Hvad er BMW’s mindste bil?

Hvad er BMW's mindste bil?

Mange vil hævde, at den mindste BMW-bil, der er produceret efter år 2000, er BMW 1-serie E81, men hvis vi definerer lille i forhold til længde og bredde, er den mindste BMW-bil helt klart BMW Z4 E85/E86.
Med en længde på kun 161 tommer og en bredde på 70 tommer er BMW Z4 E85/E86 en lille bil. Ikke nok med det, men det er også en af de få biler, der kan passere under en standard parkeringsbarriere med en højde på kun 50 tommer.

BMW Z4 E85

I 1995 udgav BMW BMW Z3, som er et par tommer mindre end Z4. Da den var ved at være ret gammel, blev Z4 baseret på den som en opgradering. BMW Z4 blev produceret frem til 2008, men fortvivl ikke, hvis du leder efter denne baby, der er i alt produceret og solgt 200.000 biler, og du kan meget nemt få fingrene i en brugt en.
Den nuværende mindste BMW, BMW Z4, er en to-dørs roadster med imponerende motorindstillinger og et elegant design. Med en ekstremt skarp håndtering og et fremragende vejgreb er denne lille BMW et kæmpe bæst. BMW lover ydeevne og køreglæde, og selv om denne bil måske ikke er den mest praktiske ting i verden, leverer den netop det.
BMW Z4 på begynderniveau leveres som standard med en 2,0 L firecylindret motor med naturlig indsugning. Hvis du ønsker noget større under motorhjelmen, kan du betale et par kroner mere og få den sekscylindrede variant, men det kan være lidt for meget i forhold til vedligeholdelsesomkostningerne, og standardmotoren er god nok til Z4’s karosseri, da den er lille og let (mellem 3100 lbs og 3300 lbs).

  Hvad er den største BMW SUV?

BMW Z4 E85: Motorindstillinger og transmission

BMW Z4 fås i en firecylindret 2.0i, 2.2i, 2.5si og 2.5i og 3.0i sekscylindret model. Den tilbyder femtrins manuel, seks-trins manuel, seks-trins SMG automatiseret manuel gearkasse, fem-trins automatisk og seks-trins automatisk gearkasse.
Hestekræfterne varierer fra 148 hk til 338 hk, afhængigt af det relative til det motorvalg, du træffer. Afhængigt af motorvalg og den nøjagtige model har BMW Z4 tendens til at gå fra 0 til 62 miles i timen på omkring 4,8 sekunder, hvilket gør den ret hurtig.
Den kraftigste motor er M roadsteren 3,2 L S54 6-cyl, der giver et drejningsmoment på 269 lb-ft. På den anden side tager 2.0i-motoren, som kun blev solgt i Europa, lange 8,2 sekunder for at nå 62 miles i timen.
Med hensyn til brændstoføkonomi opnår BMW Z4 i gennemsnit 37 miles per gallon for standardmodellen med 2,0 L motor. Som forventet øger de større motorvarianter mile per gallon-satsen på 32,8 mpg for 3.0 og 23 mpg for 3,2 L, hvilket stadig er godt for et 338-hestes bæst.

Ejeromkostninger og pålidelighed af en BMW Z4

I gennemsnit koster det omkring 400 dollars pr. reparation for en BMW Z4, og intervallet for reparationer anslås at være et sted mellem 100 og 4.000 dollars for komponenter i drivlinjen og alvorlige skader. Selv om reparationer ikke er lige så dyre som for high-end BMW SUV’er som en X5 eller en X7, kan de i sidste ende være hyppigere, og omkostningerne har tendens til at hobe sig op. Service koster lige så meget som en 3-serie BMW ville kræve.
Disse biler, når de er korrekt vedligeholdt, er kendt for ofte at nå kilometertal helt op til 250k miles eller endda mere. Nogle har endda nået 350k plus miles. Det er naturligvis sjældne tilfælde, og det kan betyde, at køretøjerne ikke er blevet kørt aggressivt og er blevet perfekt vedligeholdt. Forvent, at din Z4 kører omkring 150k – 200k miles.

  Er en BMW SUV en god bil?

Indkøbsråd til BMW Z4

Undgå at købe brugte BMW Z4’ere, hvis de har kørt mere end 100k miles. Hvis du får en brugt Z4, skal du forudbetale en autoriseret mekaniker for en inspektion. Køretøjets motorhjelm er ret dyrt, så negliger ikke skader på ydersiden. Det kan koste mere at reparere end nogle mindre problemer som oliefiltre eller udskiftning af væske.
Ligesom et luksusudvendigt ydre er interiøret også dyrt at reparere. Undgå brugte biler, der har skader på læderet indvendigt eller på instrumentbrættet. Medmindre du har afsat nogle penge til en kraftig motor, er det bedst at gå efter 2.0i-motoren, som vil være den mindst dyre at eje over tid.

Mere om BMW’er

Hvilken er den største BMW-bil i produktion?

Den største BMW-bil, der i øjeblikket er i produktion, er BMW X7. Med en solid 4,4 L V8-motor på 4,4 L, førsteklasses teknologiske funktioner, firehjulstræk og tre rækker sæder til op til syv passagerer kan BMW X7 både være et aktiv til at imponere ved forretningsmøder og ankomster og samtidig være et familiebil.

Hvilken er den mindste BMW i øjeblikket i produktion?

Den mindste BMW, der i øjeblikket produceres, er BMW 1-serie hatchback. Det er ikke den mest traditionelle BMW, da den har forhjulstræk i stedet for det typiske baghjulstræk, som man normalt forventer af en BMW. Hvis du leder efter den mindste BMW sedan derude, er det BMW i3.

  Hvad er den bedste lille BMW SUV?

Hvilken er den billigste BMW at købe helt ny?

Den billigste BMW at købe helt ny er den subkompakte SUV BMW X1. Basisindgangsmodellen starter ved overraskende 35.000 dollars, hvilket er en ret lav pris for en BMW. Selv om den er mere overkommelig, taler den stadig status og klasse, som du normalt ville forvente af mærket.

Er der en 2021 BMW Z4 på vej ud?

Du kan nu forudbestille Z4 2021 M40i Roadster fra BMW’s hjemmeside. Den bringer 382 hestekræfter med sig og når fra 0 til 62 miles i timen på 3,9 sekunder. Den helt nye luksus Roadster starter ved en vejledende udsalgspris fra producenten på 63.700 dollars.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z