Bedste brugte Jaguar du kan købe

Måske har du ikke budgettet til en helt ny Jaguar. Heldigvis kan du finde en tidligere brugt Jaguar til en brøkdel af prisen. Så længe den er i god stand, er det en nem måde at spare og samtidig få glæde af en højtydende bil. Så hvilken Jaguar er den bedste at købe brugt?

Nogle meget gode brugte Jaguar-modeller, som du kan overveje, er Jaguar XE, XJ, XJR, XFR/XF og F-type. Disse køretøjer blev udvalgt på baggrund af pris, pålidelighed, ydeevne og omdømme. Men som med enhver brugt bil er det vigtigste at se på bilens stand og tidligere historie.

Selv om Jaguars er kendt for at producere stilfulde præstationer, er nogle ikke problemfrie. Så sørg for at overveje bilen nøje, før du køber den brugt. Her er en liste over de bedste brugte Jaguars, som du kan købe.

Jaguar XE

Jaguar XE er en af Jaguars bedste biler nogensinde produceret. Den vandt prisen som den mest pålidelige familiebil i 2017. Luksusbilen har et smukt design, kraftige motorvarianter og dynamisk køreegenskaber. Den har plads til fem passagerer, og den fås i fire udgaver. Udstyrsvarianterne omfatter Jaguars basis XE, XE Premium, XE Prestige og XE-R sport.

En brugt XE sælges for omkring 24.000 til 42.000 dollars, afhængigt af kilometertal, trim, årgang og bilens stand.

Kraftige motorindstillinger

Med basismodellen får du en 2,0-liters firecylindret turbomotor med fire cylindre med op til 240 hestekræfter. Hvis du skruer lidt op for den, får du glæde af en 2,0 firecylindret dieselmotor med firecylindrede motorer på op til 180 hestekræfter. Vil du have mere kraft? Gå efter 3.0 V6-kompressormotoren med kompressor med en effekt på 340 hestekræfter.

Teknik og sikkerhedsfunktioner

Jaguar XE er udstyret med gode teknologiske funktioner; mens nogle er standard, er andre valgfrie. Standardfunktionerne omfatter en 8″ infotainmentskærm, stereoanlæg, Bluetooth-kompatibilitet, USB-port, soltag og en trykknap til start.

  Hvor gammel en brugt bil skal jeg købe?

Et WiFi-hotspot, 17 højttalere, stemmegenkendelse 1,2-tommers touchscreen, bakkamera og parkeringshjælp er ekstraudstyr.
Nogle af de sikkerhedsfunktioner, der er integreret i XE, er:

  • Airbags
  • ESC
  • Bremseassistent
  • Trækningskontrol
  • Børnesikkerhedslås
    XE er kendt for at være pålidelig, men der har været tilbagekaldelser vedrørende brændstoflækager. Dieselmodeller, der blev bygget indtil juni 2016, havde også lækager af brændstofkølevæske.

Jaguar XJ

Her kommer endnu et dynamisk køretøj fra Jaguar. XJ har en smuk indvendig og udvendig styling og avanceret teknologi. Den er hurtig og noget pålidelig. Nogle mennesker har klaget over, at ældre XJ’er har et for traditionelt udseende. Mange elsker dem dog på grund af deres slankhed og ydeevne.

Prisbillige muligheder

Nogle meget pålidelige XJ’er omfatter X350, X308 og XJ6. Du kan få en XJ fra 1997 for så lidt som 7.000 $; husk dog på potentielle reparationsomkostninger. X350 fra 2009 er også en meget flot bil. Den aluminiumsbyggede letvægts X350 koster omkring 13.000 USD eller mere, afhængigt af kilometertal og udstyr.
En X308 fra 2002/2003 kan sælges for omkring 15.000 USD, afhængigt af udstyr og kilometertal. Der findes mange andre XJ’er med stærke præstationer og overkommelige priser, selv nyere modeller som 2016-modellen. XJ’er sælges dog generelt mellem 6.000 og 67.000 USD afhængigt af kilometertal, model, årgang og udstyr.

