Hvilken måned er det bedst at købe en brugt Mercedes

Hvilken måned er det bedst at købe en brugt Mercedes

Hvis du er vild med Mercedes-Benz, men ikke har penge nok til at købe en helt ny bil, kan du vente og købe en brugt Mercedes til en god pris. Men hvilken måned er den bedste til at købe en brugt Mercedes-Benz?
Januar måned er det bedste tidspunkt at købe en brugt Mercedes-Benz på. Den er tæt fulgt af februar og december. Juni og juli er derimod de dårligste måneder til at købe en brugt Mercedes-Benz. Januar er den bedste måned til at købe en brugt bil, fordi efterspørgslen er ekstremt lav.

Hvorfor er januar den bedste måned til at købe en brugt Mercedes-Benz?

Lav efterspørgsel

Da mange mennesker bruger mange penge i løbet af højtiden, vil du opleve, at der er færre købere på markedet i de første uger af januar. Som følge heraf forsøger forhandlerne at være mere konkurrencedygtige med deres priser for at tiltrække kunder.

Mere lagerbeholdning

En anden grund til, at brugte Mercedes-biler er billigere i januar og december, er, at der er mere lagerbeholdning. Mercedes udruller normalt nye modeller i slutningen af året. Så for at skabe plads til de nye modeller sælger forhandlerne brugte biler med stor rabat for at skabe plads til de nye modeller.

Hvilket andet tidspunkt skal jeg købe en brugt Mercedes-Benz på?

Udover januar er der forskellige tidspunkter på året, hvor du kan få gode tilbud på brugte Mercedes-Benz’er.

Bedste ferie til at købe en brugt bil

Martin Luther King Jr. Day
Du vil måske blive overrasket over, at Black Friday ikke topper dagen med det bedste tilbud på brugte biler. Det er snarere Martin Luther King Jr. Day, der har de bedste tilbud. Ifølge en undersøgelse foretaget af iSeeCars gav MLK Jr. Day 39 % flere tilbud end gennemsnittet. Dette har måske mindre at gøre med den specifikke helligdag, men snarere med at den falder i januar.
Undersøgelsen omfattede 32 millioner salg af brugte biler fra 2018 og 2019 og fokuserede især på tilbud, hvor køberne sparede mindst 1.000 dollars og 22.000 dollars i prisen på brugte kvalitetsbiler. Så hvis du vil have det bedste tilbud på din Mercedes-Benz, bør du vente til denne dag med at gøre din handel.
Udover Martin Luther King Jr. Day er der også nogle andre populære helligdage til at købe en brugt Benz af høj kvalitet. Disse omfatter nytårsaften, juleaften, veteranernes dag og Black Friday. Alle disse helligdage tilbyder fremragende tilbud over gennemsnittet.

  Hvilken Mercedes-model er beslægtet med Chrysler Crossfire?

Bedste dag i ugen til at købe en brugt bil

Den bedste ugedag på ugen til at købe en brugt bil er en mandag. Generelt er hverdage bedre end weekender, da antallet af købere normalt er lavere. Desuden giver sælgerne gode tilbud om mandagen, fordi de ikke ved, hvad de kan forvente i løbet af ugen.

Hvad er fordelene ved at købe en brugt Mercedes?

Du tøver måske med at købe en brugt Mercedes-Benz, men det bør ikke være tilfældet. Dette luksuriøse mærke med et trestjernet emblem lever op til sit motto “det bedste eller ingenting”. Selv om Mercedes har haft sin egen andel af problemer, lever det stadig op til sin hype, selv med en brugt bil. Bare sørg for, at den specifikke bil er i god stand.
Uanset om du overvejer at købe en 2018 E-Klasse vogn eller en 2012 S-Klasse sedan, får du stadig en bil med højteknologisk teknologi, stilfuldt udseende, komfortabel kørsel, fremragende ydeevne og holdbarhed. Selv om du måske kunne få en ny bil fra et mærke med mindre sofistikerede biler til samme pris, vil den ikke have disse Mercedes-Benz-fordele:

 • De har en track record for kvalitetshåndværk
 • Lavere pris på grund af højere afskrivningsværdi
 • High-end funktioner, der ikke findes i de fleste brugte biler
 • Fremragende ry for sikkerhed
 • De har et stilfuldt og luksuriøst udseende og en luksuriøs følelse
 • En komfortabel og pålidelig kørsel
  Ruster Mercedes?

Hvad er den rigtige procedure for at købe en brugt Mercedes-Benz?

Hvis du vil have en brugt Mercedes-Benz bil af høj kvalitet, skal du ikke bare vælge den billigste bil. I stedet bør du gøre din due diligence og finde det bedst mulige tilbud. Her er de trin, som du bør følge for at få den bedst mulige handel:

 1. Tjek anmeldelser og vurderinger online
 2. Gennemgå køretøjets historik
 3. Gennemfør en systemscanning
 4. Få en uafhængig scanning før købet ved at hyre en erfaren Mercedes-mekaniker

Spørgsmål, du skal stille, før du køber en brugt Benz

Hvad er det værste tidspunkt at købe en brugt bil på?

Det værste tidspunkt at købe en brugt bil på er sidst på foråret og først på sommeren. Dette omfatter månederne maj, juni, juli, august og september. Hovedårsagen til dette er, at bilejerne holder fast i deres biler og venter på det næste modelår.

Hvad er ulemperne ved at købe en brugt Mercedes-Benz bil?

Selv om en brugt Mercedes-Benz stadig er bedre end mange biler på markedet, kommer den med sine egne udfordringer. De største ulemper ved en brugt Mercedes-bil er høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. Det er meget dyrt at tage en Mercedes til en mekaniker, da det skal håndteres af en autoriseret forhandler.

Hvad skal man overveje, før man køber en brugt Mercedes?

Før du køber en brugt Mercedes, skal du vide flere ting for at lande den bedste handel. Først og fremmest bør du overveje afskrivningstendensen for den bil, du har til hensigt at købe. Derudover bør du tage højde for bilens vedligeholdelses- og forsikringsomkostninger. Endelig bør du foretage en prøvetur, før du betaler for bilen.

  Er en brugt Porsche Boxster et godt køb?

Er brugte Mercedes-Benz biler dyre at vedligeholde?

Ja, det er de. Hvis du køber en brugt Mercedes-Benz med en udløbet garanti, bliver den endnu dyrere at vedligeholde. Det skyldes, at Mercedes’ reservedele er dyre, og at garantien er med til at udligne nogle af omkostningerne. Desuden tager Mercedes-forhandlerne også en del penge, da de normalt bruger specialværktøj til reparation og vedligeholdelse af din bil.

Hvad er de bedste brugte Mercedes-Benz-modeller at købe?

Før du køber en brugt Mercedes-Benz-model, skal du vide lidt om dens historie, og hvad du kan forvente af den på lang sigt. Det skyldes, at nogle modeller har haft flere problemer end andre. Nogle af de bedste brugte Mercedes-modeller er:

 • 2009 E-Klasse
 • 2009 SLK-klasse
 • 2012 CLS-Klasse
 • 2010 C-Klasse
 • 2008 E-Klasse

Afsluttende tanker

Hvis du er på jagt efter en brugt Mercedes-Benz af høj kvalitet, skal du vente til januar med at købe den bil, du ønsker. I løbet af januar er der mindre fodtrafik, men mere lagerbeholdning. Derfor kan du nemt få et godt tilbud. Du bør dog også overveje månederne februar og december, da de også har nogle ekstraordinære tilbud.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z