Hvad er den bedste SUV til en familie på 6 personer?

At købe en bil til en stor familie er ikke lige så enkelt som at købe en almindelig bil, da der er færre muligheder. Ud over at lede efter en komfortabel, sikker og smidig kørsel skal du også finde noget, der passer til hele familien.
Den bedste SUV til en familie på 6 personer er Kia Telluride. Den har tæt konkurrence fra SUV’er som Hyundai Palisade og Mazda CX-9, men den har en fordel i forhold til disse to exceptionelle SUV’er.
Det, der får Kia Telluride til at skille sig ud som den bedste SUV til en familie på seks personer, er dens komfortable kørsel, overkommelige pris og plads til syv til otte passagerer.
I modsætning til de fleste SUV’er med tredje sæderække er Kia Telluride ganske komfortabel og har rigelig opbevaringsplads til at opbevare lasten. Consumer Reports har klassificeret denne bil som en af de mest pålidelige SUV’er på markedet, hvilket gør den perfekt som familiebil. Den rangerer også højt i sikkerhedsvurderinger.

Funktioner i Kia Telluride

Udseende

Det overordnede design af Kia Telluride er betagende. Selv om Kia Telluride er ny på markedet, giver den Toyota Highlander og Honda Pilot kamp til stregen. Den vil snart overgå dem. Telluride har et af de flotteste eksteriører med fremragende finish.
Kia Telluride tiltrækker øjet på afstand med sin grå frontgrill. Og med den nyeste Nightfall Edition-pakke er denne bil let at bemærke på afstand. Den kan også prale af 18-tommers alufælge med en lakeret finish, hvilket får den til at se meget luksuriøs ud i forhold til dens pris.
Bortset fra det dristige ydre udseende har Kia Telluride et overdådigt og komfortabelt interiør. Det omfatter funktioner som f.eks:

  • Gulvmåtter med gulvtæppe
  • 6-højttalere
  • 8,0-tommers touch screen display
  • Smart fartpilot
  • Sædeindtræk i Sofino-syntetisk læder
  • 8-vejs el-justerbart passagersæde,
  • et læderindpakket rat.
    Interiøret er velgennemtænkt og har en familie i tankerne. Både sæderne på 2. og 3. række er nemme at indstille. Faktisk kan sæderne på 3. række lægges tilbage, mens sæderne på 2. række har justerbare nakkestøtter. Disse og mange andre indvendige funktioner gør køreturen komfortabel.
  De bedste sedans til høje personer

Ydeevne

Ud over at levere en komfortabel kørsel har Kia Telluride også en fremragende ydeevne. Den er udstyret med en V6-motor med naturlig indsugning, der leverer op til 291 hk og 262 lb-pund moment. Den har også et firehjulstræk, der sammen med den 8-trins automatgearkasse giver en fantastisk ydeevne.
Kia Telluride kan accelerere fra 0 til 60 på 7,1 sekunder, hvilket er ganske godt. Den eneste ulempe ved denne SUV er, at den ikke er brændstoføkonomisk. Den har en EPA brændstoføkonomi rating på 20 mpg i byen og 26 mpg på motorvejen. Dette er ret dårligt, og den kan kategoriseres som en brændstofsluger.

Sikkerhed

En anden grund til, at Kia Telluride er en perfekt SUV til en familie på seks personer, er på grund af dens sikkerheds- og pålidelighedsvurderinger. Faktisk er dette en af de vigtigste grunde til, at familier elsker denne SUV. Den har bestået kollisionstest og kan prale af flere sikkerhedsfunktioner, såsom vognbaneassistent, advarsel om føreropmærksomhed og vognbaneassistent.

Bagagerum

Ud over at tilbyde rigelig plads til passagerer på 2. og 3. række har Kia Telluride også rigelig lastrum. SUV’en kan prale af 21 kubikfod plads bag tredje række, 46 kubikfod plads bag anden række og 87 kubikfod plads, når begge rækker er klappet ned.

Pris

Med alle disse fremragende funktioner kan man forvente, at denne SUV koster en del. Det er dog ikke tilfældet. Kia Telluride har en grundpris på 33.415 dollars, hvilket er ganske lavt i betragtning af de funktioner, den tilbyder. Så du får mere end det, du betaler for med denne imponerende sydkoreanske køretur.

  Hvorfor gik stationcars ud af mode i USA?

Almindelige spørgsmål

Hvad er den bedste minivan til en familie på 6 personer?

Den bedste minivan til en familie på 6 personer eller mere er Mercedes-Benz V-Klasse. Denne minivan tilbyder en siddepladskapacitet på syv til otte personer. Desuden er bilen smukt designet med luksuriøse Mercedes-funktioner, der gør interiøret behageligt og sjovt at køre i.

Hvad betyder tredje sæderække?

Tredje sæderække i biler henviser til en ekstra tredje sæderække i køretøjer, såsom SUV’er, stationcars, minibusser eller MPV’er for at udvide antallet af siddepladser ud over de sædvanlige for- og bagsæder, der findes i de fleste køretøjer. Tredje sæderække giver mulighed for at transportere mellem 6 og 9 personer i køretøjer. Den kan normalt foldes ned i bagagerummet for at give ekstra plads i bagagerummet.

Hvad er den bedste SUV med en tredje række til prisen?

På trods af at mange SUV’er tilbyder tredje sæderække, er det ikke alle, der giver værdi for pengene. Nogle har høje startomkostninger og er dyre at vedligeholde. En af de mest overkommelige muligheder er Mitsubishi Outlander. Ikke alene har den en fremragende startpris, men den er også pålidelig og rummelig.

Hvad er den sikreste og mest pålidelige SUV med en tredje række til en familie?

Kia Telluride er uden tvivl den sikreste og mest pålidelige SUV med en tredje række til en familie. Denne bil blev tildelt fem ud af fem forudsigelser om pålidelighed af Consumer Reports. Den ligger også højt i kollisionstest udført af IIHS.
Men hvis du ønsker en anden bilmodel end Kia Telluride, er to andre gode muligheder Hyundai Palisade eller Mazda CX-9. Disse to SUV’er er også pålidelige og velbyggede til at betjene en stor familie.

  Hvilken model er den mindste Mercedes SUV?

Hvad er den mindste SUV med plads på tredje række?

Den mindste SUV med plads på tredje række er Volkswagen Tiguan. Denne kompakte SUV er også overkommelig, men kan rumme op til syv passagerer. Som forventet er denne bil ikke særlig komfortabel, da den er ret trang. Så hvis du er på udkig efter en komfortabel SUV, der kan rumme voksne på tredje række, skal du fortsætte med at kigge.

Komfortabel, sikker og pålidelig

Alt i alt er den bedste SUV til en familie på 6 personer Kia Telluride. Ud over at have plads til op til otte personer tilbyder denne tur også rigeligt med lastrum. Den er også komfortabel og accelererer hurtigt. Frem for alt er den meget sikker og pålidelig, hvilket betyder, at din familie vil være i sikkerhed.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z