Pontiac Grand Prix Pålidelighed

GM’s Pontiac-afdeling fremstillede Grand Prix fra 1962 til 2002 for coupéer og fra 1989 til 2008 for sedaner. Modellen blev første gang introduceret som en del af Pontiacs serie af store biler i modelåret 1962, og dens dimensioner, luksus og ydeevne varierede gentagne gange i løbet af produktionen. Den blev leveret med baghjulstræk indtil 1987 og derefter med forhjulstræk, indtil den blev udgået.

Oversigt

Pontiac Grand Prix er en af topbilerne fra Pontiac-divisionen af General Motors. Det er en ganske solid bil med en komfortabel og hurtig kørsel. En 6,4-liters Pontiac V8-motor på 6,4 liter driver køretøjet, som accelererer Grand Prix fra 0 til 60 på omkring 7,6 sekunder med en imponerende topfart på 160 km/t, hvilket ikke er så ringe, hvis vi ser på dens alder og produktionsår.

Pålidelighed

Kombineret med bilens fremragende 4-trins automatgear tilbyder Pontiac Grand Prix en jævn og kraftfuld ydeevne og et fremragende benzinforbrug. Både interiøret og bagagerummet er meget rummeligt. Med fremragende køreegenskaber, fast Magna-styring og stærke ABS-bremser er Grand Prix en meget solid og pålidelig bil. Ifølge dataene på Repairpal.com er Pontiac Grand Prix’er pålidelige biler at eje. De får en pålidelighedsvurdering på 4,1 ud af 5 stjerner.

Sikkerhed

Tre ud af fem stjerner blev tildelt Pontiac Grand Prix efter sidekollisioner (foran og bagpå), men bilen havde ikke sideforhængsairbags. Der tildeles tre stjerner for førersikkerhed ved frontale kollisionstests, og fire stjerner for passagerbeskyttelse.

  Kan man tilføje ventilerede sæder til en bil?

Afskrivningssats

Pontiacs Grand Prix 2008 forventes at blive afskrevet med 4 % i løbet af de næste fem år. Det betyder, at dens værdi vil falde med ca. 180 $ i løbet af denne periode. Pontiac er dog ikke længere et mærke, så deres køretøjer vil blive afskrevet ret hurtigt i de kommende år eller deromkring.

Vedligeholdelse og reparation

Pontiac Grand Prix vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne anslås til at ligge mellem 95 og 2.264 dollars i gennemsnit. Det koster i gennemsnit $104 for et Pontiac Grand Prix olieskift, der inkluderer $33 i reservedele og $71 i arbejdskraft. Priserne kan dog variere fra sted til sted.

FAQ

Er Pontiac Grand Prix en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Grand Prix er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Pontiac Grand Prix?

Grand Prix er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Mid-Size

Hvad er hestekræfterne i en Pontiac Grand Prix, og har den en turbo?

Grand Prix har 303 hestekræfter og et drejningsmoment på 323 lb-ft. Motoren er en Gas V8 med en slagvolumen på 5,3L/ Brændstofsystemet er SFI.

Hvor stort er bagagerummet i Pontiac Grand Prix?

16.0 Cubic Feet ( 0,453 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Pontiac Grand Prix har 18 x 8 tommer aluminiumsfælge foran og 18 x 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer kan en Grand Prix holde?

En Pontiac Grand Prix holder typisk ca. 230.000 miles. Det giver den en forventet levetid på 17 år. Den tilbagelægger i gennemsnit 13.500 miles om året. Ifølge Repairpal.com er Grand Prix-biler pålidelige. Denne bil har en pålidelighedsvurdering på 4,1/5 stjerner.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z