Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG Pålidelighed

Mercedes er en tysk bilproducent og har i mere end hundrede år været et af de mest luksuriøse, førsteklasses og pålidelige mærker på markedet. CL-klassebilerne omfatter luksus S-klasse coupémodeller, som er Mercedes’ en af de mest luksuriøse indgangsbiler. CL63-modellen er udstyret med AMG’s kraftfulde motorer og højtydende funktioner.

Oversigt

CL-klassebilerne har været på markedet i flere år, og den er i øjeblikket blevet erstattet af S-klasse coupé-modellerne, hvorved CL-klassebetegnelsen ophører. CL63 er dog stadig en fantastisk bil at købe. CL63 har en 5,5 L V8-turbomotor på 5,5 L, og CL65 har en massiv 6,0 L V12-turbomotor på 6,0 L. Begge disse biler leveres med et AWD-system.

Pålidelighed

Pålidelighed diskuteres ofte som en af de vigtigste bekymringer for købere, før de køber et køretøj. Mercedes har været på markedet, og de har sat deres præg, men de ekstremt luksuriøse biler er også høje i vedligeholdelsesomkostninger. CL-klassebilerne har været ret solide, og de har en pålidelighedsklassificering på 4 stjerner ud af 5 af J.D Power.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren er en del af pålideligheden, og det er også en deal-breaker for mange mennesker. Mercedes har ligesom andre tyske biler et ry for at have gode sikkerhedsforanstaltninger. CL-klassebilerne har været ret eksklusive og sjældne til at blive testet i nogen crash-tests, men de har gode sikkerhedsforanstaltninger som mange andre Mercedes-biler. Udover det har den sikkerhedsfunktioner som airbags, stabilitetskontrol, antiblokeringssystemer osv.

Afskrivningssats

Afskrivningssatsen er også temmelig vigtig for mange mennesker, fordi der er mange biler derude, der mister deres værdi meget hurtigt. Mercedes har et godt ry for at holde sin værdi, og de mister omkring 45 % af deres oprindelige værdi efter 5 år. CL-klassebilerne mister specifikt omkring 55% af deres værdi efter 5 år.

  Hvilken Mercedes skal jeg undgå?

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er den vigtigste faktor for bilers pålidelighed, og mange mennesker mener, at Mercedes-biler koster meget mere i vedligeholdelse end deres andre konkurrenter i USA. CL-klassen har gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger på omkring 900 USD om året.

FAQ

Er Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG?

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Kompaktbiler

Hvad er hestekræfterne i en Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG, og har den en turbo?

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG har 621 hestekræfter og et drejningsmoment på 738 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-12 med en slagvolumen på 6,0 L Brændstofsystemet er: Det har et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG?

13,5 kubikfod ( 0,382 m3 )

Hvor meget frihøjde har Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG?

5,2 tommer ( 13,21 cm )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG har 20 X 8,5 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 20 X 9,5 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z