Mercedes-Benz G63 / G65 AMG Pålidelighed

Den tyske bilproducent, Mercedes, er en af de mest førsteklasses biler med ekstremt stilfulde karrosserier. G-klassen af Mercedes er til offroad- eller SUV-biler. Disse SUV’er er ekstremt smidige at køre og premium at sidde i. G63- og G65-modellen er drevet af AMG’s kraftfulde motorer og højtydende funktioner.

Oversigt

Mercedes G-klasse SUV’er har været ret berømte på grund af deres former og premiumklasse. G-klassen er i sin anden generation, men SUV’erne har været i produktion hos Daimler-Benz siden 1979. G63 og G65 er AMG’s højtydende modeller med henholdsvis en 5,5 L Biturbo V8-motor og en 6,0 L V12 Biturbo-motor.

Pålidelighed

Pålidelighed er en nøglefaktor for alle købere, før de køber en bil, fordi det hjælper folk med at bestemme bilens kvalitet og funktioner. Mercedes-biler har været ret pålidelige, men de har været kendt for deres høje vedligeholdelsesomkostninger. G-klasse SUV’erne er ret solide, og de har en pålidelighedsklassificering på 3 ud af 5 stjerner af Consumer Reports.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner har altid været et pluspoint for tyske biler, fordi de har lavet ret sikre biler med et betydeligt antal sikkerhedsfunktioner. Mercedes-biler klarer sig meget godt i kollisionstest. G63 og G65 SUV’erne er ikke blevet crash-testet i USA, men den har en fremragende rating i EuroNCAP. SUV’erne er også spækket med sikkerhedsfunktioner som airbags, antiblokeringssystemer, sidegardiner osv.

Afskrivningssats

Videresalgsværdien er desuden en væsentlig faktor, når det gælder om at bestemme et køretøjs pålidelighed. Mercedes-køretøjer ældes typisk ret godt, hvilket gør, at de holder deres værdi. De normale Mercedes-køretøjer devalueres ca. 45 % efter 5 år, og G-klassen devalueres ca. 45 % efter 5 år.

  Er 2022 Mercedes AMG EQS en bil for korte bilister?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det vigtigste element til at bedømme pålideligheden af en bil. Mercedes-biler er normalt ret komplekse, og de koster meget i vedligeholdelse. G63 og G65 har høje vedligeholdelses- og reparationsomkostninger på ca. 1 500 USD om året, hvilket er ret højt i forhold til mange af dens rivaler.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz G63 / G65 AMG?

Mercedes-Benz G63 / G65 AMG er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz G63 / G65 AMG, og har den en turbo?

Mercedes-Benz G63 / G65 AMG har 536 hestekræfter og et drejningsmoment på 560 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,5 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor meget frihøjde har Mercedes-Benz G63 / G65 AMG?

7,7 tommer ( 19,56 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz G63 / G65 AMG har 20 X 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 9,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er G63 AMG en god bil?

Mercedes-AMG G 63: Denne bil er en af de biler, som du kan købe, bare fordi du vil have den. Det er en moderne bil med et gammeldags karrosseri, der kan udføre alle de ting, du forventer af en sportsvogn. Den tilbyder et niveau af tilstedeværelse på vejen, der er uovertruffen af andre biler.

Hvilken er bedre G63 eller G65?

En 5,5L V8 med dobbeltturbo, der yder 563 hestekræfter. Denne højtydende AMG G63 med høj ydeevne er unaturligt hurtig. En 6,0L twin-turbo V12-bil med 621 hestekræfter og et drejningsmoment på 738 pund i AMG G65. Alle tre motorer kan kobles til en 7-trins automatgearkasse.

  Chevrolet Trax Pålidelighed

Hvor mange kilometer holder en G63?

G-biler er bygget til at holde en million kilometer, mens de nationale biler kun kan holde til 200.000-250.000 kilometer. Japanske/tyske biler kan nå 300.000 km. Rapporter om endnu højere kilometertal er ikke ualmindeligt.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z