Jaguar XJR

XJR er en anden linje af hurtige Jaguar-biler. De har smukke indvendige og udvendige designs med kraftfulde motorindstillinger. Deres komfortable lædersæder og en præstationsmotor gør rejsen sjov. XJR’er har også kraftige systemer og stærke hjul til hverdagens pendling.

XJR-modellerne fra 2001 til 2003 er pålidelige muligheder og sælges for omkring 11.000 kr. Der er forskellige brugte XJR-muligheder, herunder tidlige og nyere modeller. En brugt XJR sælges for alt fra omkring 5.000 til 80.000 dollars, afhængigt af årgang, model, trim, stand og kilometertal.

  Bedste gamle BMW at købe?

Jaguar F type

En brugt F-type er en dyr mulighed. Ikke desto mindre tilbyder den det, som mange bilister beundrer. Ydelsesmæssigt er den fremragende. Den er også standardmæssigt udstyret med mange teknologiske kvalitetsfunktioner. Interiøret er perfekt stylet, og den har et fascinerende ydre, der viser kvalitet.

Selv om F-typerne ikke har en god rekord for pålidelighed, tilbyder de helt sikkert mange funktioner, som en standardbil bør have. En brugt 2014 F-type koster omkring 45.000 dollars. Nogle koster endda så meget som 60.000 dollars, afhængigt af stand, model, årgang, trim og kilometertal.

Jaguar XFR/XF

En brugt XFR er et godt køb både med hensyn til pris (sammenlignet med en ny) og ydeevne. Den har et slankt ydre og et smukt interiør med kraftige motorvarianter. Den anses ofte for at være et alternativ til BMW M5. En brugt 2013-model kan findes for omkring 45.000 dollars. Det kan være mere eller mindre afhængigt af kilometertal og udstyr.

XF tilbyder også fremragende håndtering, teknologi og flotte designs. Det er ikke den mest pålidelige bilmulighed, men der er mange XF’er at vælge imellem. Tidligere modeller er billigere, men generelt koster brugte XFR’er omkring 6.000 til 58.000 dollars, afhængigt af den specifikke bil. En brugt V8 med hjulbase fra 2011 koster omkring 25.000 dollars eller mindre.

Andre muligheder

Andre gode brugte Jaguars omfatter XK, som koster omkring 29.000 $. Prisen falder med højere kilometerstand og flere år. X-Type er et andet stilfuldt alternativ til et lavt budget. F-pace ville have været et godt valg, men den er simpelthen for pokkers dyr.

FAQs

Hvor længe holder Jaguars?

Jaguarer kan holde mellem 125k til 150k miles. Hvis du er heldig og forsigtig, kan du få helt op til 200k miles på din Jaguar. Det er derfor, at kilometertal bør være vigtigt, når du køber en brugt Jaguar. Hvis du køber en Jaguar med 130k miles, er der en stor sandsynlighed for, at du ikke vil bruge den ret længe, før den går i stykker.

  Hvilken måned er det bedst at købe en brugt Mercedes

Hvorfor købe en brugt Jaguar?

De fleste gange køber folk brugte Jaguars for at spare penge, men alligevel få alle fordelene ved den pågældende model. En brugt og en ny F-pace har stadig den samme teknologi. Så du kan stadig få glæde af det, som den oprindelige ejer nød. Der kan dog opstå reparationsomkostninger, da bilen allerede har eksisteret i et stykke tid.

Hvad påvirker priserne på brugte Jaguar?

Kilometerstand, model, årgang, antallet af tidligere ejere, ulykkeshistorik og bilens generelle stand er afgørende for prisen. Generelt gælder det, at jo højere kilometertal, jo lavere pris. Jo tidligere model, jo lavere pris. Bilens generelle stand, som f.eks. antallet af defekte komponenter, spiller også en stor rolle.

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber en brugt Jaguar?

Først og fremmest bør man overveje, hvad man skal bruge bilen til. For det andet, dit budget. Tjek også den tidligere historie om modellen, f.eks. bemærkelsesværdige fejl og antallet af tilbagekaldelser. Modellens pålidelighed er også vigtig. Tjek det kilometertal, den har haft. Vigtigst af alt, test bilen selv. Det er en nem måde at få en fornemmelse af bilens tilstand på.

Nyt på Bil A2Z