Biler svarende til BMW X1

BMW X1

BMW X1 er en SUV på begynderniveau i BMW-serien. Denne bil er en favorit for mange mennesker på grund af dens upåklagelige håndtering, design, ydeevne og vedligeholdelsesvenlighed. Men hvilke biler ligner BMW X1?

Flere bilmodeller giver BMW X1 kamp til stregen, og de omfatter Audi Q3, Volvo XC40, Mercedes-Benz GLA-klasse, Jaguar E-Pace og Mini Countryman. De fleste af disse biler er udstyret med lignende funktioner som BMW X1. Oven i købet ligger de i samme prisklasse.

Hvilke biler ligner BMW X1?

1. Audi Q3

Audi er en af de nærmeste konkurrenter til BMW. Audi Q3 og BMW X1 ligner hinanden meget på mange måder. Først og fremmest er de i samme prisklasse, da BMW X1 i 2023 går for ca. 39.000 dollars og Audi Q3 i 2023 går for 43.000 dollars. Desuden tilbyder begge biler komfort og en raffineret oplevelse.

Med hensyn til ydeevne er begge biler udstyret med en 2,0-liters motor og har et firehjulstræk. Ikke desto mindre er BMW’en mere kraftfuld, da den leverer maksimalt 228 hk og 258 lb-pund moment, mens Audi Q3 producerer 228 hk og 251 lb-pund moment. Desuden har begge plads til op til fem passagerer.

2. Mercedes-Benz GLA

En anden lignende bil til BMW X1 er Mercedes-Benz GLA-klassen. Denne bil har en lignende motorkapacitet som BMW X1, som er en 2,0-liters inline-4-motor. Ikke desto mindre er BMW’s motor lidt kraftigere, da den producerer maksimalt 258 hk og 228 lb-ft drejningsmoment, mens GLA’s motor leverer op til 221 hk og 258 lb-ft drejningsmoment.

Desuden kan GLA og X1 transportere op til fem passagerer. Men hvis du ønsker mere komfort og luksus, er Mercedes-Benz GLA-klassen den bedre bil. Desuden er den også lidt billigere, da den går for omkring 38.000 kroner, mens X1 går for omkring 39.000 kroner.

  Bilforsikring til BMW 750li: Find billig forsikring

3. Volvo XC40

Ligesom de to første biler på denne liste har Volvo xc40 også den samme motorstørrelse som BMW X1. Til gengæld er dens motor ret svag, da den maksimalt yder 194 hk og 221 lb-ft moment. Den har også forhjulstræk som standard i stedet for et firehjulstræk.

Volvo XC40 er dog den bedre bil med hensyn til sikkerhed og personlighed sammenlignet med BMW X1. Den er også lidt dyrere, da den har en grundpris på omkring 45.000 dollars sammenlignet med 39.000 dollars for BMW X1.

4. Jaguar E-Pace

Hvis du ønsker en bil med lignende, men avancerede funktioner som BMW X1, er Jaguar E-Pace den bedste mulighed. Mens Jaguar E-Pace og BMW X1 har samme motorkapacitet, er Jaguar E-Pace kraftigere, da dens motor yder op til 246 hk og 269 lb-ft moment. Det er mere kraftfuldt end X1, GLA-klassen og Q3.

Ikke desto mindre er Jaguar E-Pace også dyrere, da den har en grundpris på omkring 49.000 dollars. Når det er sagt, har den også plads til fem passagerer og vil være et fint fremskridt i forhold til X1.

5. Mazda CX-5

Hvis du ikke har råd til BMW X1, men vil have en bil med lignende funktioner og ydeevne, er Mazda CX-5 det ideelle valg. Denne subkompakte SUV kommer også med en 2,0-liters inline-4-motor, der yder op til 187 hk og 186 lb-ft moment.

  Serviceeftersyn BMW m440i til bedste pris

Med hensyn til prisen går Mazda CX-5 til omkring 28.000 dollars, mens BMW X1 går til omkring 39.000 dollars. Du sparer altså en del, men får samme værdi. BMW X1 er dog mere luksuriøs og raffineret end CX-5.

6. Mini Cooper Countryman

BMW X1 og Mini Cooper Countryman er bygget på den samme platform. Derudover har de lignende drivlinjer og drivaggregater. Uanset dette er Mini Cooper Countryman (30.000 dollars) ganske billigere end BMW X1 (39.000 dollars).

Så hvis du vil have en billigere subkompakt SUV med masser af plads, teknologi og elegance, er Mini Cooper den rette løsning. BMW X1 giver bedre ydeevne, kraft, håndtering og sikkerhed.

FAQ

Er BMW X1 pålidelig?

Nej, BMW X1 er ikke særlig pålidelig. Men når du sammenligner den med andre BMW-modeller, som BMW X5 og X6, er den mere pålidelig. Denne SUV er ikke pålidelig, da den rapporterer flere problemer end de fleste af sine nærmeste konkurrenter. Derudover er udgifterne til reparation og vedligeholdelse højere end hos konkurrenterne.

Bliver BMW X1 betragtet som en luksusbil?

Ja, BMW X1 er en luksus subkompakt SUV. Den kommer med næsten alle de funktioner, som en person kan elske at have i en luksus kompakt SUV. Disse omfatter komfortable sæder, fremragende ydeevne, sportslig håndtering, enormt lastrum, enkle infotainment-kontroller, en kraftig motor og topsikkerhedsfunktioner.

Hvad er de største problemer med BMW X1?

BMW X1 er måske nok en smuk bil med avancerede funktioner, men den kommer også med flere problemer, som brugerne bør være opmærksomme på. Almindelige problemer med BMW X1 er problemer med lækage af kølevæske, motorproblemer, problemer med aircondition og varmeanlæg, problemer med airbagge og problemer med tågede ruder.

  Hvordan fungerer en BMW plug-in hybrid?

Er det dyrt at vedligeholde BMW X1?

Ja, det er ret dyrt at vedligeholde BMW X1 subkompakt SUV sammenlignet med almindelige biler. I gennemsnit vil det koste dig mindst 915 dollars årligt at vedligeholde denne bil. Det koster dig derimod kun 651 USD at vedligeholde en almindelig bil. Så hvis du har til hensigt at erhverve en BMW X1, skal du bruge flere penge på reparation og vedligeholdelse.

Hvilket år er bedst for BMW X1?

BMW X1 har været i produktion siden 2009. Selv om alle de BMW X1-modeller, der er blevet produceret fra dengang til i dag, er fremragende, skiller BMW X1 fra 2016 sig stadig ud. Det skyldes dens fremragende redesign og ydeevne. Desuden er det værd at bemærke, at 2022 BMW X1 er den mest pålidelige.

Konklusion

På trods af at BMW X1 har masser af konkurrenter, er Mini Countryman fortsat den nærmeste bil, da de er bygget på samme platform. Alt i alt er BMW X1 en dejlig, komfortabel, rummelig, praktisk, højtydende og sikker kompakt SUV. Ikke desto mindre er den lidt dyrere at vedligeholde end de fleste af sine konkurrenter.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z