Er BMW M235i pålidelig?

BMW er kendt for sin rene køreglæde. Ikke desto mindre tilbyder dette mærke også enestående ydeevne, sikkerhed og kvalitet. Og hvis du vil opleve enestående ydeevne, bør du vælge BMW M-serien, som er deres performance-serie. Men er BMW M235i pålidelig?

Ja, BMW M235i sportsvognen er meget pålidelig. Faktisk er den blandt de mest pålidelige luksuspræstationsbiler på markedet. Ifølge forbrugerrapporter slår denne bil sportsvogne fra Audi, Mercedes og Porsche. I segmentet for luksusbiler var kun biler fra Lexus mere pålidelige.

BMW M235i er fra BMW 2-serien, som rangerede højere end andre serier og bilmærker. Hovedårsagen til, at denne bilmodel er mere pålidelig, er på grund af de færre problemer, som brugerne rapporterede. Som følge heraf skal købere af denne bil ikke forvente at skulle bruge mere tid i garagen som med de fleste BMW-modeller.

BMW M235i har dog også sine sædvanlige problemer, som brugerne bør kende til, før de investerer deres hårdt tjente penge i den. Sådanne problemer omfatter transmissionssvigt, problemer med brændstofpumpen og fabriksopladningsrør. Problemer som motorproblemer og transmissionssvigt opstår normalt på grund af dårlig vedligeholdelse.

Funktioner af BMW M235i

Udseende

BMW M235i kommer med et sporty og maskulint udseende. Oven i købet har den aluminiumsfælge, hvilket gør den endnu mere spektakulær. Den har en samlet længde på 175,9 tommer, en bredde på 69,8 tommer og en højde på 55,9 tommer. Derudover har den en samlet akselafstand på 105,9 tommer.

Selv om BMW 235i 2-dørs coupé leveres med en Alpine White-farve, er der flere farvemuligheder at vælge imellem. Selv om det er en 2-dørs coupé, kan denne bil transportere op til 4 personer. Den er også ret rummelig, da den har 40,1 tommer hovedhøjde foran, 41,5 tommer benplads foran, 36,5 tommer hovedhøjde på anden række og 33 tommer benplads på anden række.

  Hvad er BMW's mindste bil?

Ud over at have rigelig plads til fire personer kan bilen også prale af førsteklasses lædersæder, sportslæderrat, automatisk klimaanlæg med to zone-klimaanlæg foran, belyst handskerum med lås, kortlys foran, trackersystem, lændestøtte og meget mere.

Ydeevne

En af de funktioner, der skiller sig ud fra BMW M-serien, er, at den tilbyder en af de bedste præstationer på markedet. Så BMW M235i er ikke en undtagelse. Denne bil leveres med en 3,0-liters intercooled turbo premium blyfri I-6 motor med intercooled turbo.

Med en så kraftig motor leverer bilen maksimalt 320 hestekræfter og 330 lb-ft drejningsmoment. Den leveres også med et firehjulstræk og en 8-trins automatgearkasse. Med hensyn til hastighed kan denne sports coupé accelerere fra 0 til 60 på 4,5 sekunder og har en topfart på 130 mph og en valgfri 155 mph-pakke som ekstraudstyr.

Komfort og luksus

Interiøret i BMW M235i er dog ikke lige så luksuriøst som hos konkurrenterne fra Mercedes-AMG- eller Audi RS-modellerne. Ikke desto mindre tilbyder den stadig luksus og komfort ligesom sine konkurrenter. BMW M235i kan prale af klimaanlæg, navigationssystem, fartpilot, nøglefri adgang, elektrisk passagersæde, multizone-aircondition, håndfri liftklap osv.

Ud over de standard luksus- og komfortfunktioner tilbyder denne bil også ekstraudstyr som universel garageportåbner, opvarmet rat, automatisk parkering, head-up display, opvarmede forsæder og adaptiv fartpilot. Disse funktioner får BMW M235i til at ose af overdådighed og luksus.

Sikkerhed

Som de fleste luksusbiler er BMW M235i også en sikker bil med masser af high-end sikkerhedsfunktioner. Nogle af disse funktioner omfatter elektronisk stabilitetskontrol, BMW Assist eCall Emergency Sos, ABS og Driveline traction control, dækspecifik advarsel om lavt dæktryk og meget mere.

  Volvo vs. Lexus: Pålidelighed

FAQ

Hvor længe kan en BMW M235i holde?

På trods af at BMW M235i er pålidelig og holdbar, afhænger dens levetid af dine kørevaner og hvor godt du vedligeholder dem. Med de rette kørevaner og den rette vedligeholdelse kan denne bil nemt nå over 200.000 miles.

Hvor hurtig er BMW M235i?

BMW M235i gran coupé er en hurtig bil. Den kan accelerere fra 0 til 60 på 4,5 sekunder. Desuden har den en topfart på 135 mph med en valgfri 155 mph-pakke. Udstyret med en robust turboladet inline-seks motor med turbolader vil denne bil konkurrere favorabelt med andre biler i sin klasse.

Er BMW M235i en god bil?

Ja, BMW M235i er en fremragende bil. Takket være dens avancerede teknologi, sikkerhedsfunktioner, luksuriøse interiør og stærke motor. Men som enhver bil har den også flere mangler, som du bør være opmærksom på. For eksempel er bilens ydre ikke særlig tiltalende som Mercedes’ eller Audis udvendige performancebiler.

Er BMW M235i en baghjulstrukket eller firehjulstrukket bil?

BMW M235i sportsvognen er en firehjulstrukket bil. Det betyder derfor, at den vil køre problemfrit på de fleste veje og under forskellige vejrforhold. Allwheel drive-biler sender drejningsmomentet til alle hjul, hvilket gør bilen stabil på alle veje, med undtagelse af glatte overflader.

Hvilken bil er bedst mellem Mercedes-AMG A35 sedan VS BMW M235i Gran Coupe?

Begge disse biler er præstationsbiler med nogle førsteklasses funktioner. Ikke desto mindre ser Mercedes-AMG A35-modellen mere tiltalende ud end BMW M235i Gran Coupe. Når det kommer til ydeevne, klarer BMW M235i sig lidt bedre end A35-bilen.

  BMW X7 Pålidelighed

Bortset fra udseende og ydeevne sælges disse biler til næsten samme pris, men BMW M235i er lidt dyrere. Overraskende nok er Mercedes-AMG A35 mere luksuriøs end BMW M235i. Mercedes-AMG A35 har også mere sofistikerede standardfunktioner end BMW M235i.

Bottom line

BMW M235i er en pålidelig sportsvogn. Ikke alene oplever den færre problemer end andre BMW-sportsvogne, men den er også billigere at vedligeholde. Der er dog nogle almindelige problemer, som du bør være klar til at håndtere. Sådanne problemer omfatter udfordringer med fabrikkens ladeledninger og problemer med brændstofpumpen.

Men hvis BMW M235i 2-dørs coupé er korrekt vedligeholdt, er BMW M235i 2-dørs coupé en bil, der kan holde i flere år uden at udvikle større problemer. Derudover spiller dine kørselsvaner, din placering og vejret også en rolle for bilens langsigtede pålidelighed. Så du bør overveje alle disse faktorer, før du investerer i en bil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z