Hvilken SUV har mest plads til hovedet?

SUV’er er lige så populære som nogensinde før, og det ser ud til, at SUV-trenden ikke er ved at aftage lige foreløbig. Man kan dog blive overrasket over at finde ud af, at selv om de virker gigantiske udefra, er de ofte ikke så rummelige indefra.

Større og især højere bilister kan finde nogle SUV’er alt for trange, og i denne artikel vil vi diskutere et par populære SUV-muligheder med mest plads til hovedet. Det er værd at sige, at du ikke bør købe en SUV, blot fordi du tror, at de tilbyder mest hovedplads, da der findes mange andre biler, der tilbyder mere.

GMC Yukon/Chevy Tahoe/Chevy Suburban tilbyder 42,8 i frihøjde, hvilket er den førende standard i branchen. Nissan Pathfinder og Ford Expedition tilbyder 42 tommer frihøjde, mens Subaru Ascent og Hyundai Santa Fe tilbyder 41,3 tommer frihøjde.

Hvad angår luksus-SUV’er, tilbyder Cadillac Escalade 42,3 tommer frihøjde. Mercedes Benz G-klasse og BMW X7 tilbyder 42 tommer.

GMC Yukon/Chevy Tahoe/Chevy Suburban

Alle tre er tæt på hinanden, men der er et par bemærkelsesværdige forskelle. GMC-varianter er normalt af højere kvalitet, mens Chevy-lastbiler er mere utilitaristiske. Pålidelighedsmæssigt er alle tre stort set ens, hvilket betyder, at de er rimeligt pålidelige.

Det er virkelig svært at kritisere det praktiske i nogen af de tre, hvad angår interiør og lastrum. Fordi de er så store, kan det nogle gange være svært at parkere, men så længe du vælger parkeringsassistance, vil du kunne parkere en af disse tre uden problemer.

Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder er den største SUV, som Nissan i øjeblikket tilbyder. Pathfinder tilbyder en stille kabine med masser af opbevaringspladser, kasser og kabinetter. Hvis du er en eventyrlysten person, vil du måske også sætte pris på den overlegne trækkraft, som Pathfinder tilbyder.
Selv om Pathfinder tilbyder et lidt matte, følelsesløst styretøj, kører den stadig godt uanset vejbelægningen. I betragtning af den nye stilretning, som Nissan går efter, ser Pathfinder imponerende og futuristisk ud.

  Hvilken lille bil har den bedste frihøjde?

Ford Expedition

Den legendariske Ford Expedition har altid stået helt i toppen af listen over amerikanske SUV’er i fuld størrelse. I årtier har Expeditionen leveret praktisk anvendelighed, plads og sikkerhed, og den nyeste version følger den samme kurs. Med rigelig plads til alle passagerer virker Expeditionen som en dejlig SUV til roadtrips.

Expeditionen kan trække op til 9300 pund, hvilket er klasseførende, men den mangler, når det gælder brændstofeffektivitet. Selv om Expeditionen byder på meget, koster versioner med højere trim lige så meget som Lincoln Navigator, som er en langt mere luksuriøs og sofistikeret full-size SUV.

Cadillac Escalade

Den helt nye Escalade virker som en betydelig opgradering i forhold til den gamle. Det nye indvendige layout ser fantastisk ud med to OLED-widescreen-skærme med skarp grafik og imponerende kontrast. Hele Escalade er fyldt med teknologi, så meget, at den virker som en rigtig konkurrent til europæiske Premium SUV’er i fuld størrelse.

Nogle vil måske endda gå så langt som til at sige, at Cadillac Escalade er den sande betydning af amerikansk luksus, for Escalade lader ikke meget tilbage at ønske. Det er dog værd at sige, at startprisen er næsten 80.000 dollars, og at brændstofeffektiviteten lider på grund af relativt gammeldags V8-motorer.

Mercedes Benz G-Klasse

Mercedes G-klassen behøver ikke yderligere introduktion, da bogstaveligt talt alle er bekendt med denne ikoniske boksformede SUV. Selv om G-klassen først blev introduceret som et militærkøretøj, er den nu mere en luksusbil for alle fodboldspillere og fodboldmødre fra hele verden.

  Hvad er den bedste SUV til kørsel med højt kilometertal?

Uanset hvordan det er, kan ingen benægte, at den nyligt opgraderede G-klasse er et stort skridt opad i forhold til den gamle, da denne version er langt mere sofistikeret, samtidig med at den stadig har bevaret alle de kvaliteter, som G-klassen er kendt for. Indvendigt ser G-Klassen fantastisk ud, men den mangler dog fodplads til de bageste passagerer.

BMW X7

BMW X7 er BMW’s flagskib blandt de store SUV’er i fuld størrelse. Selvom der ikke findes mange af dem, betyder det ikke, at X7 ikke er noget mindre end fantastisk. Interiørpladsen er enorm, uanset hvor du sidder, og du er omgivet af materialer af højeste kvalitet både ude og inde.

Hvad angår drivlinemuligheder, slår BMW X7 alle de andre SUV’er på denne liste, da der er masser af forskellige, men alle sofistikerede motorvarianter. Parret med en smidigt skiftende automatgearkasse er X7 en fornøjelse at køre.

FAQ-afsnit

Hvad er fordelene ved at købe en SUV?

Hvis du ønsker en SUV, skal du være opmærksom på, at der er visse fordele og ulemper ved at eje en SUV. Først og fremmest elsker alle SUV’er i dag, fordi de tilbyder en dominerende kørestilling, som får dig til at føle dig som kongen af vejen.

Desuden tilbyder næsten alle SUV’er overlegne off-road-egenskaber sammenlignet med andre bilsegmenter, og de tilbyder også masser af plads. Sikkerhedsmæssigt er SUV’er også overlegne, fordi de vejer meget, og fordi de formår at beskytte deres passagerer bedre.

  Hvad er den mest luksuriøse pickup truck?

Hvad er ulemperne ved at købe en SUV?

SUV’er generelt, men især disse full-size SUV’er er enorme, så meget, at det nogle gange kan være lidt svært at navigere dem gennem smalle byveje eller parkeringspladser. De lider, når det kommer til brændstofeffektivitet og ydeevne, da de normalt er sløve og uatletiske.

Fordi de fleste af disse ligner mursten, er de ikke så aerodynamiske eller støjsvage som sedans er, og mange mener også, at SUV-platformen ikke er så godt udnyttet takket være et stigende antal coupé-lignende SUV’er i den seneste tid.

Er hovedplads vigtigere end benplads for højere bilister?

Det er svært at sige, at det ene er vigtigere end det andet, men hvis du er ekstremt høj, er benplads vigtigere, da det giver dig mulighed for at skubbe sædet tilbage, hvilket skulle give dig en mere behagelig kørestilling.

Disse SUV’er er alle ekstremt store, så det er højst usandsynligt, at du ikke vil kunne finde en behagelig kørestilling med nogen af dem. Hvis det rent faktisk er tilfældet, skal du sørge for at tjekke minibusser eller visse store sedaner.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z