Bedste bil til golfspillere

Det er ikke let at finde en bil til en golfspiller. Der er stor sandsynlighed for, at de foretrækker biler af højere kvalitet og biler, der giver overlegen god plads til last, men som ikke går på kompromis med stil eller design.

Folk, der tilbringer meget tid på greens, har en tendens til at have et par golftasker, golfbuggyer, reservebatterier, sko og hvad ved jeg. Og at købe en mere kompakt bil er ikke rigtig en mulighed. Desuden burde du køre op i noget, der ser godt ud, fordi konkurrencen på de fleste klubhuse er ret hård.

Og som sådan ville en Audi A6 Avant eller en BMW 5-serie Touring føle sig hjemme på en parkeringsplads på et golfklubhus. Hvis du foretrækker SUV’er, er en Volvo XC90, Lexus RX 450h eller en Range Rover også et ret almindeligt syn på mange klubhuse.

Men hvis du ønsker at hævde fuldstændig dominans over klubhusets parkeringsplads, vil en Bentley Continental GT eller en McLaren GT sandsynligvis være dine bedste muligheder. Bentley’en er simpelthen fantastisk til alt, og ingen køber alligevel McLaren, så du kan finde en til en god pris.

Audi A6 Avant

Tyskerne elsker virkelig deres stationcars/kombivogne, og Audi A6 Avant er nok den mest berømte tyske stationcar på markedet. A6 ser ikke mindre eftertragtet ud i kombi-form, og den giver også masser af plads til alt dit golfudstyr.

Hvis du vælger topmodellen Audi RS6 med 600 hk, har du sandsynligvis en af de bedste biler, der nogensinde har prydet jordens overflade. RS6 ser fantastisk ud og tilbyder superbilsniveau af ydeevne, men den praktiske anvendelighed er stadig på højde med almindelige stationære biler.

BMW 5-serie Touring

Nogle vil måske hævde, at BMW 5-serie Touring er en bedre mulighed, fordi en BMW er født til at bo i et golfklubhus. BMW’en er lidt mere voksen, da den tilbyder et mere konservativt design, der henvender sig mere til ældre medlemmer.

  Hvilken bil er bedst til dårlige veje?

Praktisk set er 5-serie Touring sammenlignelig med A6, men du kan ikke få en M5 stationcar, da BMW har indstillet disse, fordi de aldrig var så populære som RS6. Ikke desto mindre er mærkeloyalitet sandsynligvis årsagen til, at du vælger en af disse to.

Volvo XC90

Hvis du ikke er fan af stationcarbiler, vil en SUV sandsynligvis være det bedste for dig. Og Volvo XC90 er en af de bedste mellemstore SUV’er på markedet og sandsynligvis den bedste Volvo-model i de senere år. XC90 er en luksuriøs, stilfuld SUV, der kan rumme alt dit golfudstyr uden problemer.

Hvis du kombinerer det med den legendariske Volvo-sikkerhed, moderne teknologi og gode komfortløsninger, vil XC90 føle sig hjemme på masser af golfklubhuse. Prismæssigt har XC90 meget at byde på, især på brugtmarkedet.

Land Rover Discovery

Hvis du spørger nogen fra Storbritannien, hvilken den bedste allround SUV du kan købe, er der stor sandsynlighed for, at de vil pege dig på en Land Rover Discovery. Discovery er en fantastisk SUV, da den tilbyder stil, plads til 7 personer og gode offroad-egenskaber.

Men hvis du sænker den sidste sæderække, får du et stort lastrum, der kan rumme alt dit golfudstyr, uden at du behøver at svede. Pålideligheden af Disco’en er meget bedre sammenlignet med andre Land Rover-produkter, men stadig ikke på niveau med en Lexus.

Lexus RX 450h

De dage, hvor Lexus blot var en fornem Toyota, er for længst forbi, i dag betragtes Lexus som det eneste ægte alternativ til den tyske executive-trio, og RX 450h er en lysende stjerne i hele Lexus-udvalget på grund af den eksklusive styling, byggekvalitet og klassens førende pålidelighed.

  Hvad er den sikreste måde for en hund at rejse i en bil på?

Desuden er RX 450h en hybrid, hvilket betyder, at effektiviteten er overlegen i forhold til de fleste andre større SUV’er. Og som sådan er RX 450h en perfekt beboer i klubhuset.

Bentley Continental GT

Når det gælder eksklusivitet, er Bentley Continental GT den bedste grand tourer, man kan købe for penge, og der er næppe noget andet på markedet, der kan komme i nærheden af Bentley’en, når man holder op ved indgangen til et klubhus.

Bagagerummet er rigeligt, og det samme er luksus og ydeevne. Du kan vælge enten en W12 twin-turbo-motor med op mod 600 hk eller en mere ”plebians” twin-turbo V8-motor med sølle 540 hk. Bentley Continental GT er en af de bedste allround-biler på markedet lige nu, og det er tydeligt hvorfor.

McLaren GT

McLaren GT er en ægte McLaren, men GT’s ethos er at tilbyde overlegen praktisk anvendelighed, kvalitet og komfort sammenlignet med resten af McLaren-udvalget. Men du skal ikke tage fejl og tro, at GT ikke er en ægte superbil, for det er den.

Og McLaren er meget stolt af, at GT’en kan rumme flere golftasker uden problemer, da den har to bagagerum. Men hvis du støder på en snoet vej på vej mod en golfbane, vil GT’en helt sikkert få dig til at smile, som en ægte superbil gør det.

FAQ-afsnit

Er en superbil en god bil til golfspillere?

Bortset fra McLaren GT og måske den nye generation af Corvette er de fleste superbiler ikke lavet til golfspillere, selv om mærkerne har en tendens til at markedsføre dem som sådan.

  Bedste bil til jagt

De fleste superbiler kan ikke rumme nok golfudstyr, og når de markedsfører dem som sådan, gør de det, fordi målgruppen normalt er interesseret i golf eller en anden ”rigmandssport”. Som sådan er superbiler beregnet til kørsel, stil og ydeevne og ikke til at bære golfkøller.

Skal en golfspiller vælge en stationcar eller en SUV?

Mellem de to er stationcars sandsynligvis de perfekte kandidater for de fleste golfspillere derude, da de kombinerer sedan-niveauet af luksus med et øget niveau af praktisk anvendelighed.

SUV’er på den anden side tilbyder ikke rigtig mere lastrum sammenlignet med en stationcar alligevel, og grunden til, at man vælger en SUV, skyldes for det meste forskellige ikke-golfrelaterede årsager.

Er EV’er et godt valg for en golfentusiast?

Elbiler bliver mere og mere populære, og derfor har man en tendens til at rejse spørgsmålet om, hvorvidt elbiler passer perfekt til mange forskellige aktiviteter og situationer. I betragtning af at en almindelig EV i disse dage tilbyder masser af lastrum, ser det ud til, at en EV virkelig er et godt valg for golfentusiaster.

Golfentusiaster har trods alt en tendens til at bekymre sig om miljøet, da de tilbringer meget af deres tid på greens. Og at vide, at man bidrager til den generelle forbedring af planeten, er altid en motiverende faktor for at købe en EV.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z