Biler der ligner BMW X3

BMW X3

BMW X3 er en crossover, der svarer til den berømte 3-serie sedan. Denne kompakte crossover-SUV er drevet af 248 hk og 258 lb-ft drejningsmoment. Det er en af de mest pålidelige BMW SUV’er på markedet. Ikke desto mindre, hvilke biler ligner BMW X3?

Nogle af de biler, der ligner BMW X3, er Mercedes-Benz GLC, Audi Q5, Jaguar F-Pace, Volvo XC60, Volkswagen Tiguan, Porsche Macan og Genesis GV70. Så afhængigt af dine behov kan du måske finde en af disse biler som en god erstatning for BMW X3.

Hvilke biler ligner BMW X3?

1. Mercedes-Benz GLC

Den første bil, der ligner BMW X3, er Mercedes-Benz GLC-klassen. Denne bil har den samme basismotor som BMW X3, og dens brændstoføkonomiske vurdering er også tæt på. Derudover har begge biler plads til fem passagerer og er meget praktiske. Mercedes-Benz GLC-klassen er dog lidt mere luksuriøs med avancerede førerassistancefunktioner.

På den anden side tilbyder BMW en mere raffineret og højtydende kørsel. Når det kommer til prisen, går BMW X3 for 46.395 kroner, mens Mercedes-Benz GLC-klasse går for 45.000 kroner.

2. Audi Q5

Ligesom Mercedes-Benz GLC deler Audi Q5 også en lignende motorstørrelse som BMW X3, men den er også mere luksuriøs og avanceret end BMW X3. Den ser også mere elegant ud, men BMW X3 præsterer bedre med bedre håndtering. Ikke desto mindre er Audi Q5 også billigere, da dens grundpris ligger på omkring 44.695 dollars

3. Porsche Macan

Hvis du er vild med BMW X3, men ønsker en lignende bil med et sporty udseende og ydeevne, er Porsche Macan det ideelle valg. Selv om Macan har en lignende motorkapacitet som BMW X3, yder den langt bedre og er mere luksuriøs. Ikke desto mindre er BMW X3 mere praktisk og sikker end den kompakte Porsche Macan.

  Fejlsøgning og diagnosticering BMW 325xi pris

Desuden skal du betale mere for de førsteklasses funktioner og ydeevne, når du anskaffer dig Porsche Macan. Det skyldes, at den har en grundpris på 58.590 dollars, hvilket er langt over de fleste af de kompakte luksus-SUV’er på denne liste.

4. Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace er en anden god nær konkurrent til BMW X3. Den kommer med en 2,0-liters motor, der leverer 247 hk og 269 b-ft moment. Den har også et firehjulstræk som standard, hvilket er prisværdigt. Jaguar F-Pace er også mere eksklusiv end X3, hvilket forklarer det høje prisskilt på 53.675 dollars.

5. Volvo XC60

Volvo XC60 er en af de bedst designede biler på denne liste. Den er også sikker og meget praktisk med masser af high-end-funktioner. Basismodellen går for ca. 46.845 kr. og den kommer med en 2,0-liters inline-4-motor. Den yder 247 hk og 258 lb-ft drejningsmoment. Ikke desto mindre præsterer BMW X3 bedre og er mere luksuriøs end XC60.

6. Genesis GV70

Genesis GV70 er en anden kompakt SUV, der ligner BMW X3. Denne bil er langsomt ved at stige til en luksusstatus, da den leverer fremragende komfort, luksus og stil. Men i modsætning til BMW X3 kommer denne bil med en lidt større motor, som er en 2,5-liters inline-4-motor. Den leverer 300 hk og et drejningsmoment på 311 lb-pund.

På trods af at den tilbyder masser af ekstraordinære funktioner, er Genesis GV70 ret billigere end BMW X3, da den går for omkring 43.995 dollars.

7. Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan er den billigste bil på denne liste. Den kan dog prale af flere high-end og luksuriøse funktioner. Den er også praktisk og en af de mest pålidelige kompakte SUV’er på markedet. Denne SUV er udstyret med en 2,0-liters inline-4-motor og yder 184 hk og et drejningsmoment på 221 lb-ft. Dette er ganske lavere end BMW X3’s basismodel.

  Lån penge til BMW f10 - Billån & finansiering

Da Volkswagen Tiguan ikke er lige så luksuriøs eller avanceret som BMW X3, er den også ret billigere, idet basismodellen koster 34.245 kroner.

FAQ

Er BMW X3 pålidelig?

BMW X3 har en gennemsnitlig pålidelighedsklassificering, hvilket er lidt bedre end de fleste BMW’er, da de falder under den gennemsnitlige pålidelighed. Som de fleste BMW’er registrerer BMW X3 flere problemer end de fleste af sine rivaler. Derudover er BMW’s reservedele og service dyrere end mange af konkurrenterne.

Hvor mange kilometer holder en BMW X3?

Hvis BMW X3 vedligeholdes korrekt, og føreren udøver gode kørevaner, bør den holde mellem 150.000 og 200.000 miles, før den får alvorlige reparationer. Det betyder, at denne bil kan holde over 250.000 miles i 15 år. Men hvis den ikke vedligeholdes korrekt, vil brugerne opleve alvorlige problemer allerede ved 150.000 miles.

Hvad er de største problemer med BMW X3?

BMW X3 er en af de mest pålidelige BMW SUV’er på markedet. Men hvis du vil sikre, at din bil holder længere, kan du ved at kende nogle af de almindelige problemer, som du vil støde på, få hjælp til at tackle dem på forhånd. Almindelige problemer med X3 er fejl i styringskæden, overophedning fra køleren, lækage af motorolie og lækage af soltaget.

Er det dyrt at vedligeholde en BMW X3?

Ja, det er virkelig dyrt at vedligeholde en BMW X3 sammenlignet med andre kompakte luksus-SUV’er. Det kan koste dig omkring 1.034 dollars at vedligeholde denne bil årligt. Og i en 10-årig periode skal du måske betale over 17.500 dollars for at vedligeholde denne bil. Desuden vil vedligeholdelsesomkostningerne også blive bestemt af, hvor godt du vedligeholder din bil, da de kan stige eller falde.

  Er BMW M235i pålidelig?

Hvor hurtig er BMW X3?

BMW X3 M kan levere en topfart på 174 mph, når den er udstyret med performance-dæk. Derudover kan den accelerere fra 0 til 60 mph på kun 4,1 sekunder, hvilket er meget imponerende. Bemærk, at denne hastighed kun kan opnås med TwinPower Turbo-inline-6-cylindret motor med i alt 382 hk.

Bottom line

Hvis BMW X3 ikke er så tiltalende for dig, men du ønsker lignende biler, der opfylder dine behov bedst, vil det være et godt valg at vælge en bil fra ovenstående liste. Mercedes-Benz GLC-klassen er den mest luksuriøse og avancerede bil på listen, mens Volkswagen Tiguan er den billigste. Sidst, men ikke mindst, er Volvo XC60 den sikreste.

Generelt er BMW X3 en fremragende bil med masser af fascinerende funktioner. Den er også kraftfuld, praktisk og har flere trims at vælge imellem. Men som forventet er vedligeholdelsen af denne bil ret dyrere end mange af bilerne på listen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z