Hvad er den bedste BMW-serie?

Hvad er den bedste BMW-serie?

Gennem årene har BMW’er vist sig at være nogle af de bedste luksusbiler, der giver en behagelig køreoplevelse og en ægte følelse på vejen. BMW’er er også ret alsidige, og der findes forskellige modeller til forskellige lejligheder. BMW 4-serien er det mest velegnede valg til længere ture, mens BMW 1-serien er fantastisk i bytrafikken.

Den bedste BMW-serie til lange rejser

For at nyde en lang bilferie med familien til en fjern destination har du brug for rigelig benplads, hovedplads, komfort, luksus og fart. Derudover har du brug for et stort bagagerum til at placere din bagage. BMW 4-serie bringer alt dette og mere til bordet. Det er en kombination af sport, raffinement og stil, der kan nå fra 0 – 60 mph på kun 4 sekunder, hvis du vælger M-pakken, det vil sige.
BMW 4-serieens styring er uovertruffen, smidig og lydhør. Mange ejere fortæller, at de føler sig forbundet med maskinen og alligevel har fuld kontrol over køretøjet. Den eneste ulempe er, at 4-serien ikke er den mest økonomiske luksus-sedan med et gennemsnit på 22 mpg i byen og 33 mpg på motorvejen.

BMW 4-serie: Infotainment og interiør

Når man taler om lange ture, gør komfort underværker. 2021-modellerne i 4-serien leveres med en standardskærm på 8,8 tommer og en valgfri købsudskiftning af en skærm på 10,3 tommer. Skærmene er super intuitive og komfortable for føreren at bruge.
Infotainment-softwaren er den nyeste iDrive 7 med indbygget Apple Carplay og Android Auto. Wi-fi ombord og trådløs smartphoneopladning er også ekstra funktioner, som du kan betale for at sikre komforten i din køretur.

  Er en BMW hybrid det værd?

BMW 4-serie: Sikkerhed og kørekomfort

BMW 4-serien er et perfekt køretøj til lange bilture. Med hensyn til sikkerhed er de nye 2021-modeller endnu ikke blevet kollisionstestet af NHTSA eller IIHS, men de tilbyder de nyeste førerassistentfunktioner og systemer til forebyggelse af kollisioner.
4-serien leveres med automatiseret nødbremsning og fodgængerdetektion samt et standard advarselssystem til vognbaneafkørsel med funktioner til vognbaneassistent. Disse funktioner hjælper føreren og passagererne med at holde sig sikre på lange ture.
Semi-autonom kørsel og adaptiv fartpilot er også tilgængelige, hvilket i høj grad kan afhjælpe noget af den træthed, som førerne oplever på langturskørsel.

Den bedste BMW-serie til bytrafik og pendling

Kørsel i bytrafik er meget anderledes end lange rejser og bilture med familien. I bytrafikken er du oftest på indkøb eller pendler og kører alene. Her har BMW 1-serie overtaget med en bedre brændstoføkonomi i trafikken og forhjulstræk, hvilket gør den til en god allroundbil til alle årstider, selv når det sner.
BMW 1-serie er en relativt støjsvag bil sammenlignet med andre BMW’er og er ret kraftfuld i det lavere spektrum af omdrejninger. Og på trods af forhjulstrækket føles denne bil som en BMW.
Den får dig fra 0 – 62 mph på 8,5 sekunder, hvilket er ret hurtigt for en bybil eller en familiebil. Den fås med både benzin- og dieselmotorer.

BMW 1-serie: Interiør:

1-serien har et komfortabelt standardinteriør med alle de funktioner, der er nødvendige for at køre i trafikken. Den giver rigelig hoved- og benplads og bringer fuldt elektriske sæder med, der kan justeres til ethvert behov.
Hynderne er til gengæld relativt hårde, hvilket kan gøre det mindre behageligt på længere ture. Du kan tage en prøvekørsel for at tjekke dem ud. Bortset fra det er interiøret i Serie 1 luksuriøst, rummeligt og komfortabelt. Den leveres med standard 10,3-tommers infotainment, Apple Carplay og Android Auto.

  Har BMW'er blinklys?

BMW 1-serie: parkering og komfort

Hvis du er på udkig efter en bybil, skal du være sikker på, at du har de rette værktøjer til at parkere, selv på snævrere steder. BMW 1-serie er udstyret med parkeringssensorer foran og bagpå, der kompenserer for det begrænsede udsyn på grund af bilens bageste søjler.
Der er også halvautomatiske parkeringsassistenter til rådighed, hvis du vælger at købe et tillæg til standardudstyret.
Alle 1-serie-motorer er ret brændstoføkonomiske sammenlignet med andre BMW’er. En 120d fra 2006 har et gennemsnitligt blandet kilometertal på 49,5 mpg, hvilket er meget godt. Afhængigt af motoren får de fleste BMW 1-seriebiler omkring 42-44 mpg, hvilket varierer alt efter kørselsadfærd. Dette er stadig imponerende for en BMW og gør den til en perfekt pendlerbil.
BMW 1-serie føles meget bedre lavet end rivaler fra andre mærker som A-Klasse Mercedes-Benz eller Audi A3. Den eneste rival, den har på dette område med hensyn til design, funktionaliteter og køreoplevelse, er den bedst sælgende Mazda 3.

BMW Pålidelighed i 2020

I modsætning til hvad mange tror, har BMW 1-serie i 2020 bevist sig selv sammen med de fleste andre modeller fra mærket i What Car?’s pålidelighedsvurderinger. Den endte på en 9. plads ud af alle 31 testede producenter.
BMW 1-serie 1 blev endda betegnet som en af årets mere pålidelige BMW’er og blev vurderet højere end konkurrenter som Audi, Mercedes eller Volkswagen. Den delte 9. pladsen med Mazda.

  Er BMW en superbil?

Ofte stillede spørgsmål om 1-serie og 4-serie

Hvor meget koster det at reparere en BMW 4-serie og BMW 1-serie?

BMW reservedele er dyre, ligesom reparationer og arbejdskraft. Gennemsnitlige reparationer for en BMW 1-serie koster omkring 750 kr. pr. besøg hos mekanikeren. De gennemsnitlige reparationer for BMW 4-serie er en smule mere på 820 dollars pr. besøg.

Hvor ofte skal du foretage service på en BMW 4-serie?

Det anbefales, at du giver din BMW 4-serie et komplet serviceeftersyn hver 12.000 miles eller hver 12. måned, alt efter hvad der sker først. Du skal tage fat og kontrollere alt på din bil fra bremser til væsker og olie. Planlagte fuld serviceeftersyn sænker de samlede ejeromkostninger og reducerer risikoen for nedbrud på dit køretøj.

Hvor ofte skal du have service på en BMW 1-serie?

Da BMW 1-serie kører oftere i byen og i trafikken, skal de serviceres oftere. Hvis du primært kører i byen, vil et godt skøn være hver 10.000 miles eller efter hver 12 måneders kørsel med køretøjet.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z