Hvilken SUV har det bredeste førersæde?

De fleste SUV’er i dag er store nok til de fleste mennesker, men nogle af dem er dog langt mere generøse end andre. Hvis du er en stor bilist, skal du sørge for at teste en bil grundigt, før du beslutter dig for at købe den, da tilstrækkelig plads er afgørende både for komfort og sikkerhed.

SUV’er er både store og nemme at komme ind og ud af, hvilket gør dem perfekte til den større person. Udover ergonomi er SUV’er i stand til og på vejen, samtidig med at de tilbyder komfort og teknologi. Det er sikkert at sige, at SUV’er er de mest populære biler på markedet lige nu.

Det er svært at finde den perfekte SUV blandt så mange forskellige valgmuligheder, men 2021 Ford Expedition tilbyder det bredeste førersæde med en svimlende skulderplads på 64,9 tommer, mens hofterummet er på 62,2 tommer. Kia Telluride tilbyder 61,6 tommer skulderplads foran, mens hofterummet er omkring 59 tommer.

BMW X5 tilbyder også 60 tommer skulderplads for føreren, og hofterummet foran er også omkring 59 tommer. Subaru Ascent tilbyder 61,1 tommer plads til førerens skuldre og 57,7 tommer plads til førerens hofter. Endelig tilbyder Nissan Pathfinder 60,8 tommer plads til førerens skuldre og 58,3 tommer plads til førerens hofter.

Ford Expedition

Ford Expedition har altid været en af de største indenlandske SUV’er i Nordamerika, og som sådan skulle alt ved Expedition også være stort. Expeditionen tilbyder plads til syv personer, hvis du vælger Max-versionen, og den tilbyder også masser af lastrum i den forbindelse.

Køremæssigt kører Expeditionen som enhver anden full-size SUV, den er stor, den er tung, og hvis du er vild med den slags kørsel, bør du overveje Expeditionen. Teknologien og infotainmentsystemet er intuitivt og ret grundlæggende, hvilket nogle gange er bedst ud fra et brugervenlighedsperspektiv.

  De bedste SUV'er til høje personer

Pålideligheden er også god, og det samme er tilgængeligheden af reservedele og motorer. Explorer er en af de bedste full-size SUV’er på markedet, hvis du ikke er villig til at bruge en absolut formue, og det gælder især for større bilister.

Kia Telluride

Kia Telluride er en af de mest interessante SUV’er på markedet lige nu, fordi den tilbyder attraktiv styling og teknologi til en forholdsvis opnåelig pris. Selv om mange vil hævde, at Kia-mærket måske ikke er lige så attraktivt som selve bilen, er der næppe nogen, der kan benægte den opmærksomhed, som Telluride får.

Bag et så poseret ydre byder Telluride på masser af plads til alle former og størrelser, og det er nemt at få det behageligt indeni Telluride. Teknologien er anstændig, og nogle luksusfunktioner er endda standard i Telluride, men de er ikke så avancerede, som du måske tror.

Hvorom alting er, kan man roligt sige, at Telluride er en af de bedste KIA SUV’er nogensinde, og i betragtning af dens popularitet er den sandsynligvis også en af Kias bedst sælgende biler.

BMW X5

Det er værd at sige, at alle SUV’er på denne liste bør være brede nok til næsten alle, kun de største personer vil få svært ved at køre disse SUV’er. Som sådan, hvis du vil have det bedste i toppen, er BMW X5 vejen at gå.

Takket være et relativt firkantet design har BMW formået at gøre X5 ekstremt rummelig indvendigt. Det gør X5 til et ret attraktivt tilbud for personer med store størrelser og alle andre, der ønsker en førsteklasses executive mid-size SUV.

  Kan du bruge en hundekasse i bilen?

Mange avancerede luksusfaciliteter følger med BMW X5, såsom lækkert læder og aluminium af høj kvalitet, førsteklasses lydsystem, ADAS, gestikbetjening, stemmegenkendelse og meget mere.

Subaru Ascent

Hvis du ganske enkelt ikke kan være med til at bruge for mange penge på en SUV, men du vil have noget, der nemt kan 95 % af det, som alle andre SUV’er på denne liste kan, bør du tjekke Subaru Ascent ud. Alle ved trods alt, at Subaru har en tendens til at levere varen, når det kommer til 4×4-biler.

Ascent leveres som standard med AWD, masser af sikkerhedsteknologi, og den tilbyder en stille og diskret kørsel. Prisforskellen mellem Ascent og f.eks. X5 er dog tydelig i det øjeblik, du åbner dørene. Motorerne er anstændige, men ikke så kraftige, og sæderne på tredje række kan kun bruges, hvis du er 1,5 meter høj.

FAQ sektion

Hvilken SUV har det største bagagerum?

De fleste SUV’er er bygget til folk, der er villige til at køre dem, men der er dog et par SUV’er, der også tilbyder masser af plads til de bageste passagerer. Den tidligere nævnte Nissan Pathfinder er en af dem, takket være 41,7 tommer benplads på anden række er Pathfinder en rummelig SUV.

Hyundai Palisade og Kia Telluride er bygget på en fælles platform, og som sådan tilbyder de de samme indvendige dimensioner på 42,4 tommer for benplads på anden række. Den ubestridte mester i benplads på anden række er dog LWB Range Rover Vogue, som tilbyder svimlende 46,8 tommer.

  De bedste sedans til høje personer

Hvilken SUV tilbyder det største lastrum?

Praktiskhed betyder noget. Uanset om du er familiefar, der skal på familieferie, eller om du er en ensom eventyrer, der jævnligt rejser ud på forskellige cykelstier, er et stort lastrum altid velkomment. Især hvis en SUV er din eneste bil, og det er den for de fleste mennesker.

Som sådan skal du sørge for at tjekke Chevy Suburban ud, fordi den tilbyder 72,6 kubiktommer plads bag anden række og hele 144,7 tommer, hvis du klapper alle sæderne ned. GMC Yukon deler også disse dimensioner. Cadillac Escalade tilbyder en maksimal lastekapacitet på 142 tommer og 94,1 tommer bag 2. række.

Hvilken SUV er bedst til høje personer?

Den bedste SUV til høje personer er Toyota Highlander takket være en imponerende benplads på 44,2 tommer foran og 40,7 tommer hovedplads foran. Udover Highlander er Subaru Legacy også et godt valg, fordi den tilbyder 40 tommer hovedplads og 42,9 tommer benplads.

Det er værd at nævne, at de fleste nuværende SUV’er er store nok til de fleste høje mennesker og store mennesker generelt. Bilproducenter finder smarte måder at øge den indvendige plads med hver nyere generation.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z