Top virksomheder, der modificerer BMW

Tuning af en BMW optimerer den til et andet sæt krav til ydeevne end det, den traditionelt blev designet til. Normalt modificerer folk deres biler for at øge ydeevnen og få dem til at se mere spektakulære ud. Uanset hvad, hvad er nogle af de bedste virksomheder, der modificerer BMW’er?

De største virksomheder, der modificerer eller tuner BMW’er, er BMW M, Alpina, G-Power, AC Schnitzer, Dinan, Manhart og Motorsport. Bemærk, at disse er nogle af de mest populære, da flere virksomheder tuner BMW’er.

De BMW-modifikationsfirmaer, som vi har fremhævet, er nogle af de bedste og har skabt sig et fremragende ry. Desuden er BMW M et datterselskab af BMW, mens Alpina kun specialiserer sig i tuning af BMW-biler. Andre firmaer tuner forskellige køretøjer med BMW inkluderet.

Hvad er de bedste virksomheder, der modificerer BMW?

BMW M

I modsætning til andre tunere på denne liste er BMW M et datterselskab af BMW AG. Det bliver nogle gange omtalt som Power M. Desuden er det et af de ældste BMW-tuningfirmaer, da det startede helt tilbage i 1972. I første omgang startede BMW M med kun at tune racerbiler, før de begyndte at tune alle biler.

Efter at have produceret den første BMW M besluttede virksomheden at tilbyde sine ydelsestuningstjenester udelukkende til BMW-mærket. Siden da er BMW M blevet en del af BMW med sin egen linje. Nogle af de populære biler i BMW M-linjen er M3 Sedan, M2 Coupé, M5 Sedan, M4 Coupé, X5 M, X6 M og meget mere.

Alpina

Alpina begyndte at tune biler længe før BMW M startede. Alpina begyndte at tunere biler i 1962, hvilket gør dem til det ældste BMW-tuningfirma. I øjeblikket sælges biler, der er tunet af Alpina, af BMW-forhandlere. Desuden er bilerne dækket af den garanti, der tilbydes på BMW-køretøjer.

  BMW X5 Pålidelighed

Alpina tuner desuden ikke kun BMW’er for at opnå exceptionel ydeevne, men opgraderer også interiøret og andre dele. BMW Alpinas er nogle af de flotteste BMW’er på markedet. En af de mest bemærkelsesværdige Alpina’er er B7. Mærket har dog også B3, B4, B5, D3, D3, D4, D4, D5 og XD3.

G-Power

G-Power er et andet topmodificerende BMW-firma. Dette firma startede med at levere specialiserede pakker til BMW, før de begyndte at tunere BMW-biler. Overraskende nok er det også begyndt at tunere Mercedes AMG, hvilket synes at være et mærkeligt træk.

AC Schnitzer

AC Schnitzer blev grundlagt i 1987 og startede med at levere ydelsestuningstjenester kun til BMW-køretøjer. Ikke desto mindre har virksomheden udvidet og tilbyder i øjeblikket sine tjenester til mærker som Mini, Land Rover, Jaguar og BMW-motorcykler. Det, der adskiller AC Schnitzer fra andre tunere på denne liste, er, at de håndterer en række forskellige BMW-modeller.

Manhart

I lighed med AC Schnitzer startede dette mærke også med at tilbyde sine tuningtjenester til BMW alene, men i øjeblikket håndterer det Mini, McLaren, Audi og Mercedes. Hovedfokus er dog stadig BMW. Dets hovedfokus er at forbedre bilens ydeevne.

Dinan

Dinan er et andet populært mærke til tuning af BMW’er. Dette firma blev startet helt tilbage i 1979, og dets fokus er at tune BMW til at yde på et højt niveau. Udover tuning af BMW’er tuner de også Mini og Mercedes-Benz.

Hamann Motorsport

Hamann Motorsport er et af de bedste BMW-tuningfirmaer for personer, der ønsker en sportslig bil. Udover at tuning af motoren modificerer dette firma også bilen og giver den et mere sportsligt udseende. Ligesom de fleste biler på denne liste tuner de også andre populære bilmærker som Audi, Rolls Royce, Maserati, Porsche, Martin og Bentley.

  BMW 2-serie Pålidelighed

FAQ

Skal jeg tune min nye BMW?

Tuning af en ny BMW er ikke en dårlig idé, men det kan ende med at koste dig en del. Hvis du tuner en bil og ender med at beskadige en af delene, dækker BMW muligvis ikke din garanti. Desuden vil dens gensalgsværdi falde drastisk, da tunede biler normalt har flere problemer sammenlignet med ikke-tunede biler.

Hvis du har en gammel BMW, kan du dog tune den, da du ikke risikerer at miste en masse. Men hvis du ønsker at tune din nye BMW, skal du sørge for at tage kontakt til nogle af de bedste tunere, såsom Alpina, Dinan, G-Power eller Manhart. Nogle firmaer som Dinan tilbyder en garanti, hvilket betyder, at din bil er beskyttet, hvis de fejler under tuningen.

Tillader BMW tuning?

Ja, BMW tillader tuning. Faktisk leveres de fleste BMW’er med standardfabrikantens tuning, som kan ændres hos en aftermarket bilforretning for bedre tilpasning af ydeevnen. Derudover gør BMW performance tuning det muligt at optimere din bil med henblik på brændstoføkonomi, effekt og forbedret håndtering.

Hvor lang tid tager det at modificere en BMW?

Det afhænger af, om det er en ny bil eller en gammel bil. Hvis den er ombygget, vil det tage mellem 7 og 10 dage. Det skyldes, at delene skal ankomme, før virksomheden kan begynde at foretage de nødvendige ændringer. Men hvis det er nye dele, som ingen bruger, så tager det ret lang tid afhængigt af fabrikken.

  BMW M8 Pålidelighed

Hvilket tuningsfirma er bedst – Dinan eller Hamann Motorsport?

Uanset om du vælger tuningsfirmaerne Dinan eller Hamann Motorsport, får du en fremragende tunet, unik og kraftfuld bil. Begge firmaer er dog forskellige i det, de tilbyder. Hamann er mere fokuseret på design, mens Dinan lægger vægt på ydeevne.

Hamann Motorsport er synonymt med lavprofil-spoilere, flerdelte alufælge, body kits og skivebremser med tolv stempler. På den anden side er Dinan populær for ydeevne. Dinan vil sikre, at din bil har leverer ekstra køreegenskaber, hvilket er afgørende for entusiastiske bilister.

Virker BMW performance chips?

Ja, BMW performance chips virker. De vil forbedre din BMW’s ydeevne og MPG. Så du skal dynotune din BMW for at øge dens ydeevne og MPG. Bemærk, at tuningen vil forbedre timingen og boosttrykket. Det bedste er, at tilføjelse af en BMW performance-chip ikke vil krænke garantien.

Resumé

Selv om flere virksomheder modificerer BMW, er kun en håndfuld virksomheder kendt for deres varemærke design og ydeevne. De omfatter BMW M, Alpina, G-Power, AC Schnitzer, Dinan, Manhart og Hamann Motorsport.

Før du vælger et BMW-tuningfirma, skal du forstå dine behov og dit budget, da disse firmaer adskiller sig fra hinanden med hensyn til den type tjenester og budget, de tilbyder. BMW Alpina har f.eks. specialiseret sig i at forbedre bilens ydeevne og komfort, mens Dinan, G-Power og Manhart udelukkende specialiserer sig i ydeevne.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z