Top virksomheder, der minder om Mansory

Mansory er et eftermarkedstuningfirma, der er kendt for tuning af luksus- og eksotiske biler, herunder Rolls Royce, Lamborghini, Mercedes, Bentley, Aston Martin, Porsche, Ferrari og endda Bugatti. Det er et af de mest berømte biltuningfirmaer på planeten, men det er bestemt ikke det eneste.

Firmaer som Brabus, RENNtech, Alpina, Novitec og Techart beskæftiger sig også med tuning af alle mulige luksusbiler og eksotiske biler på lignende måder som Mansory. Brabus og Renntech er mest fokuseret på tuning af Mercedes-biler, Novitec laver superbiler, Alipina laver BMW’er og Techart laver Porscher.

Novitec er det firma, der ligner Mansory mest, fordi de specialiserer sig i high-end biler, men forskellen er, at Novitec griber disse biler lidt mere fornuftigt an. RENNtech og Alpina er ikke så tunge på store stylingopgraderinger, mens TECHART og Brabus minder mere om Mansory i den henseende.

Alle disse virksomheder er i spidsen for eftermarkedet for biltuning, fordi de er let genkendelige inden for bilentusiasternes samfund. Det er værd at nævne, at der er mange flere virksomheder som disse, men disse er dem, der ligner Mansory mest på mange måder.

Brabus – Det mest berømte Mercedes-tuningfirma

I de sidste ca. 40 år har Brabus tunet Mercedes-sedaner, SUV’er, hatchbacks, stationcars og sportsvogne med henblik på at gøre dem hurtigere og mere eftertragtede. Du kan tage din bil med til Brabus, så de kan tune og forbedre den for dig, eller du kan endda købe det færdige produkt direkte fra dem.

De fleste Brabus-biler er kendt for deres slående, snigende udseende, der har en seriøs tilstedeværelse på vejen og også har en seriøs slagkraft. Det er ret ofte, at Brabus tilbyder SUV’er og familie-sedaner med 900 hk, så det er ret nemt at sige, at nutidens Brabus-biler ikke mangler trækstyrke.

  Skal jeg købe en 10 år gammel Mercedes?

RENNtech – Et Mercedes-tuningfirma født med AMG-velsignelser

En mand ved navn Hartmut Fehyl grundlagde RENNtech tilbage i 1989 og var tæt involveret med de to grundlæggere af AMG, som nu er den interne Mercedes-tuningafdeling. Hartmut skabte RENNtech med velsignelse fra de to AMG-stiftere og fik til opgave at betjene eksisterende Mercedes AMG-kunder i USA.
I dag fokuserer RENNtech primært på ydeevne ved at gøre allerede hurtige AMG-modeller endnu hurtigere. RENNtech laver også kosmetisk tuning, aerotuning og udstødningssystemer og er et af de mest prestigefyldte tuningfirmaer, fordi de også er stærkt involveret i racerløb.

Novitec Group – Performance En Vouge

High-end biltuning er ikke noget, de fleste virksomheder tør gøre, fordi de eksisterende Ferrari-, McLaren- og Lamborghini-produkter allerede er imponerende hurtige og markante. Ligesom Mansory fokuserer Novitec på at gøre hurtige biler endnu hurtigere og samtidig indarbejde mere subtile stylingelementer i sammenligning hermed.

Hovedforskellen her er, at Novitec har tendens til at ændre disse bilers ydre udseende en smule ved kun at ændre hjulene og et par ekstra aerodynamiske dele. Novitec forbeholder faktisk mere gennemgribende opgraderinger til kun nogle få modeller om året, mens Mansory næsten altid fuldstændig omskaffer de fleste biler.

Alpina – det mest berømte eftermarkedstuningfirma for BMW

Alpina er et bayersk baseret biltuningfirma, der primært fokuserer på tuning af BMW-sedaner, stationcars og SUV’er. Forskellen mellem Alpina og BMWs eksisterende interne M-tuningafdeling er, at Alpina fokuserer på komfort og stil, mens BMW M fokuserer på ydeevne og aggressivitet.

  Kan du selv skifte olie i en Mercedes?

En af de vigtigste faktorer ved BMW Alpina-modellerne er, at de tilbyder Comfort +-tilstande, som ikke er tilgængelige i almindelige BMW-modeller. Dette sikrer, at BMW Alpina-modellerne tilbyder de bedste køreegenskaber ud af alle eksisterende BMW-tuningselskaber derude.

TECHART – Premium Porsche customization company

TECHART er også et ret kendt aftermarket biltuningfirma, der har specialiseret sig i tuning af Porscher. TECHART tilbyder alle mulige pakker alt efter hvor mange penge du vil bruge, og hvilken type bil du er interesseret i.

Nogle biler ligner Mansory-modeller, men de fleste er lidt mere afdæmpede. TECHART sætter en stor ære i at være et ægte performance-orienteret biltuningfirma, fordi de også laver omfattende aerodynamisk tuning også. Som sådan var mange TECHART 911-modeller rekordbiler, og nogle af dem var betydeligt kraftigere end Porsche fabriksmodellerne i topklasse.

FAQ-afsnit

Hvad gør Mansory unikt?

Mansory er fokuseret på at flytte grænserne, hvilket betyder, at de er villige til helt at gentænke utroligt flotte biler som den nye Ford GT eller Bugatti Chiron. Det er derfor, at mange mennesker ikke bryder sig om Mansory, men ingen kan sige, at Mansory ikke er et autentisk firma.

Mansory forsøger at sælge eksklusivitet, frækhed og overflod. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at mange Ferrari-ejere derude ønsker at føle sig mere specielle end “almindelige” Ferrari-ejere. Stylingdiskussionen gør helt sikkert Mansory-brandet meget mere relevant, uanset om sammenhængen er god eller dårlig.

  Hvad er bedst - S-klasse eller E-klasse?

Hvilket tuningsfirma laver de mest kraftfulde biler?

Hennessey Performance er et amerikansk firma, der har specialiseret sig i tuning af amerikanske muskelbiler og lastbiler, og mange af deres modeller har mere end 1000 hk, herunder pickup trucks. Den kraftigste Hennessey-model nogensinde er Venom F5 med mere end 1.800 hk fra sin 6,6 l dobbeltkompressede V8 med kompressor.

Hennessey Venom GT har mere end 1200 hk, mens der er mange modeller med 1000 hk i Hennesseys katalog, herunder tunede Camaro’er, Jeep Trackhawks og Dodge TRM-lastbiler.

Hvad er det mest luksuriøse biltuningfirma i verden?

Mansory er sandsynligvis det mest luksuriøse bilfirma i verden, fordi de er villige til at gøre absolut alt, hvis du er villig til at betale for det. Mansory er det eneste tuningfirma i verden, der er villig til at arbejde med hyperbiler som Bugatti Chiron, en bil, der koster mere end 3 mio. dollars.

Mansory udfører også omfattende arbejde på Rolls Royce-, Bentley-, Ferrari- og Lamborghini-modeller ved at gøre dem mere eksklusive, mere kraftfulde og mere af det hele. Mansory ynder at sige, at det er dem, der laver al tuning for de 1% af sports- og superbilsejerne derude, og det ser ud til, at det for det meste er tilfældet.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z