Holder Volvo-biler længere end andre biler?

Volvo-biler er helt sikkert bygget til at holde, med en gennemsnitlig levetid på 20 år eller 200.000 miles. De er ret holdbare og langtidsholdbare.

Volvo-biler bliver endda nogle gange omtalt som “mursten”. De har en gennemsnitlig levetid på 18,7 til 20,7 år, hvilket er ganske betydeligt. De er kun efter Mercedes, når det gælder levetid for luksusbiler. For at din Volvo kan holde længe, skal den naturligvis være velplejet, med rettidig vedligeholdelse og olieskift.

Volvo-biler er lavet til at holde

Volvo begyndte at lave stærke biler fra begyndelsen i 1923. Siden da har de produceret nogle af de stærkeste biler. Volvo sætter en ære i at lave stærke biler, hvilket virkelig er en del af deres kerneværdier. Sikkerhedsforanstaltningerne selv i deres gamle biler fortæller om den tekniske indsats, de har lagt i at fremstille dem.

Volvo-biler er et varemærke for sikkerhed og langtidsholdbare biler. De laver nogle af de mest holdbare og stærkeste biler. Hemmeligheden bag deres stærke og holdbare kvalitet er de materialer af høj kvalitet, som de er fremstillet af. De har bogstaveligt talt det alkymistiske tegn for jern i deres emblem.

Med tilstrækkelig pleje og rettidig vedligeholdelse har folk kørt i deres Volvo’er i endnu længere tid end 20 år. Volvo tilbyder mange ressourcer til sine kunder til at vedligeholde bilerne og andre præstationer med høj kilometertrafik.

Ejeren af en Volvo P1800-S fra 1966 har rekorden for den længste levetid med 3,2 millioner miles i Guinness Book World-Record. Selv tredjepladsen er også indtaget af en Volvo-ejer. Dette beviser klart deres langtidsholdbarhed.

Bedre motorer

En af hemmelighederne bag deres succes er de langtidsholdbare motorer, som Volvo fremstiller. Motorerne har altid været lige rækkemotorer. Det materiale, som Volvo bruger, og placeringen af delene viser virkelig den overlegne teknik, der ligger bag motorerne. Normalt har Volvo-motorer færre cylindre, men de yder lige så godt som andre motorer.

  Hvad er den bedste Volvo, der nogensinde er lavet?

De motorer, som Volvo fremstiller, kan nemt holde i op til 20 år med korrekt styring og vedligeholdelse. Motorens levetid kan blive påvirket af typen af brug, men de fungerer stadig fint under de fleste forhold. Stærke Volvo-motorer gør det muligt for Volvo-biler at køre endnu længere, og det er derfor, at vi stadig kan se nogle Volvo’er fra 1980’erne eller 1990’erne på vejene.

Der findes flere platforme og fora, hvor folk har informeret andre om tilstanden af deres 15 eller endda 20 år gamle Volvoer, som har formået at køre uden større reparationer. Hemmeligheden er blot at holde motoren regelmæssigt kontrolleret af autentiske Volvo-serviceværksteder.

Superior vedligeholdelsestjenester

Volvo tilbyder førsteklasses vedligeholdelse til alle sine kunder. Programmet med livstidsgaranti for reservedele og arbejdskraft er et af de bedste. Denne service betyder, at du kun skal betale for den udskiftede del én gang, og derefter skal du aldrig betale for den del igen.

Der er også en Volvo Heritage Club, som tilbyder virkelig førsteklasses servicefunktioner til sine mangeårige kunder. Dette er for de kunder, der har overskredet 100.000 originale kilometer, eller nogle af dem, der tidligere har været en del af Volvo Heritage Club. Dette er et eksempel på Volvos engagement over for sine loyale kunder.

De funktioner, som en kunde får, hvis han/hun er en del af Heritage Club, er en medaljon på din Volvo, særlige invitationer til Volvo-arrangementer samt særlige rabatter og tilbud. Volvo tilbyder også Service 2.0, som indeholder mange nye servicefunktioner, der skal gøre livet lettere for kunderne.

  Volvo VS Mercedes Pålidelighed

Et stærkt karrosseri

Karosserimaterialet og -strukturen er også meget vigtige for bilens levetid. Volvo bruger varmformet boronstål til fremstilling af karrosseriet, som er den bedste og stærkeste ståltype, du kan finde. Volvo-biler har i dag omkring 40 % af denne type stål.

Lavet til at holde

Alt dette gør virkelig Volvo-biler stærke og langtidsholdbare. En bils levetid afhænger af interne og eksterne faktorer, og Volvo fokuserer på begge disse aspekter. Desuden afhænger det også af folk, om de ønsker at fortsætte med at bruge penge på en gammel bil, eller om de ønsker at købe en ny bil. I begge disse tilfælde vil Volvo-biler dog stadig køre ret godt.

FAQ

Hvad er det for nogle gamle Volvo-biler, der stadig kører?

På grund af deres bygge- og køreerfaring er nogle gamle Volvo’er stadig i brug af nogle mennesker. Modellerne efter 2000’erne er ret gode i videresalg, men 90’er-modellerne er sjældne. Dette er nogle af de ældre Volvo-biler, der stadig kører, som du kan finde:

 • 2004 Volvo S80
 • Volvo V70
 • 1995 Volvo 850r
 • 1980 Volvo 245 DL

Hvad er nogle af de mest langtidsholdbare biler?

En bils levetid afhænger hovedsageligt af producenten og også af brugeren. Jo mere en bruger bruger bruger på vedligeholdelse, jo længere kan en bil køre. Disse er nogle af de mest holdbare biler baseret på chancen for, at de har en lang levetid:

 1. Toyota Land Cruiser med en chance på 16,3 %
 2. Toyota Sequoia med en chance på 11,2 %
 3. Chevrolet Suburban med en chance på 5,1%
 4. Ford Expedition med en chance på 4,9%
 5. Toyota 4Runner med en chance på 4,1%
  Går Volvo'er ofte i stykker? Er Volvo en pålidelig bil?

Hvad er nogle af de nyere biler med lang levetid?

Der findes mange pålidelige biler, som kan holde længere end andre biler. Det skyldes, at virksomheden bruger dele og produkter af god kvalitet i en bil. Hvis du køber en bil med lang levetid, kan du endda spare penge. Dette er nogle nyere modeller, som med garanti vil holde længe:

 • 2019 Toyota Camry
 • 2019 Honda Accord
 • 2019 Toyota Prius
 • 2019 Honda Civic
 • 2019 Toyota Corolla
 • 2019 Lexus ES
 • 2018 Hyundai Elantra

Holder nogen biler op til 300.000 km?

Der er mange biler, der har holdt mere end 300.000 km. Det er muligt med maksimal pleje og kærlighed til din bil. Der er nogle mennesker, som har formået at vedligeholde deres bil så meget længere. Elbiler forventes dog at holde endnu mere end 300.000 km.

Dette skyldes, at de ikke har nogen løbende dele eller konventionelle motorer. Batteriet og elmotoren i bilen er de eneste hovedkomponenter. Batteriet er det eneste, der skal udskiftes efter nogle år, men det vil ikke skade din bil på nogen måde.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z