BMW X6 VS Jaguar F Pace – hvilken er bedst?

BMW X6 er måske nok pioneren inden for SUV-coupéer, men mange af de bedste luksusbilmærker som Mercedes, Audi, Porsche og Jaguar giver BMW kamp til stregen. Så hvis du er på markedet for en SUV Coupé, er det ikke let at vælge den bedste SUV. Men hvilken kompakt SUV er bedst mellem Jaguar F Pace og BMW X6?

Jaguar F Pace er den bedre SUV Coupé, hvis du ønsker en stilfuld, brændstoføkonomisk og prisvenlig SUV Coupé. BMW X6 er derimod ideel for dig, der søger en mere luksuriøs, højtydende, teknologisk avanceret og komfortabel SUV Coupé.

Hvilken bil er bedst – BMW X6 eller Jaguar F Pace?

Udvendigt og indvendigt udseende

Nogle vil måske foretrække det mere sportslige look i BMW X6, mens andre måske vil elske det traditionelle SUV-look, som Jaguar F Pace har. Alt i alt er Jaguar F Pace den bil, der ser bedre ud. Ikke alene er den mere kompakt end BMW X6, men den kommer også med flere funktioner, der får den til at skille sig ud.

Jaguar F Pace kommer med et dynamisk udseende. Udseendet er også progressivt og selvhævdende, hvilket gør den ekstraordinær flot. Funktioner som f.eks. de dobbelte udstødningsfiner, LED-forlygter, LED-baglygter og en kurvet, muskuløs næse resulterer i en bedre aerodynamik, der får den til at se endnu mere spektakulær ud.

På den anden side er BMW X6 ikke langt fra BMW X6 med hensyn til udseende. Nogle mennesker vil måske finde denne SUV Coupé mere attraktiv end Jaguar F Pace. Den kan prale af funktioner som en stor nyregittergrill, der er indesluttet mellem to adaptive LED-forlygter og LED-tågelygter. Derudover har den en skrå bagtaglinje med et panoramasoltag.

  Polestar vs. Jaguars pålidelighed - hvilken er bedst?

Begge interiører er i topklasse, men BMW X6’s interiør er mere tiltalende end Jaguar F Pace’s interiør. Disse biler har lædersæder, et slankt og brugervenligt infotainmentsystem og store touchscreens. Jaguar F Pace touchscreen er lidt mindre end BMW X6’s touchscreen. Den måler 11,4 tommer, mens BMW X6’s touchscreen er 12,3 tommer.

Med hensyn til størrelse er BMW X6 ret længere og højere end Jaguar F Pace. Den har en akselafstand på 117,1 tommer, en længde på 194,8 tommer, en bredde på 78,9 tommer og en højde på 66,3 tommer. Mens Jaguar F Pace har en akselafstand på 113,2 tommer, en længde på 186,9 tommer, en bredde på 81,5 tommer og en højde på 65,5 tommer.

Ydeevne

BMW X6 fås med tre udstyrsniveauer, mens Jaguar F Pace har fire udstyrsniveauer. BMW X6-trimniveauerne omfatter xDrive40i, sDrive40i og M50i. Mens Jaguar F Pace-trimniveauerne er P250, P 250 S, P340 S og P400 R-Dynamic S.

Basisvarianten af BMW X6 xDrive40i leveres med en 3,0-liters turbo inline-6-gasmotor med 8-trins automatgear og firehjulstræk. Den yder også maksimalt 335 hk og 331 lb-ft drejningsmoment. Desuden har den en topfart på 151 mph og kan accelerere fra 0 til 60 på 53 sekunder.

BMW X6 M50i er det højeste trimniveau, og den leveres med en 4,4-liters twin-turbo V8-gasmotor med 8-trins automatgear og AWD-system. Motoren yder maksimalt 523 hk og et drejningsmoment på 553 lb-ft. Den har en topfart på 155 mph og kan bevæge sig fra 0 til 60 på 4,1 sekunder.

  Er undervognsbehandling det værd på en BMW

Med hensyn til ydeevne er BMW X6 langt bedre end Jaguar F Pace. I modsætning til basismodellen, BMW X6, leveres basistrimmen Jaguar F Pace, P250-trimmen, med en 2,0-liters turbo inline-4-gasmotor, der yder op til 246 hk og 269 lb-ft drejningsmoment. Derudover har den en topfart på 135 mph og kan accelerere fra 0 til 60 på 6,9 sekunder.

Jaguar F Pace høje trim, P400 R-Dynamics S, har en 3,0-liters turbo inline-6-gasmotor med 8-trins automatgear og AWD-system. Den yder også maksimalt 395 hk og 406 lb-punkts drejningsmoment. Desuden har den en topfart på 155 mph og kan accelerere fra 0 til 60 på 5,1 sekunder.

Pris

BMW X6 er dyrere end Jaguar F Pace. Dette bør ikke komme som en overraskelse, da X6 er mere avanceret og praktisk end Jaguar F Pace. Basismodellen Jaguar F Pace, P250, koster ca. 50.000 dollars, mens basismodellen BMW X6, xDrive40i, koster ca. 67.300 dollars.

Omvendt koster den avancerede Jaguar F Pace-trim, P400 R-Dynamic S, ca. 65.300 USD, mens den avancerede BMW X6 M50i koster ca. 86.300 USD. Derfor giver Jaguar F Pace værdi for pengene, mens BMW X6 egner sig bedst til folk, der ønsker den bedste model i klassen.

FAQ

Hvilken bil er mest pålidelig – Jaguar F Pace eller BMW X6?

BMW er måske upålidelig, men Jaguar er endnu mere upålidelig end BMW. Jaguar registrerer flere problemer end BMW, hvilket betyder, at ejeren vil tilbringe mere tid på værkstedet end BMW’en. Så hvis du vil spare på udgifterne til reparation og vedligeholdelse, er BMW X6 den bedre SUV-coupé.

Hvilken bil er hurtigere – BMW X6 eller Jaguar F Pace?

BMW X6 er den hurtigere bil. Det skyldes, at dens high-end trim (M50i) kan accelerere fra 0 til 60 på kun 4,1 sekunder og har en topfart på 155 mph. På den anden side matcher high-end trim af Jaguar F Pace hastigheden med 155 mph, men den accelererer langsommere på 5,1 sekunder fra 0 til 60 mph.

  Porsche vs. BMW: Pålidelighed

Er Jaguar F Pace mere brændstoføkonomisk end BMW X6?

Ja, Jaguar F Pace er mere brændstoføkonomisk end BMW X6. Det skyldes, at den har en EPA-rating på 22 mpg i byen, 27 mpg på motorvejen og 24 mpg kombineret. Mens BMW X6 har en rating på 21 mpg i byen, 25 mpg på motorvejen og 23 mpg kombineret.

Derfor vil ejeren af Jaguar F Pace bruge færre penge på brændstof end ejeren af BMW X6. Desuden har Jaguar F Pace også en bedre rækkevidde på motorvejen på 585,9 miles sammenlignet med BMW X6’s 560 miles.

Bottom line

BMW X6 og Jaguar F Pace er to fremragende kompakte SUV’er. BMW X6 er dog det bedre valg for dem, der ønsker en højtydende, luksuriøs, komfortabel og teknologisk avanceret bil. På den anden side er Jaguar F Pace ideel til personer, der ønsker en stilfuld, brændstofbesparende og prisvenlig kompakt SUV.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z