Er BMW 328i pålidelig?

BMW 3-serie er blandt de mest populære BMW-modeller. Takket være dens sporty og luksuriøse udseende, som mange mennesker forelsker sig i. Desuden er det også en af de mest pålidelige BMW-serier. Ikke desto mindre, er BMW 328i pålidelig?

BMW 328i sedanen har en gennemsnitlig pålidelighedsklassificering, hvilket betyder, at den ikke er blandt de mest pålidelige eller mindst pålidelige BMW-modeller. Det er dog stadig en fremragende mellemklassebil med førsteklasses funktioner og fremragende ydeevne.

Desuden halter BMW 328i stadig bagefter i forhold til andre luksusbiler i sin klasse, når det gælder pålidelighed. Dette skyldes, at den oplever flere problemer end de fleste biler i sin klasse. Derfor er den dyrere at vedligeholde i det lange løb, og dens reservedele er også dyre.

Funktioner ved BMW 328i

Udseende

En af de ting, der tiltrækker folk til BMW 328i, er dens fantastiske udseende. Denne bil ser elegant, sporty og luksuriøs ud. Så du kan forvente at se på tilskuerne, når du kører ned ad motorvejen eller byens gader. Takket være dens sporty karrosseri design og store 18-tommer hjul.

Bemærk, at denne bil også tilbyder forskellige dæk afhængigt af, hvor du bor. Den har sommerdæk, helårsdæk og præstationsdæk. Oven i det har den nogle fremragende tilføjelser som f.eks. et moonroof, som kan tilføje vigør og klasse til bilen.

Ud over at have et førsteklasses ydre er interiøret i BMW 328i-serien heller ikke så skuffende. Denne femsæders sedan er rummelig med et stort bagagerum. Så den er perfekt til en familie. Den kan prale af funktioner som lædersæder, justerbare fører- og passagersæder og meget mere.

  Dodge Durango SRT Hellcat pålidelighed

Ydeevne

Med hensyn til ydeevne vil du ikke blive skuffet over BMW 328i. Denne bil er udstyret med en 2,0-liters inline 4-motor, der leverer maksimalt 240 hestekræfter og 255 lb-pund moment. Desuden leveres den med en 6-trins manuel gearkasse og baghjulstræk.

Som de fleste BMW-sportsvogne accelererer BMW 328i også med et fremragende tempo. Denne bil kan accelerere fra 0 til 60 på 5,7 sekunder, hvilket er fantastisk. Og med en topfart på 155 mph er dette en fremragende sportsvogn at have.

Komfort og luksus

BMW 328i er måske ikke den mest luksuriøse eller komfortable bil i sin klasse, men den tilbyder stadig high-end og avancerede funktioner, som ikke kan findes i de fleste almindelige biler. Nogle af de bedste funktioner omfatter lædersæder, læderrat, dobbeltzone-klimaanlæg foran, fartpilot og udvidet kabinevarme.

Sikkerhed

BMW 328i er en meget sikker bil. Takket være high-end sikkerhedsfunktioner som f.eks. stabilitetskontrol, nødbremseassistent, børnesikkerhedslås i bagdørene, traction control, sikkerhedssystem efter kollision, forberedelse til nødbremsning og meget mere.

Hvad er fordele og ulemper ved BMW 328i?

Efter at have set på nogle af de ekstraordinære funktioner, som BMW 328i har, er det også vigtigt at bemærke nogle af dens fordele og ulemper, før du investerer i denne sporty og luksuriøse bil.

Fordele ved BMW 328i

 • Bilen har et rent og luksuriøst ydre
 • Den leverer rigelig ydelse
 • Den håndterer usædvanligt godt
 • Den kommer med masser af sikkerhedsfunktioner
 • Den har fremragende bagagerum
 • Bremserne er stærke
 • Interiøret er blødt og komfortabelt

Ulemper ved BMW 328i

 • Bilen er ikke særlig pålidelig
 • BMW 328i’s omkostninger til vedligeholdelse og reparation er høje
 • Den har en høj startpris
 • Der er en mangel på styringsfornemmelse, hvilket er afgørende
  Nu hvor du kender fordele og ulemper ved at eje en BMW 328i, bør det slet ikke være et problem at beslutte, om du skal erhverve eller ikke erhverve denne sporty og luksuriøse bil. Men som det ser ud nu, opvejer fordelene ulemperne, når man tænker på, at andre BMW-serier har et ton af problemer end BMW 328i.
  Ford Super Duty Pålidelighed

FAQ

Er BMW 328i dyr at vedligeholde?

Ja, BMW 328i er dyr at vedligeholde. Dette gælder ikke kun for BMW 328i alene, men også for alle BMW-serier. Som de fleste luksusbiler kræver BMW’er regelmæssig vedligeholdelse, hvilket er dyrere end almindelige biler som Toyota. Derudover er BMW-dele dyre, og den kræver specialiseret pleje for at få en korrekt diagnose.

Nogle af de ting, som du skal udskifte eller vedligeholde mere regelmæssigt på BMW 328i, er det elektriske system, timingkæden, a/c- og varmesystemet og brændstofsystemet. Disse dele udvikler problemer hurtigere, hvilket betyder, at du bliver nødt til at tage dig af dem tidligere end normalt.

Hvilken årgang af BMW 328i er den mest pålidelige?

BMW 328i har nogle af de mest pålidelige årgange i sin serie. Men hvis du leder efter den mest pålidelige BMW 328i, der nogensinde er lavet, så overvej at få en, der er lavet mellem 2006 og 2011. Det er ligegyldigt, om det er en sedan eller coupé, du vil ikke skulle håndtere mange problemer som andre BMW 328i-modelårgange.

Hvor længe holder en BMW 328i?

Som de fleste BMW’er bør BMW 328i holde over 200.000 miles. For at dette kan ske, skal du dog overholde den planlagte vedligeholdelse og udøve gode kørevaner. Hvis du ikke gør det, vil din bil holde kortere end 200.000 miles.

Har BMW 328i en masse problemer?

BMW 328i er mere pålidelig end mange andre BMW-modeller. Den oplever dog også flere problemer, som du bør være opmærksom på. Nogle af de almindelige BMW 328i-problemer omfatter lavere motorolielækager, fejlfunktion i varme- og klimaanlæggets blæser, ac-relaterede vibrationer, BMW-spejlklapningsproblem, lækage af servostyringsvæske og meget mere.

  Aston Martin DBX Pålidelighed

Hvorfor er en brugt BMW 328i så billig?

En af hovedårsagerne til, at en brugt BMW 328i er så billig, er på grund af det mættede marked. Der er mange brugte BMW’er, hvilket gør, at deres pris falder drastisk. Desuden er det meget dyrt at vedligeholde en BMW, efterhånden som den bliver ældre, hvilket bidrager til den lave pris.

Resumé

Samlet set er BMW 328i ikke så pålidelig. Ja, denne midsize sedan har en gennemsnitlig pålidelighedsklassificering, hvilket er lidt lavere sammenlignet med de fleste af dens konkurrenter. BMW 32i oplever mange problemer, og dens reparationer er dyre. Men når det kommer til kørekvalitet og ydeevne, er det en af de bedste biler i sit segment.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z