Hvad er den bedste brugte Volvo at købe?

At købe en brugt bil er en god handel, da du ikke ved, hvad du kan forvente af den. Volvo kan dog prale af at have nogle af de bedste brugte biler. For et par år siden har de et fremragende ry for at skabe sikre, pålidelige og holdbare biler. Men hvad er den bedste brugte Volvo-model at købe?

Hvis du leder efter den bedste brugte Volvo at købe, skal du ikke lede længere end til Volvo XC90 fra 2012. Når du sammenligner den ældre generation af Volvo XC90 og sammenligner den med den nyeste generation, vil du blive overrasket over, hvor forskellige de ser ud. Selv om den ikke er lige så tiltalende som den nyeste Volvo, er første generation af Volvo XC90 den bedste brugte Volvo.

De nyeste Volvo-modeller har dog ikke vist sig at være lige så pålidelige som de ældre Volvo-modeller. For eksempel har anden generation af XC90, som startede produktionen i 2015 til dato manglet i forhold til pålidelighed. Faktisk er det den mindst pålidelige Volvo-model i øjeblikket.

Egenskaber ved Volvo XC90 fra 2012

Volvo XC90 2012 er måske ikke den flotteste Volvo SUV på vejen, men det er den bedste brugte Volvo-bil. Bortset fra sit ikke så gode udseende er denne bil meget pålidelig og leveres med topklassefunktioner. Desuden har den også plads til op til 7 passagerer, hvilket gør den til en perfekt familiebil.

Denne særlige model leveres med seks trims, som omfatter 3.2, 3.2 Premier Plus, 3.2 R-Design, 3.2 R-Design Premier Plus, 3.2 Platinum og 3.2 R-Design Platinum. Vores fokus vil være på basistrimmen, som er 3.2-trimmen.

Udvendig

Selv om Volvo XC90’s ydre ikke er særlig tiltalende, kan den prale af en række vidunderlige funktioner. Disse omfatter karrosserifarvede dørhåndtag og sidespejle, spejle med blinklys, standard el-månedtag, 18-tommer alufælge, standard elbetjente opvarmede spejle og standard tågeforlygter.

  Skal jeg købe en brugt Mercedes A-Klasse?

Interiør

Når det kommer til interiøret, er denne crossover-SUV udstyret med masser af luksuriøse og komfortable funktioner. Bilens konsoller har krombelægninger, og sæderne er lavet af læder. Derudover er der en aluminiumsbeklædning, sædevarme som ekstraudstyr, automatisk standardklimakontrol med to zoner og tredje række som standard.

Et af de mest fremragende træk ved Volvo XC90 luksus crossover SUV’en er det store lastrum og den store kabine. Det er derfor, at den kan rumme op til syv passagerer. Desuden kan bilen også prale af et eksklusivt og stilfuldt interiør og en række avancerede sikkerhedsfunktioner.

Ydeevne

Volvo tilbyder to muligheder for drivsystemer – forhjulstræk eller firehjulstræk. I modsætning til de tidligere modeller har 2012-modellen ikke en 4,4-liters V-8-indstilling. Alle de ovennævnte trimmes fås med en 3,2-liters sekscylindret motor, som stadig er kraftfuld.

Ud over at have en anstændig motor leveres bilen også med en 6-trins automatgearkasse, og den yder maksimalt 240 hk og 236 lb-pund moment. Denne SUV har dog også en træg acceleration og en følelsesløs styring. Uanset det er kørslen stille og rolig og rolig.

Sikkerhed

Sidst men ikke mindst kommer Volvo XC90 med masser af sikkerhedsfunktioner, og den er blandt de sikreste biler på planeten. Takket være funktioner som blokeringsfri bremser med bremseassistent, rullestabilitetskontrol, elektronisk stabilitetssystem og traction control-system, der alle er standard.

En brugt Volvo XC90 koster omkring 38.000 kr. Denne pris er for basisudgaven, mens den dyreste udgave koster ca. 44.500 kr.

FAQ

Hvad er den værste brugte Volvo at købe?

Den værste brugte Volvo at købe er Volvo XC60 fra 2015. Det skyldes, at denne model og årgang har en softwarefejl i motorens blæserstyringsmodul. Når fejlen opstår, påvirker den klimaanlæggets ydeevne, og kølevæsketemperaturen stiger. Derudover har nogle personer også klaget over brændstoflækager.

  Er Volvo XC90 pengene værd?

Ud over at have en softwarefejl har Volvo XC60 også et mindre intuitivt infotainmentsystem. Det betyder, at nogle personer kan have svært ved at bruge nogle betjeningselementer i bilen. Andre problemer med XC60 omfatter problemer med servostyring og elektroniske problemer i forbindelse med brændstofpumperne på benzinmodellerne.

Hvad er den mest pålidelige Volvo-model?

Hvis du vil have den mest pålidelige Volvo-model, skal du ikke lede længere end til Volvo S60/V60. Denne bil registrerer færre problemer end andre Volvo-modeller. Derudover har den en af de bedste motorer blandt luksusbiler. Så når denne bil er korrekt vedligeholdt, kan den nå op på over 300.000 miles.

Hvad er den bedste brugte Volvo-limousine?

I det seneste årti har Volvo produceret nogle enestående sedanbiler. Øverst på listen står Volvo S60. Men hvis du leder efter den bedste brugte Volvo-limousine, går den titel til S90. Mere specifikt er 2017 Volvo S90 en enestående brugt bil med nogle af de fineste funktioner.

Hvad er den bedste brugte Volvo under 20.000 kroner?

Den bedste brugte Volvo-model under 20.000 kr. er Volvo V40. Denne elegante og sikre hatchback er rummelig og kan rumme op til 5 passagerer. Derudover leveres den med en firecylindret turbomotor med turbolader, der yder op til 187 hk.

Desuden er denne kompakte, men pålidelige hatchback udstyret med en 6-trins Geartronic-automatgearkasse med et FWD-system. Det betyder, at den ikke er hurtig, men sjov at køre. Andre bemærkelsesværdige funktioner i Volvo V40 omfatter klimaanlæg, børnesikkerhed, multifunktionsrat og elektriske sæder.

  Er det værd at købe en brugt BMW 3-serie?

Hvilke problemer skal jeg forvente, når jeg køber en Volvo?

Som alle bilmærker har Volvo også nogle almindelige problemer, der er knyttet til deres biler. Så hvis du ønsker at købe en Volvo, er der nogle problemer, som du skal være klar til at håndtere. Disse omfatter:

  • Pludselig motorfejl
  • Overdrevent olieforbrug
  • Dårlig brændstoføkonomi
  • Fejl i gearkassen
    De fleste af ovenstående Volvo-problemer begynder normalt at opstå, når bilen når over 75.000 miles. Så hvis din bils kilometertæller er mellem 70.000 og 100.000 miles, bør du være forberedt på at skulle håndtere de fleste af de almindelige Volvo-problemer som nævnt ovenfor.

Afsluttende tanker

Hvis du leder efter en pålidelig, kvalitetsmæssig og pålidelig brugt Volvo-model, er der ingen bedre bil end Volvo XC90 SUV’en. Med hensyn til udseende er det måske ikke den mest tiltalende brugte Volvo, men den er værd at bruge dine hårdt tjente penge på.

Ikke desto mindre bør du tage dig god tid og finde den bedste brugte Volvo XC90. Sørg for, at den brugte bil er ordentligt vedligeholdt og godt serviceret. Gennemgå også dens historik, da du ikke ønsker at have en bil, der har været udsat for mange ulykker eller problemer. Den bedste løsning er at få en fra et Volvo-servicecenter.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z