Alt om “Jaguar Trucks”: Hvilken er den bedste Jaguar F-Pace?

Jaguar laver ikke traditionelle lastbiler, men den slanke og atletiske Jaguar F-Pace kan konkurrere med mange traditionelle “lastbiler”. Den bedste Jaguar F-Pace er F-Pace S fra 2021. En af F-Paces fremragende styrker er dens atletiske køredynamik, som F-Pace S har. Den sender en rimelig mængde kraft til hjulene for at holde enhver temperamentsfuld fører tilfreds. Den er smuk og er tilfældigvis den mest populære F-Pace.

Den bedste Jaguar F-Pace

F-Pace er en af Jaguars største aktiver, da den aldrig skuffer i den måde, den kører på. Kraft er en ting, som mærket er bredt kendt for. Den første version af F-Pace blev udgivet i 2017, og folk elskede den, især for dens styling og ydeevne. Det hævede barren for Jaguar og satte det foran de fleste af sine konkurrenter.

Den fik dog også kritik på grund af de ringere kabinematerialer og det klodsede/uopmærksomme infotainmentsystem. Dette banede vejen for de fleste af konkurrenterne til at overgå den.

Men så fik Jaguar et comeback. 2021 F-Pace fik en betydelig opdatering. Kabinens materialer blev forbedret og udstyret med et bedre infotainmentsystem.

Selv om den stadig ikke matcher konkurrenterne, har Jaguar forbedret 2021-modellen. 2021 F-Pace S skiller sig ud blandt de andre trims og har vist sig at være en god bil. Ikke underligt, at det er den mest eftertragtede Jaguar-“lastbil”.

Den 2021 F-Pace S

2021 F-Pace S rangerer umiddelbart efter basistrimmen. Den er hurtig, smuk og har et forbedret infotainmentsystem. For at holde førerne tilfredse leveres F-Pace S som standard med en P250-motor, og førerne kan vælge P340-motoren for at opnå optimal hastighed. Den giver god kraft og en anstændig brændstoføkonomi.

  Bedste brugte Jaguar du kan købe

F-Pace fås i mere end ti udvendige farver, herunder hvid, sort, rød og blå. Køberne har også op til fem indvendige farvemuligheder at vælge imellem, herunder gul og grå.

Motoren

P250 er en 2,0-liters 4-cylindret turbomotor med turbolader, der yder 246 hestekræfter og et drejningsmoment på 269 lb-ft. På den anden side er P340 en 3,0-liters 6-cylindret turbomotor med turbolader, der yder 335 hestekræfter med et drejningsmoment på 354 lb-ft. P340 er brændstoføkonomisk og sender kraften til sin AWD via en 8-trins automatgearkasse.

Interiøret

F-Pace har masser af lastrum med en kabine på to rækker med plads til fem passagerer. Kabinen er udstyret med læderindtræk af høj kvalitet for maksimal komfort, når du er på farten.

Der er også et opgraderet infotainmentsystem med internetadgang for passagererne. Infotainmentsystemet har satellitradio, AM/FM-radio, 11 højttalere, en woofer, en USB-port og meget mere.

Der er kopholdere og dørlommer til både for- og bagpassagerer, så de kan opbevare deres ting. Overheadkonsollen giver også ekstra opbevaringsplads til bilens passagerer. For at holde luften i kabinen ren har Jaguars udstyret F-Pace S med en indvendig luftfiltrering

Der er også et støjdæmpningssystem, der hjælper med at reducere støjen i kabinen for at opnå maksimal kørekomfort.

Med den dobbelte klimakontrol får passagererne mulighed for at vælge en biltemperatur, som de kan lide i deres side af bilen. De valgfrie indvendige funktioner omfatter et head-up display, interaktivt førerdisplay og wifi-aktiveret dataplan.

  Jaguar XJ Pålidelighed

Kørsel i F-Pace S

Den nøglefri tænding gør det ubesværet at starte F-Pace S. Og den elektriske servostyring gør det nemt for føreren at køre med selvtillid.

Derudover har F-Pace S valgbare køretilstande og adaptive dæmpere, der giver mere trækkraft til føreren i ethvert terræn. Køretilstanden er dog kun tilgængelig i P340-motorer. Det læderimiterede legeringsrat hjælper med at opretholde vejbalancen for at sikre komfort. Helårsdækkene, der er monteret i F-Pace S, giver ekstra trækkraft under alle vejrforhold.

Sikkerhedsfunktioner

For optimal sikkerhed er F-Pace S som standard udstyret med parkeringssensorer foran og bagpå for at undgå kollisioner. For at forbedre sikkerheden yderligere er der front-, bag- og sidekameraer for at give føreren et godt udsyn hele vejen rundt. Yderligere sikkerhedsfunktioner omfatter to forreste og tre nakkestøtter, LED-forlygter for ekstra synlighed, blindvinkelsdetektion, airbags med advarsel om vognbaneafvigelse, traktions- og stabilitetskontrol og nødbremseassistent.

Garanti

Den smukke F-Pace S leveres med en garanti på fem år eller 60.000 miles for at hjælpe med at reducere vedligeholdelsesomkostningerne for ejerne. Mens F-Pace med P340-motor sælges for 67.275 USD, sælges F-Pace S med P250-motor for 59.575 USD.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken Jaguar-motor er den bedste?

For absolut ydelse er F-Pace SVR det helt rigtige valg. Faceliftet i begyndelsen af 2021 førte til introduktionen af en 5,0-liters V8-kompressormotor med kompressor, der yder i alt 542 hk. Den har en topfart på 178 mph og kan klare 0-62 mph på 4 sekunder.

Hvor mange trims har Jaguar F-Pace?

Jaguar F-Pace fås i seks trims: F-Pace base, premium, prestige, R-sport, S og portfolio. Mens de alle bruger firehjulstræk, er deres funktioner forskellige. Den højeste trim er som regel den bedste og sælges for 80.000 dollars og derover, afhængigt af de valgfrie funktioner.

  Jaguar VS Mercedes Pålidelighed

Er Jaguar F-Pace værd at købe?

Hvis du kun ser på den indvendige kvalitet og infotainmentsystemet i F-Pace, begynder du måske at genoverveje det. Men med forbedringerne til 2021-modellerne er det blevet et imponerende køretøj.

Alene det nye interiør har forvandlet F-Pace fra blot at være en god sportslig SUV til en luksusbil, som den burde være. Prisen svarer nu til, hvordan en Jaguar mellemstor SUV skal se ud. Så den er værd at købe.

Er Jaguar F-Pace en pålidelig bil?

Den nyeste Jaguar F-Pace er forbedret i sin indvendige styling og har nu et bedre infotainmentsystem. Dens nye motorer giver sportsdynamik og er med til at forbedre brændstofeffektiviteten. Bilen har dog ikke en rang eller score, da der ikke er nogen data om dens pålidelighedsscore i øjeblikket.

Holder Jaguar F-Pace sin værdi?

Jaguar F-Pace har en gennemsnitlig afskrivningsværdi. En typisk F-Pace vil blive afskrevet med 54 % på fem år og vil blive solgt for omkring 31.000 kr. Dette er under forudsætning af, at SUV’en ikke har fået for mange kilometer på sig, og at bilen er i god stand.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z