Hvad sker der, når din Tesla går i stykker?

Hvad sker der, når din Tesla går i stykker?

Tesla producerer nogle af de fedeste luksusbiler på markedet. Bilerne har et elegant udseende, højteknologiske funktioner og yder exceptionelt godt. Men hvad sker der, når din Tesla går i stykker?
Når din Tesla går i stykker, kan du bede om vejhjælp. Det eneste, du skal gøre, er at åbne Tesla-appen og vælge vejhjælp nederst på din hjemme. Derefter kan du fortsætte med at vælge de problemer, som din bil har. Du kan også angive din placering og din bils tilstand.
Teslas vejhjælp er meget nyttig, især hvis din bil er i dårlig stand eller befinder sig et farligt sted.

Hvilke tjenester tilbydes i Teslas vejhjælp?

  • Nedbrud – Hvis bilen er gjort uanvendelig, får du pga. Den transportservice, der tilbydes, dækker dog kun op til 500 miles til det nærmeste servicecenter. Hvis du befinder dig mere end 500 miles fra et Tesla-servicecenter, vil denne service derfor ikke være gældende.
  • Låsning af bilen – Hvis din bil ikke kan låses op på normal vis på grund af fejl i bilen, appen eller fob’en, kan en vejsidekspert låse din bil op ved at skabe en lille åbning mellem døren og bilrammen for manuelt at åbne døren.
  • Flad dæk – Hvis du har fået en punktering eller en skade på hjulet, der gør bilen usikker til kørsel, kan du få punkteringsservice i op til 80 km afstand. Så hvis du er mere end 80 km væk fra et Tesla-servicecenter, gælder dette ikke så godt.
    I nogle områder kan Teslas uddannede vejhjælpere have et begrænset antal lånehjul, som de hurtigt kan bruge til at udskifte et beskadiget dæk. Så hvis du er heldig, kan du måske få repareret dit punkterede dæk på stedet.
  • Udtømt batteri – Hvis du glemmer at oplade bilens batteri, og det udtømmes undervejs, kan du blive nødt til at afholde transportomkostningerne til en Tesla-superopladningsstation. Hvis din bil løber tør for opladning, fordi den har været frakoblet i længere tid, skal du også betale for transportomkostningerne.
    Bemærk, at serviceydelser uden for rækkevidde ikke er en økonomisk dækket service af Tesla. Tag kontakt til vejhjælpssupport for at få mere at vide eller planlægge transport af din bil, hvis du står over for et af ovenstående scenarier.
  Hvad er ulemperne ved en Tesla?

Er Teslas vejhjælp gratis?

Vejhjælp er en gratis service, der leveres under Teslas garanti. Men hvis du ikke længere er dækket af deres garanti og ikke har en udvidet serviceaftale, skal du betale for vejhjælp.
Hvis du vil vide, om du er berettiget til Teslas vejhjælp, skal du tjekke vilkårene og betingelserne i dit garantidokument eller din serviceaftale.

Kan vejhjælp komme hjem til mig?

Dette er en af de største fordele ved vejhjælp. I stedet for at besøge et Tesla-servicecenter kan du kontakte deres vejhjælp og få dem til at komme hjem til dig. Så hvis det problem, som din bil står over for, er dækket af garantien, vil de løse det.
Hvis din bil imidlertid har brug for særlig opmærksomhed, vil de transportere den til et nærliggende servicecenter. Dette skyldes, at nogle alvorlige Tesla-problemer kræver specialværktøj for at udbedre problemet.

FAQ

Hvilken Tesla-model er den mest pålidelige?

Hvis du leder efter den mest pålidelige Tesla-model på markedet, skal du vælge den elektriske Tesla Model 3 sedan. Ifølge forbrugerrapporter er Tesla Model S den mest upålidelige Tesla og rangerer blandt de nederste upålidelige Tesla-modeller. Den er tæt fulgt af Tesla Model Y.
Tesla Model S betragtes som upålidelig på grund af de forskellige problemer, den har haft. Bilens luftaffjedring, touchscreen-betjening og hovedcomputere har problemer. Tesla Model Y har fået rapporteret problemer med dens karrosserilak og hardware.

  Kan Tesla Y parallelparkerer

Skal jeg tage min bil til et Tesla-servicecenter?

I din bils bedste interesse og for at beskytte din garanti bør du kun tage din bil med til et Tesla-servicecenter. Hvis du beslutter dig for at tage din bil til et servicecenter uden for Tesla for at få den vedligeholdt eller repareret, kan det påvirke din garantis dækning, hvis din bil senere udvikler et problem.
Når du skal have din bil til service, er det heldigvis nemt at lave en aftale via Tesla-appen, når du har brug for at få din bil indleveret til service.
Men da Tesla tilbyder fjerndiagnostik, enkle softwareopdateringer over-the-air og support fra mobile serviceteknikere, behøver Tesla-ejere ikke at tage til servicecentre særlig ofte.

Vil det ugyldiggøre min garanti, hvis jeg ikke får min Tesla serviceret?

Ja og nej. Din udvidede serviceaftale kan blive påvirket, hvis du ikke får Tesla-service som anbefalet. Din begrænsede garanti for nye køretøjer eller din begrænsede garanti for brugte køretøjer vil dog stadig være gyldig.

Går Tesla let i stykker?

Tesla går nemt i stykker, og den har en af de dårligste pålidelighedsvurderinger på markedet. Faktisk kommer dette bilmærke ind på andenpladsen fra bunden, når det gælder pålidelighed. Det anslås, at de fleste Tesla-modeller har 250 problemer pr. 100 biler, hvilket er næstmest fra bunden blandt luksusbiler.
Det er dog værd at bemærke, at de fleste af disse Tesla-problemer ikke er knyttet til drivlinjen, men til den byggede kvalitet. Derfor er det stadig billigere at vedligeholde en Tesla selv med dens utal af kvalitetsproblemer end at skulle håndtere de mere komplekse problemer, der følger med vedligeholdelse af en ICE-bil.

  Holder en Tesla i 10 år?

Hvorfor er Tesla så dyr at forsikre?

Det skyldes de faktorer, som mange forsikringsselskaber tager hensyn til, før de forsikrer biler. Disse omfatter bilens pris og vedligeholdelsesomkostninger. Da Tesla er et luksusbilmærke, har den en høj startpris og dyre dele. De fleste forsikringsselskaber klassificerer den som en luksusbil og matcher den med høje forsikringspræmier.

Enkel og nem vejhjælp

I modsætning til mange bilmærker på markedet får Tesla dig aldrig til at føle dig som om, du er strandet, selv hvis din bil går i stykker midt i ingenting. Dette luksusbilmærke kan prale af vejhjælpsservice, der kan tilbyde dig forskellige muligheder i tilfælde af et nedbrud.
Det eneste, du skal gøre, er at åbne deres app og få adgang til vejhjælpstjenesten. Det er lige så nemt som at vælge vejhjælp, vælge problemet, tilføje eventuelle detaljer som f.eks. placering og vælge “Anmod om hjælp”. Dette sætter Tesla i en verden for sig selv.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z