Bedste bil til gartnere

Det kan være meget stressende at investere i en bil som ejer af en lille virksomhed, og det gælder især, hvis du er gartner. En perfekt bil til en gartner vil sandsynligvis være en varevogn eller en pick-up truck, da begge disse tilbyder en overlegen last- og trækkapacitet.

Gartnere har en tendens til at transportere meget udstyr såsom små maskiner, buske, gødning og meget mere. Hvis du laver havearbejde i større skala, er der stor sandsynlighed for, at du også vil trække noget tungere udstyr.

Hvis du mest er interesseret i pickup trucks, bør du vælge enten en Ford F150 eller nogle af dens mest dristige rivaler som Chevy Silverado, Dodge Ram 1500, Toyota Tacoma eller Nissan Frontier. Alle disse er store nok til 99 % af alle, men hvis ikke, kan du altid vælge en Ford F450.

Hvis du ikke er fan af pickup trucks, eller hvis du simpelthen ikke bor i USA, vil en varevogn sandsynligvis være den bedste løsning. En Ford Transit er en af de mest populære varevogne på markedet til forskellige formål, men du bør også overveje VW Transporter eller Citroen Nemo, hvis du har lyst til noget lidt mere kompakt.

Ford F150

Ford F150 er den mest populære og bedst solgte bil i USA i en årrække nu på grund af god allround anvendelighed, masser af motorer, størrelses- og udstyrsmuligheder og en rimelig mængde luksus- og komfortfunktioner.

F150 slår konkurrenterne mest, fordi den tilbyder en mere eksklusiv oplevelse sammenlignet med f.eks. en Chevy Silverado. Når det er sagt, tilbyder F150 og Silverado begge en trækkapacitet på omkring 10.000 pund.

Chevy Silverado

Ligesom i tilfældet med F150 er Silverado en lastbil, der er perfekt til gør-det-selv folk og små virksomhedsejere. En Silverado er pålidelig, relativt komfortabel og tilbyder alle de nødvendige faciliteter, som du forventer af en moderne pickup truck.

  De bedste sedans til høje personer

Både Silverado og F150 sælges for omkring 28.000 dollars uden ekstraudstyr. Hvis du vil have de allerbedste modeller, skal du regne med en pris på over 65.000 dollars, V6- eller V8-motorer og masser af luksusudstyr. Men i de fleste tilfælde giver brugte tre år gamle Silverado’er og F150’er mest værdi for pengene.

Dodge Ram 1500

Hvis du er vild med Dodge pickup trucks, vil RAM 1500 sandsynligvis være dit primære valg blandt alle pickup trucks på begynderniveau. Men sammenlignet med F150 virker Dodge en smule mere teknologipakket og mere komfortabel, men ikke med meget.

Når det er sagt, koster Dodge en smule mere MSRP. Men chancerne er, at du vil kigge på brugte muligheder, og som sådan er begge disse lige meget lige prismæssigt. Hvis du vælger en RAM, vil det mest være på grund af mærkeloyalitet.

Toyota Tacoma

Men de fleste gartnere har ikke brug for en stor pickup truck, de vil hellere vælge et pålideligt, kompakt og letkørende alternativ. Og Toyota Tacoma er netop det, en pålidelig kompakt pickup truck, der giver dig alt det, du forventer af en Toyota.

Tacoma koster omkring 26.000 dollars, men priserne kan gå langt over 40.000 dollars for den allerbedste model. Der er masser af muligheder på det brugte marked, og priserne er også rimeligt overkommelige.

Ford Transit

Men hvis du vil have en varevogn, er Ford Transit helt sikkert en, du bør kigge nærmere på. Transit er lidt af en definitiv varevogn de fleste steder i verden, og det er der en god grund til. Transit tilbyder et enormt lastrum, en rimelig pålidelig platform og relativt overkommelige priser på det nye og brugte marked.

  Hvad er den mest økonomiske hybrid-SUV?

Den mindre Transit-model tilbyder op til 339 fod³ lastrum, hvilket er mere end rigeligt for de fleste gartnere derude. Hvis du har brug for endnu mere end det, tilbyder en Jumbo Transit op til 533 fod³, hvilket er nok til at transportere større og mere udstyr.

VW Transporter

En af hovedårsagerne til, at mange vælger Transporteren, er, at der er masser af dem, og at pålideligheden er bedre end de fleste andre VW-produkter. Som sådan tilbyder Transporter en 2,0L dieselmotor med klassens førende brændstofeffektivitet.

Udover brændstofeffektiviteten tilbyder Transporter et tilsvarende lastrum som Ford Transit og en bedre og mere eksklusiv køreoplevelse sammenlignet med en tilsvarende Transit-model.

Citroen Nemo

Nemo er den mindste mulighed ud af alle de biler, der er opført her, og er mest rettet mod personer med en mere beskeden udstyrsliste. Nemo er udstyret med Bluetooth, ESC og et sæt skydedøre, som alle er nyttige i bykørselsscenarier.

Nemo er et perfekt valg for en person, der driver en mindre virksomhed og ikke ønsker at bruge store beløb. Som sådan er en brugt Citroen Nemo en god mulighed.

FAQ-afsnit

Hvad er forskellen på en Ford F150 og en Ford F450?

De vigtigste forskelle mellem disse to er træk- og nyttelastkapaciteterne. F150 er i stand til at trække op til 10k pounds værd af slæbeudstyr, mens F450 hæver baren til 24k pounds.

  Er selvopladende hybridbiler gode?

F150’s nyttelastkapacitet er vurderet til op til 3,3k pund, mens 450’eren er i stand til næsten dobbelt så meget. Disse to er de centrale forskelle mellem de to modeller, men mellem 450’eren og F150’eren står F250’eren og F350’eren.

Skal jeg vælge en pick-up eller en varevogn til havearbejde?

Valget mellem disse to er mest forbundet med, hvad du bedst kan lide. Hvis du bor i USA, er der stor sandsynlighed for, at du næsten altid vil vælge en pickup truck. Og i virkeligheden er en pickup truck en bedre mulighed, da den giver en mere bilagtig køreoplevelse.
Men en varevogn tilbyder normalt en højere lasteevne, så meget, at F450 ikke er i nærheden af en mindre Ford Transit. Til bugsering er en pickup dog en bedre mulighed.

Skal jeg købe brugt eller ny?

Det er en bedre idé at købe nyt, hvis du har planer om at tilbringe meget tid i bilen, og endnu vigtigere, hvis det lykkes dig at finde et tilbud, der er værd at overveje. Der er masser af forhandlere derude, der forsøger at imødekomme små virksomhedsejere, og du bør tjekke disse tilbud ud.

Men hvis du lige er startet, og du ikke er interesseret i at bruge for mange penge på en bil, som du kun skal bruge til havearbejde, så køb en brugt bil. Hvis forretningen begynder at blomstre, kan du altid opgradere.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z