Mercedes-Benz ML63 AMG Pålidelighed

Mercedes er en tysk bilproducent og har i mere end hundrede år været et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet. GLE-klassen omfatter mellemstore luksus-SUV’er, som svarer til E-klassen. GLE-klassen betegnes som større end GLC-klassen og mindre end GLS-klassen.

Oversigt

GLE-klassen har været i produktion siden 1997, og serien er i øjeblikket i sin 4. generation. ML63 er en højtydende model fremstillet af AMG. SUV’en har en stor motor på 5,5 L V8, der giver en maksimal ydelse på 518 hestekræfter.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste bekymringer for købere, før de køber et køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler er også høje i vedligeholdelsesomkostninger. ML63 har været ret solid, og de har en pålidelighedsscore på 78 ud af 100 hos J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes, ligesom andre tyske biler, har et ry for gode sikkerhedsforanstaltninger. ML63 er blevet crash-testet af IIHS og NHTSA, og begge har givet serien perfekte vurderinger.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten er også temmelig vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af den oprindelige værdi efter 5 år. ML63 mister omkring 60 % af sin oprindelige værdi.

  Honda Accord Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mennesker mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre rivaler i USA. ML63-biler har en gennemsnitlig vedligeholdelsespris på ca. 900 USD om året.

FAQ

Er Mercedes-Benz ML63 AMG en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz ML63 AMG er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz ML63 AMG?

Mercedes-Benz ML63 AMG er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Standard SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz ML63 AMG, og har den en turbo?

Mercedes-Benz ML63 AMG har 518 hestekræfter og et drejningsmoment på 516 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 5,5 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz ML63 AMG har 20 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 9 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Mercedes ML63 en god bil?

Den kører godt og blødgør bump ganske godt. Selv om ML63 AMG tidligere var vanskelig at køre, er den nu meget lettere at bruge takket være en 40/60-momentfordeling til fordel for baghjulene og en ny styringsmekanisme.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z