Bedste BMW Hybrid biler

Der findes mange gode BMW-hybridbiler som BMW 330e eller BMW i8.

BMW har produceret hybridbiler siden 2014. De har haft succes med deres elektrificeringsproces og har lavet flere hybridbiler til forskellige markeder. Disse hybridbiler udleder meget få kulstofniveauer, hvilket er et stort bidrag til at redde miljøet.

BMW Hybridbiler

BMW har lavet plug-in hybridbiler siden lanceringen af BMW i8. Normalt er BMW’s fokus på højtydende hurtige biler, men her har de lavet en superhurtig motor med en elmotor ved siden af. Denne elmotor giver bilen endnu bedre acceleration. BMW har også lanceret sin fuldt elektriske bil.

Bedste BMW hybridbiler

BMW introducerede først konceptbilen i8 i 2011. i8 har været en meget succesfuld bil fra BMW, og den blev udgået i 2020. De har også fokuseret på andre hybridbiler. Dette er de bedste BMW-hybrider, der er tilgængelige på markedet:

BMW i8

Konceptet for i8 blev lanceret i 2011. Produktionen af bilen begyndte dog i 2014. i8 er en plug-in hybridsportsvogn med en 1,5 liters BMW B38-motor med turboladning. Denne kraftfulde motor er parret med en 98 kW elmotor, som har et 7,1 kWh lithium-ion-batteri.

Den havde to karrosseriformer, en er en to-dørs coupé og en anden er en 2-dørs roadster. Du kan nemt købe denne bil som brugt i dag. Bilen havde en rigtig god fuld elektrisk estimeret rækkevidde på 23 miles, ifølge NEDC. Bilen har forskellige tilstande, som kan give dig en anstændig brændstoføkonomi på 76 MPGe. Bilen er også elsket af folk, og den har ikke lidt nogen større problemer.

  Hvordan kan jeg vide, om mit hybridbatteri er ved at dø?

BMW 330e

Dette er en 3-serie BMW plug-in hybrid, der blev introduceret i 2015. 3-serien omfatter en kompakt executive serie af biler. 330e har en firecylindret BMW B48-motor med en firecylindret BMW B48-motor, som yder 248 hestekræfter. Plug-hybrid-systemet omfatter en 66 kW elmotor med et 7,6 kWh-batteri.

Bilen har en helt elektrisk rækkevidde på ca. 23 miles med en vidunderlig brændstoføkonomi på 75 MPGe. Bilen tilbydes også i en firehjulstrukket variant, som er kendt som 330e xDrive sedan. Den kan køre så hurtigt som 0 til 60 mph på kun 5,6 sekunder. Denne bil kan spare dine penge på brændstof samt skatter og afgifter.

BMW 530e

BMW 530e er en del af BMW 5-serien. Der er to modeller af denne bil til rådighed i USA, den ene er 530e sedan, og den anden er den firehjulstrukne model kendt som 530e xDrive sedan. Bilen har mange fordele fra dens stabile og hurtige kørsel til at spare penge til mange andre føderale og statslige incitamenter.

Du kan nemt skifte tilstande og kan køre i en helt elektrisk tilstand. Bilen har et 9,2 kWh lithium-ion-batteri, som giver en helt elektrisk rækkevidde på ca. 21 miles. Bilen har en kraftig 2,0 L twin-turbo 4-cylindret motor med to turbocylindre, som yder en maksimal effekt på 288 hestekræfter.

BMW 745e

7-seriens hybridmodel er kendt som BMW 745e. Den blev lanceret i 2019. 745e har en 3,0 L BMW B58-motor med 6-cylindrede motorer. Denne kraftfulde motor producerer maksimalt 389 hestekræfter. Hybridsystemet omfatter en elmotor med en 12 kWh-batteripakke. 745e kan give en elektrisk rækkevidde på omkring 16 miles.

  Laver Mercedes en hybrid sedan?

745e er en af de hurtigste BMW-hybridbiler med sin 3,0 L motor. 7-serien er berømt for sin høje ydeevne og sin bløde kørsel. Hybridmodellen giver desuden en bedre brændstoføkonomi og mindsker kulstofemissionerne. Den giver en brændstoføkonomi på 22 MPGe.

BMW X5 xDrive45e

X-serien er BMW’s SUV-serie. X5 er en mellemstor crossover-SUV, der blev introduceret i 1999, men hybridmodellen, X5 xDrive45e, blev introduceret i 2020. Dette er en plug-in hybrid-SUV med en BMW B58-motor. Motoren er en 3,0 L twin-turbo-motor, ligesom 745e-hybridmotoren.

Den har en 24 kWh lithium-ion-batteripakke med en 82 kW elmotor. Det elektriske system giver bilen et højt drejningsmoment, og den kan accelerere fra 0 til 60 på kun 5,3 sekunder. Batteripakken giver en rækkevidde på 30 miles rent elektrisk.

Resumé

BMW producerer ekstremt kraftfulde plug-in-hybridbiler med en god batterirækkevidde. De er en del af BMW’s vision om elektrificering. De forsøger at sælge flere elbiler, og derfor har de også lanceret deres fuldt elektriske biler. Hybridteknologi er noget af det bedste i forhold til at mindske bilernes emissioner, så det er altid en vidunderlig idé at købe dem.

FAQ

Er elbiler gode for miljøet?

Kulstofemissioner fra køretøjer bidrager til en tredjedel af de samlede kulstofemissioner i verden. Hvis vi ønsker en god fremtid og et sundt miljø, er det absolut nødvendigt at reducere kulstoffet fra køretøjer. I den forbindelse er hybridbiler og elbiler meget vigtige.

Elbiler kører på batterier og udleder ingen kulstofgasser. Hybridbiler udleder kulstofgasser, men de er stadig mindre end konventionelle biler. Hybridbiler reducerer kulstofemissionerne med 50 %, hvilket er vigtigt nok for miljøet.

  Er hybridbiler billigere at forsikre?

Hvordan fungerer hybridbiler?

Hybridbiler er biler, som har en ICE-motor kombineret med en elmotor. Elmotoren kører på en batteripakke, der er installeret i bilen. I sidste ende kører bilen både på en forbrændingsmotor og en elmotor. Batteriet er genopladeligt, og det oplades via et regenerativt bremsesystem.

Der findes forskellige former for hybridbiler som plug-in hybrider, fuldhybrider og mildhybrider. Plug-in-hybrider har en stor batteripakke, som også kan oplades fra en ekstern kilde, og bilen kan køre udelukkende på batteriet eller på begge dele.

I fuldhybrider kan bilen køre fuldt ud på en forbrændingsmotor eller en elmotor til lav hastighed eller begge dele, men batteriet kan ikke oplades udefra. I milde hybrider arbejder både forbrændingsmotor og elmotor altid side om side og kan aldrig køre fuldt ud på batteriet.

Hvorfor er hybridbiler dyre?

De er dyrere end konventionelle biler med forbrændingsmotor, men billigere end fuldt elektriske biler. Derfor har de komplekse systemer som f.eks. regenerative bremser og elmotorer med batteripakker, hvilket er dyrt. Alt dette er bare dyrt at fremstille end almindelige biler.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z