Hvad er den billigste måde at udskifte en Tesla-nøgle på?

Tesla giver sine kunder mulighed for at kontrollere deres biler på afstand ved hjælp af et nøglekort, en nøglering eller en mobiltelefon. Men hvad er den billigste måde at udskifte en Tesla-nøgle på?

Den billigste måde at udskifte en Tesla-nøgle på er ved at downloade Tesla-appen og bruge den til at forbinde dit kort med din telefon. Herefter har du ikke længere brug for nøglekortet, da din telefon bliver din nøgle. Du kan derefter bruge Tesla-appen på din telefon til at låse op og køre din bil uden en nøgle.

Selv om det er den billigste måde at udskifte en Tesla-nøgle på at forbinde bilen med din telefon, bør denne metode kun anvendes, hvis du har mistet din anden nøgle. Typisk giver Tesla sine kunder to nøglekort, hvilket betyder, at du kan bruge den anden nøgle, hvis den første er tabt eller beskadiget.

Udskiftning af et Tesla-nøglekort er ikke særlig dyrt ligesom udskiftning af en Tesla-nøglehåndtag. For eksempel vil udskiftning af et Tesla Model 3-nøglekort koste dig omkring 5 til 6 dollars. På den anden side er det lidt dyrere at udskifte en Tesla-nøgle ved hjælp af en nøglehåndtag. For eksempel vil en udskiftningsnøgle til Tesla Model S koste dig omkring 174 USD.

Så hvis du mister en nøgle og ikke har Tesla-appen på din telefon forbundet til din bil, skal du enten erstatte den med enten et nøglekort eller en nøglehænder. Mellem disse to muligheder vil det billigere valg være nøglekortet, da nøglehåndtaget er dyrere.

Alt i alt er det den bedste løsning at forbinde din bil med Tesla-appen på din smartphone. Dette hjælper dig med at få adgang til fjernstyrede funktioner på din bil. Du skal blot downloade Tesla-appen gratis på din Android- eller iOS-enhed og forbinde den med din bil.

  Er Tesla bedre end BMW?

Hvor meget koster en Tesla-nøgle til udskiftning?

I gennemsnit sælger Tesla-butikken nøglekort for 25 dollars. Tesla Model 3-nøgler er dog de billigste, da de koster omkring 5 USD. Når du har købt et nyt Tesla-nøglekort, skal du fortælle din bil, at den skal glemme det tabte nøglekort, og programmere bilen til at acceptere det nye kort.

Er det muligt at programmere ét nøglekort på flere gadgets?

Ja, det er det. Selv om Tesla kun tilbyder to nøglekort, kan du programmere op til et dusin telefoner med disse kort. Så hvis du mister nøglekortet, kan du stadig bruge telefonen til at åbne og køre din Tesla, mens du venter på, at det nye nøglekort bliver leveret.

Hvor mange Tesla-nøglekort kan du have?

Ifølge Tesla-support kan du kun have op til 19 nøglekort. Det betyder derfor, at du kan programmere de to nøglekort, som Tesla giver dig, med op til 19 forskellige mobile enheder. Du vil altså have 2 fysiske Tesla-nøglekort og 17 mobile enheder, der er blevet programmeret med nøglekortene.

Hvordan får jeg en ny nøgle til min Tesla?

Du skal klikke på fanen Låse på din touchscreen. Derefter skal du følge anvisningerne på skærmen for at tilføje en ny nøgle. Når du har parret til en enhed, vises den nye nøglering på nøglelisten, og du kan gå videre og tilpasse navnet på nøgleringen eller ophæve parringen.

  Har en Tesla brug for olie?

Hvordan tilslutter jeg mit Tesla-nøglekort til min smartphone?

Hvis du ønsker at forbinde dit Tesla-nøglekort med din smartphone, så du kan låse eller låse din bil op eller starte den, er proceduren her:

  • Klik på bilikonet nederst til venstre på din touchscreen
  • Klik derefter på låse i venstre MENU til venstre
  • Tryk på PLUS-knappen til højre for nøgleteksten
  • Tryk på “tilføj telefonnøgle
  • Herefter skal du åbne Tesla-appen på din smartphone
  • Tryk på telefonnøglen for at indstille din smartphone som en nøgle
  • Gå derefter hen til bilen, og hav Tesla-nøglekortet ved hånden
  • Vælg start på din telefon, og vent, mens den søger efter din bil
  • Læg nøglekortet i midterkonsollen
  • Til sidst vil du se ordet “SUCCES”, og derefter skal du trykke på Done nederst for at afslutte forbindelsen mellem din bil og din telefon. Din telefon er nu en nøgle.

FAQ

Hvor meget koster en Tesla-nøgle til udskiftning?

En erstatnings Tesla-nøgle koster ca. 25 USD, mens en erstatnings Tesla-nøglehåndtag koster ca. 174 USD. Ikke desto mindre kan prisen variere alt efter Tesla-model og -variant. For eksempel er det meget billigere at udskifte et nøglekort eller en nøglehåndtag på Tesla Model 3 end at udskifte den samme nøgle på Tesla Model S.

Dertil kommer, at det tager længere tid at udskifte et nøglekort end at udskifte en nøglering. Desuden får du normalt en nøglehåndtag tilsendt med posten af Tesla efter et par dage efter, at du har anmodet om den.

Kan du køre uden en Tesla-nøgle?

Ja, det kan du godt. Du skal dog have din bil forbundet til en Tesla-app for at kunne starte den uden nøgle. Dette kan gøres ved at programmere nøglekortet til din smartphone og bruge det, når du ikke har nøglen, eller hvis den er blevet væk.

  Hvad sker der, når din Tesla går i stykker?

Kan jeg spore et bortkommet Tesla-nøglekort?

Nej, det kan du ikke. Ikke desto mindre kan du stadig finde eller opdage et Tesla-nøglekort, hvis det befinder sig i nærheden af dig. Det skyldes, at Tesla-nøglekort anvender NFC (Near Field Communication), der gør det muligt at registrere kortet ved kontakt. Så hvis du har mistanke om, at du har mistet Tesla-nøglekortet i huset eller på kontoret, kan du registrere det ved at flytte rundt på tingene.

Tesla-nøglekortet kan ikke spores, fordi det ikke har GPS eller Bluetooth, der kan gøre det sporbart. Hvis du mister nøglekortet, skal du derfor bare programmere nøglen til at glemme det gamle nøglekort og programmere den med det nye kort.

Resumé

Generelt er den billigste måde at udskifte et Tesla-nøglekort på at programmere nøglekortet med din telefon, så du ikke behøver at udskifte nøglekortet, når det bliver tabt eller beskadiget. Hvis du imidlertid ønsker en fysisk nøgle, er det meget billigere at udskifte din Tesla-nøgle med et nøglekort end at udskifte den med en nøglehænder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z