Hvilken er den billigste Mercedes?

Hvilken er den billigste Mercedes?

Mercedes Benz blev grundlagt i 1926 og er et af de mest populære luksusbilmærker på markedet. Budgetkøbere er dog ikke blevet ladt i stikken, da de nu tilbyder nogle overkommelige modeller.

Den billigste Mercedes-bil er 2020 Mercedes-Benz-A-Klasse A 220 sedan. Overraskende nok har denne Mercedes bilmodel stadig touch, stil og klasse som en luksusbil. Det er også mærkets mindste indgangsmodel. Før introduktionen af A-Klasse-modellen havde CLA-klassen titlen som den billigste Mercedes.
Mercedes-Benz-A-Klasse sedan (V177) er fjerde generation af A-klassebilerne. Den første generation blev introduceret i 1997, den anden generation i 2004 og den tredje generation i 2012. Bemærk, at den fjerde generation ikke kun kommer i sedan-versionen, men også som hatchback.
På trods af at Mercedes-Benz-A-klasse A 220 sedan er meget overkommelig, kan køretøjet prale af en række fremragende funktioner, som Mercedes Benz-fans vil elske. Den har meget at byde på med hensyn til luksus og ydeevne. Så lad ikke prisen narre dig til at tro, at det er en almindelig bil.

Egenskaber og ydeevne for Mercedes-Benz-A-Klasse A 220 Sedan

Udseende

Mercedes-Benz-A-Klasse A 220 Sedan 2020 er billigere end de fleste dyre luksus-sedaner. Ikke desto mindre er bilens kvalitet stadig høj og kan kun sammenlignes med andre Mercedes-bilmodeller. Den har et elegant design både indvendigt og udvendigt.
Udvendigt ser den elegant og stilfuld ud. Den har forlygter og baglygter af høj kvalitet, der giver den et luksuriøst udseende. Interiøret matcher stadig den typiske luksusfinish og topklassefunktioner, som vi har vænnet os til hos Mercedes. Den har f.eks. et fremragende layout med dobbelt display på instrumentbrættet og en sjov belysningsaccent, der kan tilpasses til 65 forskellige farver.

  Hvad er den mest luksuriøse klasse af Mercedes?

Ydelser

Bilen er drevet af en 2,0-liters 188-hestes intercooled turboladet firecylindret motor med intercooled turboladning med 188 hestekræfter. Den overfører sin kraft via en syvtrins dobbeltkoblingsautomat med syv gear, der giver mulighed for manuel betjening, hvis det er nødvendigt.
Styringen er dog ikke fantastisk, især ikke i intense sving. Men med køreindstillingerne Eco, Comfort og Sport har føreren mange muligheder at udforske på vejen med Class A 220 sedanen.
Overraskende nok er denne bil forhjulstrukket. Derfor er den måske ikke den bedste, når det gælder acceleration sammenlignet med AMG A 35. Ikke desto mindre har den en fremragende brændstofeffektivitet, hvilket giver føreren mulighed for at spare brændstof. Den har en brændstoføkonomi i byen på 24 miles per gallon og en brændstoføkonomi på motorvejen på 34 miles per gallon.

Komfort

Bilen er meget komfortabel og kan rumme alle typer voksne med forskellige kropstyper. Sæderne er korrekt udformet for at give komfort, selv om højere førere måske har brug for mere støtte på den øverste del af ryggen. Bagsæderne kan rumme to voksne komfortabelt, så længe de ikke sidder bag en højere person.

Rummelighed

Mercedes Benz A 220 Sedan er måske ikke stor, men har nok plads til at opbevare et par ting. Bagagerummet kommer med 8,6 kubikfod lastrum, men de delte bagsæder kan foldes ned for at skabe mere plads. Desuden har føreren og forsædepassageren også midterkonsolens beholder og dørlommer til opbevaring af genstande.

Sikkerhedsfunktioner

I skrivende stund har hverken NHTSA eller IIHS inspiceret bilens kollisionsbeskyttelse. Mercedes A 220 Sedan er dog udstyret med masser af sikkerhedsfunktioner. Disse omfatter: vognbaneassistent, integrerede blinkerspejle, traction control, elektronisk stabilitetskontrol, kørelys om dagen, børnesikkerhedslåse, airbags, bakkamera og meget mere.

  Hvorfor er en Mercedes så dyr?

Teknologi

Bilen er udstyret med de fleste funktioner, der findes i de mest avancerede Mercedes Benz-bilmodeller. Den har to 7,0-tommers skærme på instrumentbrættet: en til infotainment-touchskærmen og en anden til måleblokken. Skærmene er også udstyret med MBUX-grænsefladen, som gør det muligt at styre bilen med stemme, touch, knapper på rattet eller en touchpad i midterkonsollen.
A 220 Sedan kan også prale af forskellige underholdningsfunktioner som Apple CarPlay, Bluetooth-streaming, Android Auto og 5 USB type-C-porte. Den har også et Burmester Surround-sound-system med 12 højttalere til at lytte til musik. Med GPS-navigationen bliver det nemt at finde vej rundt i byen.

Garanti

Sidst men ikke mindst leveres bilen med 4 års garanti eller 50.000 miles, hvilket betyder, at du får alle de tjenester, som andre high-end Mercedes Benz-biler tilbyder, til en lavere pris.
Ofte stillede spørgsmål om Mercedes-Benz-A-Klasse A 220 Sedan
Er Mercedes-Benz-A-Klasse A 220 Sedan den billigste Mercedes Benz-bil?
Ja, det er den. Mercedes-Benz-A-Klasse A 220 Sedan er den billigste Mercedes-model. Men før A 220 Sedan kom på markedet, var Mercedes CLA 250 Coupé den billigste model. Ud over at være billig er bilen også økonomisk, da den er EPA-klassificeret til 28 mpg.

Det skal du også tænke over, hvis du vil købe en billig Mercedes-Benz

Optræder Mercedes A 220 Sedan på et højt niveau som andre Mercedes-biler i den høje ende?

Selv om Mercedes A 220 Sedan har funktioner som ADAS, der konkurrerer med S-klasse bilmodellerne, er den ikke i nærheden af S-klassebilernes ydeevne. Mercedes A 220 Sedan præsterer ikke lige så godt, især ikke når den kører i sving. Den har noget mere karrosserirulning og aggressivt sving.

  Hvilke biler minder om Mercedes A-Klasse?

Hvor komfortabel er Mercedes A 220 Sedan?

Denne bil er komfortabel, men ikke så komfortabel som Mercedes bilmodeller i den høje ende. Den har exceptionelle funktioner som f.eks. en eftergivende affjedring, der absorberer bump ved lave eller høje hastigheder med stor lethed. Den har også ekstremt lav omgivende støj, og sæderne er korrekt formet til at passe til forskellige kropstyper.

Hvilken Mercedes A-klasse bil er bedre værdi for pengene: A 220 Sedan eller AMG A 35?

Begge disse biler giver god værdi for pengene, men Mercedes A 220 Sedan er bare bedre. AMG A 35 har måske en bedre acceleration, men A 220 Sedan har mere avancerede funktioner. F.eks. hjælper førerassistancen dig med at komme let rundt i byen.

Afsluttende tanker

Nu hvor du kender den mest overkommelige Mercedes Benz bilmodel, behøver du ikke vente længere på at få din egen luksuriøse tyskproducerede bil. Mercedes Benz A 220 Sedan er ikke kun overkommelig, men har også de fleste af de funktioner og den teknologi, der findes i andre Mercedes-bilmodeller af høj kvalitet.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z