Hvilken indkomstklasse køber pickup trucks

Pick-up trucks er et synonym med ægte amerikansk kultur, da ingen anden region i verden er så glad for pick-up trucks som USA. Når det er sagt, stiger pickup trucks konstant i både mængde og pris, hvilket potentielt kan gøre dem uden for rækkevidde for de fleste amerikanske husholdninger i en ikke alt for fjern fremtid.

I det sidste årti eller deromkring har pickupper fået en ny filosofi, fordi de tilbyder luksusfaciliteter, som var utænkelige for arbejderbiler for 15-20 år siden. Dette har en tendens til at presse priserne endnu mere op, hvilket betyder, at den gennemsnitlige pickup-ejer ikke længere ligefrem er en bygningsarbejder.

Den gennemsnitlige husstandsindkomst i USA ligger på omkring 60-70.000 dollars om året, mens den gennemsnitlige husstandsindkomst for en gennemsnitlig ny Ford F-150-kunde ligger på omkring 80-90.000 dollars om året. Ford F-150-modellerne har en tendens til at stige i pris med hver nyere generation for omkring 1-4k dollars i gennemsnit, hvilket betyder, at den nuværende 2022 Ford F-150 MSRP er lige knap 40k dollars.

Chevy Silverado er den næstmest populære lastbil, der sælges i USA, og den gennemsnitlige husstand, der køber Silverado, har en tendens til at have en årlig indkomst på omkring 70-80.000 dollars. Dodge RAM 1500 er den tredje mest populære lastbil i USA, og den gennemsnitlige husstand, der køber en RAM 1500, har en lignende årlig indkomst som Silverado’en.

Demografi for lastbilkøb i USA

Lastbiler og SUV’er dominerer i øjeblikket det amerikanske marked, hvad angår salget af nye biler, fordi de har en tendens til at skubbe næsten dobbelt så mange biler som alle de andre bilsegmenter tilsammen. Den gennemsnitlige F-150-ejer er 55 år gammel, og mænd køber næsten 85 % flere nye F-150-modeller end kvinder, når det drejer sig om nye F-150-modeller.

  Hvilke biler har V6-motorer

Langt de fleste F-150-lastbiler bruges i mellemstore og store byer, hvilket ikke er noget, man ville forvente for et så landligt køretøj. Dette viser blot, at den gennemsnitlige F-150-kunde ikke længere er en arbejdsmand, men snarere en mere generel kunde, som har tendens til at krydse stier med gennemsnitlige SUV-købere.

En gennemsnitlig ny Chevy Silverado-kunde har en tendens til at være et år yngre, mens en gennemsnitlig Dodge RAM 1500-kunde har en tendens til at være omkring 50 år gammel. De fleste af disse lastvogne købes af hvide midaldrende mænd med en mellemlang til høj husstandsindkomst. Kvinder udgør kun en lille del af salget af nye lastbiler i USA.

GMC Sierra og Toyota Thundra er også i top fem over de mest populære lastbiler i USA, og tallene her er ret ens med F-150 og resten. Hvide mandlige kunder med en gennemsnitlig husstandsindkomst på omkring 80-90.000 dollars har en tendens til at købe disse lastbiler.

Den nye æra for pickup-trucks – luksus, masseanvendelse og elektrificering

Mange mennesker er enige om, at pickup-trucken er en vigtig del af den amerikanske kultur på den måde, at den repræsenterer selve essensen af det amerikanske samfund. Et multifunktionelt køretøj, der primært er orienteret mod kørsel på landet og arbejdsmiljøer.

Det var før pickup’en blev et mere hverdagsorienteret køretøj. For længst er dagene med barebone pickup trucks, som udelukkende var positioneret til ranchkørsel og transport af gods, forbi. Nutidens pickups er for det meste lavet til de samme formål ud over de iboende muligheder, som en pickup tilbyder som platform.

  Hvor ofte skal du vaske din bil?

I dag kan man få pickup trucks klædt i læder med store panoramasoltag, opvarmede sæder på anden række og store multimedieskærme, som ikke ligefrem er noget, der egner sig til et arbejdsmiljø. De fleste af disse funktioner er dog en del af dyre ekstraudstyrspakker, som nemt kan fordoble den vejledende udsalgspris.

De bedste pick-up trucks at købe i 2022

Hvis du er i stand til at købe en ny lastbil i USA, skal du sørge for at tjekke Ford F-150, Dodge RAM 1500 og Chevy Silverado, da disse tre er de mest populære amerikanske lastbiler af en grund. F-150 betragtes for det meste som selve benchmark i sit segment, hvilket betyder, at de fleste lastbiler konkurrerer med F-150.

Dette kommer ikke som nogen overraskelse, da F-150 er det mest populære køretøj i USA i lang tid. Den nye RAM 1500 ser dog ud til at være det overlegne valg, hvad angår 2022 lastbiler. Den motor, der tilbydes i den nye 1500, er både den mest potente og mest effektive af alle konkurrenterne.

Den nye F-150 er også en fantastisk lastvogn, men den kommer til kort i sammenligning med RAM 1500, fordi den ikke er lige så raffineret. Silverado er mere eller mindre den samme, hvilket betyder, at din mærkeloyalitet sandsynligvis kommer til at spille en stor rolle, når du skal købe din næste pick-up truck.

FAQ-afsnit

Hvorfor elsker folk pick-up trucks?

Folk elsker pick-up trucks, fordi de er overlegne multifunktionelle køretøjer. De kan køres i næsten alle terræner, mens de stadig tilbyder masser af komfort og anvendelighed. De kan hjælpe dig med at starte en virksomhed og med at flytte din familie med en hel del ting pakket i ladet.

  Hvad er den bedste SUV til en tyk person?

Utallige små virksomheder er afhængige af pick-up trucks til at opfylde deres daglige logistiske behov, hvilket gør dem perfekte til en række forskellige formål.

Er SUV’er bedre familiebiler end pick-up trucks?

Selv om pick-up trucks giver mulighed for at have en hel del ting med sig, er de ikke den perfekte familiebil. SUV’er vokser hurtigt i popularitet, fordi de er langt bedre, når det kommer til hverdagskørsel. Hvis du ikke er afhængig af din pick-up truck’s seng på daglig basis, er en SUV måske et bedre valg for de fleste mennesker.

SUV’er har også en tendens til at være lidt bedre, når det kommer til raffinement, fordi de er bygget på mere sofistikerede understel, som er skræddersyet specifikt til hverdagskørsel.

Hvorfor er dieselbiler så populære i USA?

Amerikanerne er ikke særlig glade for dieselbiler generelt. Der findes dog mange diesel-pick-up trucks, fordi de tilbyder bedre kvaliteter, hvad angår arbejdsmiljøet. De tilbyder mere drejningsmoment, hvilket gør dem overlegne, når det gælder bugsering og bugsering.

Desuden synes dieselbiler at være bedre end gasdrevne lastbiler, hvad angår brændstoføkonomi.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z