Bedste brugte biler med skydedøre

Biler med skydedøre er perfekte til familier, fordi minibusser tilbyder det højeste niveau af både praktisk anvendelighed og brugervenlighed, når det gælder familiens behov. Biler som disse kan tjene dig i årtier, fordi de som regel er mere spækket med nyttige funktioner, end de fleste sedaner og SUV’er er.

Som sådan skal du sørge for at overveje en minivan, hvis du ønsker at maksimere familiens transportpotentiale og samtidig nyde en plysset køretur. Minivaner er måske ikke de mest ønskværdige biler på markedet for folk, der har en tendens til at tilbringe det meste af deres køretid alene, men hvis du ønsker det bedste for din familie, er minivanen et skridt i den rigtige retning.

En af de mest roste minibusser i historien er sandsynligvis Honda Odyssey 2016, fordi den er fyldt med mange familievenlige funktioner til en forholdsvis opnåelig pris. 2017 Chrysler Pacifica er også et godt valg at overveje, og det samme gælder 2018 Toyota Sienna.

2017 Kia Sedona er en meget populær nyankomne i minivan-segmentet, og 2018 Dodge Grand Caravan er en populær beboer i minivan-segmentet. Uanset hvilken af disse du vælger, vil du sandsynligvis blive tilfreds, især når du tænker på, hvad du får for pengene.

2016 Honda Odyssey – $20-$22k

Honda Odyssey er vel nok benchmarkbilen, når det gælder biler med skydedøre, selv om den har en lille præmie i forhold til konkurrenterne. Hvor Odyssey har en tendens til at være bedre end alle sine rivaler er sikkerhedsafdelingen og den overordnede komfort og kvalitet af kabinen. Desuden nyder Odyssey også godt af en komfortabel kørsel.

  Hvorfor er brugte Mercedes S-Klasse så billige?

Odyssey er også kendt for at tilbyde masser af nyttige interiørfunktioner, der øger både funktionaliteten og brugervenligheden. Interiøret er lavet robust nok til at holde i lang tid, men det er alligevel fyldt med overflader, der er bløde at røre ved, hvilket er en fordel, hvis du har tendens til at slæbe dine børn rundt.

2017 Chrysler Pacifica – $24-$26k

2017 Chrysler Pacifica er også en velkendt beboer i segmentet for familieminibusser, fordi den tilbyder gode familievenlige funktioner, potente motorer og masser af komfort til en ret fristende pris. Pacifica tilbyder også en overlegen håndtering sammenlignet med Odyssey, hvilket gør Pacifica lidt sjovere at køre.

Komfortniveauet mellem Odyssey og Pacifica er dog langt fra ens, fordi Odyssey har en tendens til at være bedre end de fleste minivans derude, hvad angår komfort.

2016 Toyota Sienna – $24-$26k

Nok den mest frygtindgydende konkurrent til Odyssey, 2016 Toyota Sienna bytter slag med 2016 Odyssey for at være den bedste brugte minivan, du kan købe i disse dage. Den indvendige kvalitet af 2016 Sienna er et skridt over Odyssey, mens Odyssey tilbyder en lidt mere behagelig køreoplevelse.

Sienna kan dog fås med AWD, hvilket gør den til et bedre valg til kørsel på alle årstider. Den tilbyder også en enorm lastekapacitet og komfortable sæder til alle passagerer.

2019 Kia Sedona – $28-$30k

Kia Sedona er lidt af en nybegynder i minivan-segmentet, men det betyder ikke, at den kommer til kort sammenlignet med de fleste minivaner derude. Kia har pakket Sedona med en overflod af nyttige funktioner, der bør holde dig og din familie underholdt på længere ture.

  Demografi for købere af luksusbiler

Den tilbyder også et af de bedste resultater med hensyn til pålidelighed blandt alle bilerne på denne liste, selv om håndteringen og lastrummet ikke er i nærheden af Sienna eller Odyssey. Uanset hvad, er komforten også anstændig og nemt på niveau med alle de andre minibusser på denne liste.

2018 Dodge Grand Caravan – $20-$25k

Dodge Grand Caravan er en af de mest populære amerikansk producerede minivanmuligheder i USA, selv om den falder tilbage i forhold til alle de andre minivaner på denne liste. Priserne i forbindelse med brugte Grand Caravan-modeller er dog overlegne, hvilket betyder, at du kan få en forholdsvis ny model til en ret god pris.

Den tilbyder ikke nær så mange nyttige funktioner som alle de øvrige minivaner på denne liste, mens sikkerhedsvurderingerne heller ikke er noget at prale af. Uanset hvad, er det en anstændig all-around minivan til 25k $, men det er en overlegen minivan til omkring 20k $.

FAQ sektion

Er minivaner bedre familiebiler end SUV’er?

Minivans er faktisk bedre familiebiler, fordi de er lavet med familiebrug i tankerne, og det er ikke tilfældet med de fleste SUV’er derude. Selv om en SUV tilbyder mange familievenlige funktioner såsom sikkerhed, praktisk anvendelighed og synlighed, kommer de til kort, når det kommer til sikkerhed og generel praktisk anvendelighed.

SUV’er giver dog flere valgmuligheder, fordi der er langt flere SUV’er på markedet sammenlignet med minibusser. De fleste mærker i forbrugerklassen har en tendens til at tilbyde 6-10 forskellige typer SUV’er, mens nogle mærker i forbrugerklassen ikke engang tilbyder konkurrencedygtige minibusser længere.

  Skal du købe en brugt bil med automatgear?

Hvad gør en god familiebil til en god familiebil?

En god familiebil skal være rummelig, sikker og komfortabel både for bilister i indre by og især på længere ture. Som sådan er de fleste minibusser indstillet på at køre i tomgang, hvilket betyder, at de er effektive og støjsvage ved højere hastigheder.

De skal tilbyde overlegen plads og masser af familievenlige funktioner som f.eks. masser af rum, telefonopladere, let tilgængelige ISOFIX-monteringspunkter og muligvis endda infotainmentskærme på bagsædet. De nyeste minibusser derude tilbyder endda specifikke familievenlige funktioner som f.eks. en støvsuger eller et bakkamera, så du altid kan se, hvad dine børn laver.

Hvad gør en bil sikker?

For at en moderne bil kan være sikker, skal den tilbyde en masse smarte tekniske løsninger blandet med alle mulige softwaresikkerhedsløsninger. Effektive krøllezoner er designet til at aflede kollisionskræfterne væk fra passagerkabinen, mens ABS er designet til ikke at låse bremserne under en opbremsning, hvilket sikrer bilens trækkraft under en aggressiv opbremsning.

Desuden er ADAS eller avancerede førerassistentsystemer som f.eks. vognbaneassistent, overvågning af blinde vinkler, advarsel om krydsende trafik, automatisk nødbremsning og kollisionsforebyggende systemer også gavnlige for overlegen sikkerhed. Endelig er det vigtigste aspekt af bilsikkerhed en erfaren og udpeget chauffør.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z