Ford Edge – Almindelige problemer & fejl

Ford Edge - Almindelige problemer & fejl

Ford Edge er populær på grund af sin præcise håndtering og exceptionelle ydeevne. Den er også komfortabel og praktisk, da den har masser af lastrum. Men før du kan investere i denne bil, er der nogle problemer, som du bør kende til, så du kan vedligeholde bilen godt. Men hvad er de almindelige problemer med Ford Edge?

Almindelige problemer med Ford Edge er transmissionsproblemer, motorproblemer, defekt forrudeforsegling, elektriske problemer, klimaanlæg, vandpumpeproblemer, defekte dørsensorer og defekt bremseforstærker. De fleste af problemerne er nemme at løse, bortset fra alvorlige transmissions- og motorproblemer.

Hvad er de almindelige problemer med Ford Edge?

Elektriske problemer

Det mest almindelige problem, som Ford Edge-brugere bør bekymre sig om, er elektriske problemer. De fleste Ford Edge-modeller begynder at opleve dette problem allerede fra 66.000 miles. Problemerne er mere almindelige i modelårene 2011 til 2013. Det vigtigste elektriske problem, som Ford Edge-brugere oplever, er at dør-ajar-lampen forbliver tændt.

At dør-ajar-lampen forbliver tændt er meget besværligt, og de fleste Ford Edge-brugere har rapporteret dette problem. Hvis dette problem fortsætter, kan det holde dørene ulåste ved en fejltagelse eller endda dræne batteriet. Andre elektriske problemer, der er blevet rapporteret, omfatter fejl i soltaget, Bluetooth-problemer, computersoftware, der ikke fungerer efter hensigten, batteri, der går dødt eller ikke holder opladning osv.

Problemer med transmission

Et andet almindeligt problem, som Ford Edge-brugere oplever, er transmissionsproblemer. Mange brugere har rapporteret, at transmissionen pludselig lukker ned, selv mens bilen kører. I nogle tilfælde er motoren holdt op med at virke.

Bemærk, at dette problem er almindeligt i Ford Edge-modelårene 2007 og 2008. Det forekommer også gerne, efter at bilen når over 80.000 miles.

Defekt bremseforstærker

Dette problem er almindeligt på Ford Edge-modeller fremstillet mellem 2007 og 2015. Dette problem opstår, når membranen i bremseforstærkeren udvikler en rift på grund af de skiftende kørselsforhold. Som følge heraf får det bilen til at frembringe unikke hvæsende lyde, når bremsepedalen betjenes.

  Almindelige problemer med Mercedes C240

Defekte dørsensorer

Første generation af Ford Edge-modelårene har haft problemer med defekte dørsensorer. Som tidligere nævnt har 2013-modellen de fleste klager over defekte dørsensorer. De fleste af disse er også forbundet med det elektriske system. Hvis dørsensoren er defekt, vil lyset for åben dør forblive tændt, indtil problemet er løst. Udskift den defekte eller dårlige dørsensor.

Motorproblemer

Dette problem er almindeligt for 2015 Ford Edge-modelåret. Nogle af tegnene på en dårlig motor i 2015 Ford Edge omfatter motorfejl eller at motorens kontrollampe tændes. Udbedr det underliggende problem for at undgå yderligere skader. I nogle tilfælde kan du blive nødt til at udskifte motoren, hvilket er ret dyrt.

Vandpumpeproblemer

Efterhånden som din Ford Edge tager adskillige kilometer på, bør du være klar til at håndtere flere problemer, såsom vandpumpeproblemer. Vandpumpen på Ford Edge begynder at få problemer, når slange- eller tandremmene bliver slidt op. Selv om udskiftning af en vandpumpe er dyrt og besværligt, skal du gøre det, når du skifter tandremmen.

Defekt forrudeforsegling

Ford Edge-modellerne fra 2007 til 2011 har et problem med en defekt forrudepakning. På grund af dårlig lim har forrudeforseglingen på disse biler en tendens til at glide. En dårlig forrudeforsegling kan få vand til at trænge ind i bilen, så det er en god idé at få den repareret i tide.

A/C overopheder

2011 Ford Edge er en af de mindst pålidelige Ford Edge-modeller. Når denne bil når over 120.000 miles, bør du udskifte eller nøje inspicere klimaanlægget. A/C’en har en tendens til at overophede og blæser ikke varm luft, når den rammer 120.000 miles. Løsningen er at udskifte køleblæseren og tandremmen.

  Ford Explorer Pålidelighed

FAQ

Er Ford Edge pålidelig?

Ja, Ford Edge er en pålidelig bil, da den er vurderet til at være lidt over gennemsnittet i pålidelighed. Ifølge Repairpal har Ford Edge en pålidelighedsscore på 3,5 ud af 5,0, hvilket er fremragende. Oven i købet blev den rangeret på 11. pladsen ud af 26 mellemstore SUV’er. Desuden er den billigere at vedligeholde end de fleste af sine rivaler.

Efter hvor mange kilometer begynder Ford Edge at få problemer?

Det afhænger af, hvor godt du passer på din Ford Edge-model. Nogle modelår begynder at få problemer allerede fra 66.000 miles. De fleste elektriske problemer i Ford Edge begynder at dukke op, når bilen når 66.000 miles. Men med korrekt pleje og vedligeholdelse kan sådanne problemer vise sig efter at have dækket over 100.000 miles.

Hvad er det mindst pålidelige Ford Edge-modelår?

Selv om der er mange upålidelige Ford Edge-modelår, er 2013 Edge-modelåret det mindst pålidelige. Denne model rapporterer mange problemer, da den har over 550 klager, hvilket er meget sammenlignet med andre Ford Edge-modelårgange. Så hvis du ikke ønsker at opleve mange problemer, bør du holde dig fra dette modelår.

Er Ford Edge dyr at vedligeholde?

Ja, Ford Edge er lidt dyr at reparere og vedligeholde. Det skyldes, at de i gennemsnit koster omkring 611 dollars at vedligeholde årligt. Når du sammenligner dette med den gennemsnitlige pris for vedligeholdelse af en SUV, som er 573 dollars årligt, vil du opdage, at Ford Edge er lidt dyrere med ca. 40 dollars.

  BMW Z4 VS Ford Mustang - hvilken er bedst?

Desuden rapporterer Ford Edge flere problemer end den gennemsnitlige mellemstore SUV, hvilket også bidrager til de høje vedligeholdelsesomkostninger. Alt i alt er den langt billigere at vedligeholde end de fleste af dens konkurrenter.

Hvad er det mest almindelige problem med Ford Edge?

Ford Edge er en fremragende midsize SUV med masser af ekstraordinære funktioner. Den kommer dog også med flere problemer, som brugerne bør finde ud af og tage sig af. Men det mest almindelige problem på de fleste Ford Edge-modeller er elektriske problemer. Dette er tæt fulgt af en kliklyd fra hjulområdet, når bilen kører.

Konklusion

Nu hvor du er klar over nogle af de almindelige problemer, som Ford Edge står over for, er det afgørende at passe godt på din bil. Med den rette pleje og vedligeholdelse kan de fleste af disse problemer undgås eller håndteres i tide. Ikke desto mindre bør du også undgå at købe Ford Edge-modeller med mange problemer, som f.eks. 2013-modelåret.

Alt i alt er Ford Edge en dejlig midsize SUV med mange avancerede funktioner, en rummelig kabine, exceptionelle præstationer og masser af sikkerhedsfunktioner. Og da den er praktisk, er den en perfekt familiebil.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z