nyde den komfort og luksus, som Mercedes tilbyder.

  Hvad er bedst, Mercedes eller Jaguar?

Mercedes-Benz GLE 350 de SUV

Hvis du ønsker en af de bedste hybrid-SUV’er på markedet, er Mercedes GLE-klasse 350 de det bedste valg. Med op til 66 miles er dette virkelig en af de bedste plug-in hybridbiler på markedet. Dette skyldes, at de fleste hybridbiler kæmper for at dække 30 miles, mens denne model dækker over 66 miles.
Den er dog ikke billig, da den koster omkring 65.000 dollars. I modsætning til de fleste plug-in hybridbiler bruger GLE 350 de SUV’en en dieselmotor i stedet for en gasmotor. Den er udstyret med et 31,2 kWh lithium-ion-batteri, en turboladet 2,0-liters dieselmotor med turbolader og en elmotor.
Kombinationen af motoren og elmotoren leverer op til 325 hk og kan accelerere fra 0 til 62 mph på 6,8 sekunder. Mercedes-Benz GLE 350 er den største bil, der er udstyret med Mercedes’ EQ power treatment. Ud over at reducere CO2-aftrykket på miljøet er denne bil også luksuriøs og perfekt til terrænkørsel.

Spørgsmål om hybrid Mercedes

Hvorfor vælge en hybrid-Mercedes-Benz frem for en standard-Mercedes-bil?

Hybridbiler har flere fordele. For det første skåner de miljøet ved at reducere kulstofforureningen. For det andet giver de ekstra kraft, hvilket forbedrer bilens ydeevne direkte. Endelig hjælper de dig med at spare brændstof, da du kan bruge elektrisk strøm i flere kilometer.

Hvilken Mercedes-hybridmodel har den bedste el-kilometerstand?

Mercedes-Benz GLE 350 de SUV har den bedste elektriske kilometertal på 66 miles. Den er tæt fulgt af Mercedes-Benz A-klasse med 44 miles for sin hatchback og 45 miles for sin sedan-model. GLE 350 de er dog en del dyrere end A-Klasse sedanen.

  Bedste hybridbil til bilrejser

Er Mercedes-Benz E-Klasse 300 sedan og E-Klasse 300e sedan den samme pris?

Nej, det er de ikke. Mercedes-Benz E-Klasse hybridversionen af 300e er lidt dyrere end den almindelige E-Klasse sedan. Hybridversionen går for omkring 69.000 kroner, mens den almindelige benzinversion har en startpris på omkring 61.000 kroner. Du skal derfor betale mere for plug-in hybridversionen.

Afsluttende tanker

De Mercedes-Benz-modeller, som vi har fremhævet ovenfor, er nogle af de bedste plug-in hybridbiler på markedet. Ud over at spare miljøet og reducere dine brændstofudgifter får du også en komfortabel og luksuriøs kørsel. Den bedste Mercedes hybridbil er Mercedes E-Klasse 300e.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z