Billigste måde at udskifte en BMW-nøgle på?

Der er mange måder at udskifte en BMW-nøgle på ved at købe et eftermarkedsnøglecover eller en nøglehåndtag.

Der er mange måder, nogen kan forlægge deres nøgler eller miste dem hvor som helst. Der er chancer, hvis din nøgle er holdt op med at fungere på grund af at komme i vand eller falde fra en højde. BMW opkræver omkring 400 til 650 dollars for udskiftning af en nøgle. Der er dog mange andre måder at udskifte nøglen på.

BMW nøgleudskiftning

Udskiftning af en BMW-nøglehåndtag er helt sikkert en hård og dyr ting at gøre. Hvis du har mistet din nøglehåndtag, så skal du gå til din forhandler og afgive din bestilling der. De ville tage omkring 400 til 650 dollars for at udskifte din nøglehåndtag, som ville levere til din plads eller din nærmeste forhandler. I stedet for dette er der andre metoder til at udskifte din nøgle.

Gamle nøgler

Først og fremmest var de gammeldags nøgler bedre i nogle ting, som f.eks. at de ikke havde problemer med vand eller fald fra en højde. Disse gamle nøgler havde også en fjernbetjening, som kunne låse bilen op uden at sætte nøglen i. Det eneste problem med dem var dog, at nøglen skulle sættes i tændingslåsen.

Hvis du har en gammeldags nøgle, som havde en klinge, og denne klinge blev brugt til at indsætte tændingsområdet, er det ikke en særlig stor ting at udskifte den. Hvis du har forlagt den, kan du gå til en låsesmed, og de vil lave din nøgle. Det vil kun koste dig omkring 50 til 100 dollars.

  BMW 5-serie Pålidelighed

Nøglefob

BMW indførte nøgler i nøglehåndtag-stil i 2000’erne. Disse nøgler behøver ikke at blive sat i tændingslåsen, og du skal blot trykke på start- og stopknappen lige ved siden af rattet. De kaldes også for “nøglefri adgang”. Du skal blot placere nøglen i nærheden af bilen, og du kan komme ind i bilen uden at trykke på noget.

De kan blive forlagt eller vasket væk i tøjet, eller de kan gå i stykker, hvis de falder ned fra et højt punkt, eller deres batteri kan være dødt. Disse nøgler har et bundkort indeni, som er programmeret og parret med bilen. Det er rigtig dyrt at udskifte dem, og BMW tager omkring 400-650 dollars. Der er dog nogle måder at udskifte BMW-nøglen billigt på.

Knækket eller afvasket nøglehåndtag

Hvis du har ødelagt nøglehåndtaget eller vasket det af på en eller anden måde, skal du udskifte nøglen. Hvis dette var sket, er der stor chance for, at dit bundkort til nøglehåndtaget er holdt op med at fungere. I dette tilfælde kan du købe en aftermarket-nøglehåndtag, som skal have den samme chip som din bils originale nøglehåndtag.

Denne nye nøglehåndtag vil have et bundkort indeni, og dette skal parres med din bil. Den har også et nøgleblad, og du skal lade en låsesmed skære det. Du kan også vælge forskellige covers til dette. Disse bilnøgler er let tilgængelige på Amazon.

Lås din bil op med den gamle nøglespænds blad, og sæt den nye på siden af rattet. Dette vil registrere chipsetet og parre din bil med den nye billige nøglehåndtag. Derefter kan du enten placere det gamle nøgleblad i den nye nøglehåndtag, eller du kan skære det nye nøgleblad til og placere det i det nye nøglehåndtag.

  Bedste BMW til off-road

Udskiftning af dækslet

Hvis du på en eller anden måde har ødelagt dækslet på din nøglehåndtag eller ønsker at udskifte dækslet, kan du nemt købe disse nøglehåndsdæksler på Amazon. Udskiftning af coveret er ikke en nem opgave, og det kræver omhu. Disse covers kan nemt fås for omkring 15 til 20 dollars.

For at udskifte dem skal du først åbne din originale nøglehåndtag og tage bundkortet ud med stor forsigtighed. Derefter skal du tage nøglebladet ud. Herefter skal du tage batteriet ud bag nøglehåndtaget. Placer bundkortet på den nye nøglehåndtag og placer derefter batteriet bagved. Derefter lukkes batteridækslet, og nøglebladet sættes i.

Konklusion

Du kan købe den officielle nøglehåndtag hos BMW-forhandlere, men det vil helt sikkert koste dig meget meget. Denne eftermarkedsnøglefob vil dog kun koste dig omkring 25 til 40 dollars. Dette er en billig erstatning for en meget dyr nøglehåndtag.

FAQ

Hvilke typer bilnøgler findes der?

Der findes mange forskellige typer bilnøgler. Der er syv typer nøgler, som omfatter:

  • Mekaniske nøgler – den mest grundlæggende bilnøgle, som kan ses i gamle biler. Disse nøgler skal sættes ind i bilens nøglelås og låses op manuelt. Derefter skal de sættes i tændingslåsen for at starte bilen
  • Fjernbetjeningsnøgler – kan låse bilen op uden at indsætte nøglen, men skal indsætte nøglen for at starte bilen.
  • Transpondernøgler – har en chip indeni, som forbindes med bilen. Hvis du derefter indsætter nøglen i tændingslåsen, vil den genkende nøglen og starte bilen. Hvis du indsætter en anden transpondernøgle, vil bilen ikke starte.
  • Fjernbetjeninger i flip-stil – det er bare en almindelig nøgle og en fjernbetjening, men nøglebladet kan vendes i fjernbetjeningen.
  • Smartnøgler – disse er også kendt som “nøgler til nøglefri adgang” eller “nøglehåndtag”. Biler kan tilsluttes til dem og kan derefter starte uden at sætte nøglen i.
  BMW M5 pålidelighed

Kan jeg køre min bil uden nøgle, hvis bilen med nøglefri adgang er efterladt i gang?

Bilen stopper ikke, når din nøglehåndtag ikke er i bilen. Dette afhænger i høj grad af dit bilfirma, og nogle biler kører bare i nogle kilometer og stopper derefter. Dette er konstrueret på denne måde, så du kan starte bilen og derefter lade den køre, så motoren bliver varm. Men hvis du stopper bilen, og du ikke har nøglen, så vil bilen denne gang ikke starte.

Er nøglefri adgang sikkert?

Det nøglefri adgangssystem er ikke lige så sikkert som almindelige nøgler. Disse biler kan køre uden nøglesnore inde i bilen. Bilens dør kan også låses op ved blot at røre ved dørhåndtaget, men kun hvis du er i nærheden af nøglehåndtaget. Med de rette forholdsregler burde dette dog ikke være noget stort problem.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z