Hvad er den billigste bil med Android Auto?

Hvis du vil have den billigste bil, der fås med Android Auto direkte fra fabrikken, skal du læse denne artikel. Android Auto er et virkelig nyttigt system for dem, der elsker at bruge deres telefonapps til alle deres underholdnings-, kommunikations- og navigationsopgaver i bilen.

Det betyder, at du kan bruge apps som Google Maps, Waze, Audible, Spotify, Messenger og mange flere direkte på din bils centrale infotainmentskærm. Når du først er begyndt at bruge Android Auto dagligt, er det ret svært at gå tilbage til at bruge bilens indbyggede system, fordi det som regel mangler bag Android Auto.

Chevrolet Spark er den billigste bil, du kan købe, der leveres med Android Auto som standard. Mitsubishi Mirage er den næstbilligste, mens Kia Rio er den tredje billigste bil, du kan købe, der også kommer med Android Auto som standard.

Du bør også overveje at købe Nissan Versa eller Hyundai Accent, da disse to også tilbyder Android Auto som standard. Alle fem af disse vil gøre det muligt for dig at bruge Android Auto i en helt ny bil til under 20.000 kr.

Chevrolet Spark – 14.000 dollars for Android Auto

Fordi Android Auto nu er blevet så populært blandt købere fra alle prisklasser, gør bilproducenterne deres bedste for at inkludere Android Auto selv til de billigste biler derude, og Chevrolet Spark er det bedste eksempel på en sådan filosofi.

Spark er designet til bybrug, fordi den er lille, nem at køre og intuitiv. Systemet tilbydes med en medfølgende 7″ infotainmentskærm med både Apple Car Play- og Android Auto-support. Udover disse funktionaliteter er Spark en fantastisk bil til pengene, især hvis du leder efter en daglig chauffør i byen.

  Hvilken SUV har den mindste trafikstøj?

Mitsubishi Mirage – 15.000 dollars for Android Auto

Mitsubishi Mirage er også en utrolig billig bil, der kommer med Android Auto og Apple CarPlay-understøttelse. Selvom Mirage ikke tilbyder noget udover disse to systemer, er den stadig værd at bruge tid på, hvis du er ude efter en billig bil med Android Auto.

Den placerer sig mere eller mindre i samme bås som Chevrolet Spark, selvom Spark sælger Mirage med en ganske pæn margen ud af Mirage. Mirage leveres med Mitsubishi Smartphone Link Display Audio System, der har en 7″ skærm med masser af infotainment-gadgets og muligheder for integration af smartphones.

Kia Rio – 17.000 dollars for Android Auto

Kia Rio er et godt eksempel på, at selv de billigste biler på markedet kan leveres med trådløs Android Auto og Apple CarPlay. Trådløse smartphone CarPlay- eller Android Auto-funktioner er for det meste forbeholdt biler, der koster 3 eller endda 4 gange prisen, så det er et must at overveje Kia Rio, hvis du vil nyde godt af disse systemer med den ekstra trådløse bekvemmelighed.

Rio i basistrim kommer med en 8″ infotainmentskærm og et par ekstra nyttige bekvemmelighedsfunktioner som standard. Den overgår også både Spark og Mirage i at være en allround mere anvendelig bil, der også kan bruges til længere ture.

Nissan Versa SV – 18.000 kr. for Android Auto

Nissan Versa i basistrim kommer ikke med hverken Android Auto eller Apple Car Play fra fabrikken, hvilket betyder, at du bliver nødt til at opgradere til mellemniveauet SV-trim. Versa blev introduceret til produktionsåret 2021, men den tilbyder hverken trådløs Android Auto eller trådløs Apple CarPlay, hvilket kun gentager, at Kia Rio er den mest avancerede bil på denne liste.

  Hvilke SUV'er har parkeringsassistent

SV Versa kommer med en 7″ infotainmentskærm og er en bedre mulighed end Rio, hvis du vil bruge din bil til at transportere passagerer rundt, fordi den tilbyder en klassisk silhuet af en mellemstor sedan.

Hyundai Accent SEL – 19.000 dollars for Android Auto

Hyundai Accent ser ud og føles bedre end alle de andre biler på denne liste, men det betyder ikke, at den leveres med Android Auto eller Apple CarPlay fra fabrikken. Du skal opgradere til mellemniveauet SEL-specifikationen, som giver dig kablet Android Auto og Apple CarPlay.

Det betyder, at dens koncernsøskende, Kia Rio, tilbyder trådløs smartphone-integration, mens den “overlegne” Accent ikke gør det. Uanset hvad, er Accent en bedre bil end alle de førnævnte biler i denne artikel, så sørg for at tjekke en ud.

FAQ-sektion

Har jeg brug for Android Auto?

Hvis du er vant til systemet, eller hvis du ejer flere biler, kan du ved at købe en bil med Android Auto fortsætte med at bruge systemet i din nye bil. Hvis du ejer flere biler, kan du bruge det samme system mellem alle bilerne, hvilket er en af de vigtigste fordele, som systemer som Android Auto eller Apple CarPlay tilbyder.

Du kan dog få den samme oplevelse, hvis din har Bluetooth, og du investerer i en billig telefonstander. På den måde vil du kunne etablere biler ved hjælp af bilens højttalere, mens du bruger Google Maps eller Waze direkte på skærmen på din telefon.

  Den bedste bil til en person, der ikke kører meget

Er Android Auto og Apple CarPlay bedre end de almindelige infotainmentsystemer i bilen?

Apple CarPlay og Android Auto er faktisk bedre end de fleste infotainmentsystemer i biler, primært fordi de er afhængige af de bedste apps i branchen. Bilproducenterne bruger ganske vist store summer på at udvikle dyre og sofistikerede infotainmentsystemer, men de halter altid bagefter de aktuelle smartphone-trends i hvert fald i et par år.

Det betyder, at nogle producenter som Tesla, Audi, BMW og Mercedes tilbyder systemer, der er lige så nyttige. Audi har allerede i et par år tilbudt Google Earth til brug for deres navigationssystem i et par år.

Er Android Auto bedre end Apple CarPlay?

Hvis du er Android-bruger, vil du foretrække at bruge Android Auto. Hvis du derimod bruger en iOS-enhed som din daglige smartphone, vil du sandsynligvis foretrække at bruge Apple CarPlay. Begge er lige så sofistikerede og nyttige, fordi de tilbyder mere eller mindre det samme funktionsniveau.

Valget af, hvilken af disse der er bedst, afhænger mest af din styresystemfavorit.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z