Er en BMW SUV en god bil?

Er en BMW SUV en god bil?

BMW overtog oprindeligt markedet med adrætte biler og stilfulde luksuskupéer, men i dag går tendensen i retning af SUV’er. BMW laver gode SUV’er, herunder X3-, X5- og X7-serien. Den tyske bilproducent er kommet langt siden de første X5-biler i 1999.

BMW SUV’er er gode allroundere

BMW startede sit SUV-korset med at lave den perfekte kompakte luksus-crossover-SUV i kompakte størrelser med BMW X5 i 1999. Passionen for SUV’er hos BMW-fans blev senere genoplivet i 2003, da BMW lancerede den første generation af BMW X3. X3 produceres stadig i dag og er i øjeblikket på sin tredje generation.

Sammenligning af BMW SUV-modeller

BMW’s syv SUV-modeller spænder fra gode kompakte pendlerbiler til store luksus-SUV’er, der er velegnede til forretnings- og familiebrug.

BMW X1 er en subkompakt SUV, der kommer med god stil, gennemsnitlig passagervolumen og meget adræt og fleksible motorvarianter. Den har imponerende lastrum for segmentet. Den er ideel til pendling eller til en lille familie på tre personer.

BMW X2 er lidt større, baseret på BMW 2-serien, og leverer en ydelsespakke, hvis der er behov for det. Den anses for at være et mere stilfuldt alternativ til BMW X1.

BMW X3 er den mest solgte af slagsen, ligesom den BMW 3-serie bil, den er baseret på. Den er mellemproduktet mellem budgetversionen og flagskibet, der koster det dobbelte. X3 er en god balance mellem en meget kraftfuld bil og en familie-SUV, der kan tage dig til de fleste steder med stil.

  Bedste olie til BMW X3 og BMW X5

BMW X4 kommer med flere funktioner og en betydelig stigning i prisen. Interiøret er en stor forbedring i forhold til de tre tidligere modeller. Den betragtes som den luksuriøse opgradering til BMW X3. Interiøret er den store forskel mellem de to.

BMW X5 er en del større end de førnævnte modeller. Den giver også mulighed for en tredje sæderække, og på trods af at den er en femsædet bil, kan den blive til en stor nok bil til syv personer. Det er en mellemstor SUV, der kan tage dig med på alle eventyr, lige fra kontoret til en ferie med familien.

BMW X6 er ikke ligefrem en SUV, men snarere en coupévariant af BMW X5. Den er en del større end BMW X4. Den tilbyder mere plads end de fleste coupéer, da den trods alt er baseret på en SUV.

BMW X7 er BMW’s flagskibs-SUV. Den kommer med 3 sæderækker som standard og har plads til op til syv passagerer i alt. Det er den mest luksuriøse løsning, du kan købe, og den leverer en masse innovationer og komfortable funktioner, som sjældent findes lavere i BMW’s fødekæde.

Uanset hvad du vælger, er BMW SUV’er gode allroundere og kan både være komfortable familiebiler og forretningsbiler, der giver dig en god facade under møder og forretningsbesøg. Det bedste ved BMW er desuden den rene køreglæde, du får, uanset hvilken model du vælger.

  Hvilken tysk bil er den mest pålidelige

Ting, du skal vide om BMW SUV’er

Hvad er xDrive?

Alle BMW SUV-modellerne kan købes med en xDrive-tillægsmodel. Nogle af dem leveres faktisk med en standard xDrive. Hvis du ikke er bekendt med udtrykket, er xDrive et system, der svarer til Quattro eller 4×4. Det er et fuldtidssystem med firehjulstræk, der er specielt designet og fremstillet til BMW SUV’er og køretøjer.
Systemet styres af en computer, som registrerer, hvor meget kraft der skal tildeles et bestemt hjul. Når et af hjulene har problemer med at bevæge sig, fordeles kraften til de tre andre hjul og omvendt, hvilket gør det til et ekstremt pålideligt system.

Kan BMW SUV’s xDrive slås fra?

Der er ingen mulighed for at slå xDrive fra i en standard BMW-model. Der findes dog gadgets, der kan installeres på bilen og kobles til din smartphone for manuelt at tilsidesætte systemet. Ellers er xDrive af sikkerhedshensyn kun slået fra, når bilen foretager et skarpt sving.

Hvad er den bedste BMW SUV nogensinde?

BMW havde størst succes med SUV-modellen X3 fra 2006 – 2010. Den er yderst komfortabel at køre med, og den har vist sig at være en meget pålidelig SUV gennem årene. Den er udstyret med en solid affjedring og absorberer de fleste ujævnheder på vejen. Derudover er kilometerpromillen på køretøjet højere end du ville forvente, med 22 mpg.

  Hvor længe holder BMW'er?

Hvilken er den mest pålidelige BMW SUV-model?

BMW X3 2006 – 2010 er den mest pålidelige BMW SUV-bil, der er blevet produceret indtil nu, da den er baseret på BMW 2006 – 2011 3-serie, som beviste sig selv med 5 stjerner på crash tests i 2009. Den varierede også i pålidelighed, men scorede altid mere end gennemsnittet for BMW-modeller.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z