Bedste brugte biler med Apple CarPlay

Vi lever i en verden fyldt med teknologi, fordi teknologien hjælper os med at udføre vanskelige opgaver på en nem måde. Der er ingen tvivl om, at teknologi er nyttig, men nogle dele af teknologien er faktisk mere nyttige end andre. Når det er sagt, er der næppe et stykke teknologi med fokus på biler, der er så relevant som Apple CarPlay.

Apple CarPlay er et system designet af Apple, som gør det muligt for dig at bruge alle dine vigtigste iOS-apps direkte på den centrale infotainmentskærm i din bil. På den måde behøver du ikke at bruge din telefon under kørslen, og du kan også nyde godt af fordelene ved det bedste styresystem lige der på bilens hovedskærm.

At købe en brugt bil er helt klart en mere værdiorienteret måde at bruge dine hårdt tjente penge på, så hvis du kombinerer Apple CarPlay og gode brugte biler, ender du med biler som 2016-2018 Mazda 3, 2016-2018 Honda Civic eller 2016-2018 VW Golf.

Hvis du vil have en mere luksuriøs bil, der også tilbyder Apple CarPlay, bør du tjekke Audi A4 fra 2016 ud. Hvis du vil have en større SUV, kan du tjekke den aktuelle Hyundai Palisade. Hvis du ønsker at kombinere luksus fra A4 med en SUV’s anvendelighed, skal du se Volvo XC90.

2016-2018 Mazda 3 – Klasseledende, når det gælder pålidelighed og værdi for pengene

Mazda 3 er en bil, der fik Mazda-appellen til at skyde op til et meget bredere publikum. I de tidligere 2000’ere var de fleste Mazda-modeller ikke noget at være specielt stolt af, men 3. generation af Mazda 3 har været med til at ændre den holdning til Mazda-biler generelt.

Mazda 3 har altid ligget helt i toppen af de fleste pålideligheds- og sikkerhedslister, hvilket i høj grad øger denne hatchback’s tiltrækningskraft. Men i betragtning af, at 3. generation Mazda 3 også er flot at se på både indvendigt og udvendigt, og at den leveres med Apple CarPlay, er den bestemt værd at overveje.

  Accelerer hybridbiler hurtigere?

2016-2018 Honda Civic – Følger tæt efter Mazda

Honda Civic er vel nok en af de mest populære biler i USA i årtier nu, især når man tænker på kompaktbiler. Alt det, der er nævnt om Mazda 3, er mere eller mindre det samme som med Civic. Det betyder, at Civic’en også er utrolig pålidelig, men den koster en smule mere.
Udseendemæssigt tager Mazda 3 den for mig, fordi Civic’en er blevet lidt for rodet på det seneste, hvilket ikke er noget, man ønsker fra en økonomisk hatchback. Ikke desto mindre er Apple CarPlay tilgængelig for næsten alle udstyrsniveauer, og en af disse to bør opfylde dine tekniske behov.

2018 Hyundai Palisade – En fantastisk all-around-pakke

Hyundai Palisade er en fantastisk all-around SUV, der bør tilfredsstille de fleste kunder, når det kommer til design, plads og anvendelighed. Desuden er alle Palisade-modeller udstyret med Apple CarPlay som standard, hvilket ikke er så almindeligt for de fleste bilproducenter i dag.

Selv om Palisade er en forholdsvis ny bil, er der masser af brugte Palisade-modeller til salg i øjeblikket via mange online-sider. Pålideligheden er stærk, og det samme er synligheden, og begge dele er ekstremt vigtige for biler så store som disse.

2016-2018 Audi A4 – Executive brugt kompakt sedan benchmark

Kampen mellem Audi A4, BMW 3-serie og Mercedes Benz C-Klasse er lige så voldsom som nogensinde, men man kan næppe påstå, at sidste generation af Audi A4 ikke var en bedre allround-bil end sidste generation af 3-serie og C-Klasse-modellen. Dette er ret tydeligt i det øjeblik, man ser på brugtpriserne på disse biler.

  Hvad er den billigste måde at fragte min bil på?

Samtidig med at Audi A4 er en af de mest pålidelige biler, som Audi laver, er den også udstyret med et utroligt futuristisk udseende interiør. Interiøret ser så godt ud, at selv den nuværende generation af A4 stadig bruger det, og det ser ikke gammelt ud. CarPlay er faktisk inkluderet, og nogle A4-modeller tilbyder endda trådløs tilslutning.

2016-2018 Volvo XC90 – Executive brugt mid-size SUV benchmark

Når du tager et kig på et hvilket som helst SUV-benchmark derude, er der stor sandsynlighed for, at du vil støde på, at Volvo XC90 ligger helt i top. Det skyldes, at 2. generation af XC90 sandsynligvis vil være et af Volvos største hits gennem tiderne.

XC90 ser sofistikeret ud både indvendigt og udvendigt, tilbyder masser af plads og teknologi, samtidig med at den er komfortabel og nem at bruge. Sikkerhed og pålidelighed er begge over gennemsnittet, og brugtpriserne ser lige så tiltalende ud som nogensinde. Volvo har smart designet sit system, så du kan bruge CarPlay og Volvos infotainmentsystem på samme tid.

FAQ-afsnit

Er Apple CarPlay nyttigt?

Apple CarPlay er faktisk et nyttigt system, hvis du bruger en iOS-enhed til daglig, fordi det giver dig mulighed for at bruge din telefon under kørslen på en sikker og bekvem måde. Du kan stole på apps som Waze, Spotify og lignende, og du kan også bruge avancerede funktioner som f.eks. diktering og stemmeoptagede tekstbeskeder.

Det betyder, at den overordnede køreoplevelse forbliver sikker og kontrolleret, men at du stadig kan bruge din telefon. Hvis du desuden bruger flere biler på samme tid, gør muligheden for at bruge dem med netop dette system hele overgangen ekstremt let.

  Skal jeg vaske min bil, før jeg rustbeskytter den?

Er Apple CarPlay bedre end Android Auto?

Det afhænger af, hvilken telefon du bruger til daglig. Så hvis du bruger en iPhone, er Apple CarPlay det oplagte valg, hvis du bruger en Android-enhed, er du bedre stillet med Android Auto. Android Auto slår dog Apple CarPlay, når det kommer til fabriksnavigationsapps som Apple Maps og Google Maps.

Google Maps er fører og overgår Apple Maps, hvilket i sagens natur betyder, at Android Auto er det bedre system. Waze er dog også en ekstremt avanceret navigationsapp, som er tilgængelig til begge styresystemer.

Hvad er ulemperne ved Apple CarPlay?

Apple CarPlay er ganske vist et nyttigt system, men det er ikke uden fejl. Først og fremmest kan du i de fleste biler ikke bruge CarPlay og bilens fabriksinformationsanlæg på samme tid, hvilket betyder, at du skal afbryde telefonen for at kunne rode med de fleste af bilens funktioner.

Desuden kan du ikke bruge alle dine iOS-apps på den centrale hovedskærm, og skærmoptimeringen for nogle infotainmentsystemer er ikke den bedste. Endelig er CarPlay måske lidt for dyrt til visse bilmodeller, især når man tænker på, at det er en ret lignende oplevelse at bruge telefonen på en dock, når man tænker på, at det er en ret lignende oplevelse at bruge telefonen på en dock.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z