Porsche Macan Turbo – Vigtig Info

Porsche Macan Turbo

Porsche anses for at være det bedste bilmærke, når det gælder pålidelige luksusbiler. De leverer ikke kun nogle af de bedste sportsvogne, men har også et godt greb om kompakte luksus-SUV’er. Porsche Macan Turbo er en anden 5-dørs SUV fra mærket, som er en opgraderet version af Macan.

Oversigt

Den faceliftede opgradering af Macan blev lanceret i 2019. Den er også baseret på den samme MLB-platform, som tidligere blev brugt til den første generation af Audi Q5. Macan Turbo har også flere omfattende funktioner, som gør den meget bedre og endnu hurtigere end den tidligere model. En 2,9-liters V6 bi-turbo-motor på 2,9 liter med 440 hestekræfter. Macan Turbo accelererer fra 0 til 60 mph på 3,5 sekunder og har en topfart på 169 mph.

Pålidelighed

Porsche Macan Turbo er generelt et solidt et pålideligt køretøj og er heller ikke alt for dyrt at eje, hvilket gør den til et af de fineste køretøjer at eje. Porsche Macan Turbo ligner Porsche Macan med hensyn til pålidelighedsvurderinger. Macan Turbo har en stor forudsagt pålidelighedsscore i henhold til J.D. Power pålidelighedsvurdering.

Sikkerhed

Den kompakte luksus-SUV klarede sig perfekt i NHTSA’s sikkerheds- og kollisionstest og formåede at score en fuld femstjernet samlet vurdering. Den scorede 88 % for beskyttelse af voksne passagerer, 87 % for beskyttelse af børn i bilen, 60 % for beskyttelse af fodgængere og 66 % i tilfælde af sikkerhedsassistance. Alle disse resultater er ret imponerende for en SUV.

Afskrivningsgrad

Porsche Macans klassiske styling og høje præstationsniveau gør, at mange af dens versioner bevarer en god værdi selv efter 3-5 år. Porsche er en luksusbil, så de holder normalt ikke så meget på deres værdier som de andre SUV’er fra industrien kan. Porsche Macan Turbo vil blive afskrevet omkring 49 % efter 5 år og vil have en gensalgsværdi på 37.850 kr.

  Kia Sorento Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

I løbet af de første 10 år vil Porsche Macan Turbo koste omkring 20.137 kr. i vedligeholdelse og reparation. Det er mere end branchegennemsnittet for luksus-SUV’er med 4.677 USD.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Porsche Macan Turbo en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Porsche Macan Turbo er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Porsche Macan Turbo?

Porsche Macan Turbo er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Porsche Macan Turbo, og har den en turbo?

Porsche Macan Turbo har 434 hestekræfter og et drejningsmoment på 405 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 2,9 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Porsche Macan Turbo har 20 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Har Porsche Macan mange problemer?

Der er ikke mange rapporter om, at Macan har problemer, men nogle ejere har rapporteret om problemer med de elektriske dele uden for motoren. Selv om tilbagekaldelsen vedrørte brændstofpumper, der var defekte i USA, vides det ikke, om dette berørte europæiske modeller.

Er Porsche ved at indstille Macan Turbo?

Porsche afslørede 2022 Macan crossover lineup. Turbo-modellen er blevet erstattet af GTS.
Motoren til 2022 Macan S er en 2,9-liters V-6-motor med dobbelt turboladning, der yder 375 hestekræfter og 383 pounds-feet. GTS er den nuværende topmodel i Macan-serien. Den får den 2,9-liters V-6-motor med twin-turbomotor fra 2021 Macan Turbo. Det giver den 434 hestekræfter og 406 pund-fødder.

  Audi RS5 Sportback Pålidelighed

Hvad er forskellen mellem 2021 Macan S og 2021 Macan Turbo?

Macan S kommer med en turbo V6, 3,0-liters motor med turbo. Turbo V6 3,0-liters V6-motoren med turbo, der yder 348 hestekræfter, har en topfart på 157 mph og kan nå 60 mph på kun 5,1 sekunder. Macan Turbo er drevet af en twin-turbo V6-motor på 2,9 liter.

Er Macan GTS bedre end Macan S?

Macan S og Macan GTS har betydelige forskelle med hensyn til deres egenskaber. Macan S 2021 er udstyret med en 3,0-liters twin-turbo V6-benzinmotor med twin-turbo, der yder 348 hestekræfter. Macan GTS har en 2,9-liters twin-turbo V6-motor, der yder 375 hestekræfter.

Er motorerne kraftfulde?

Ja, begge motorer er kraftige nok til at give dig en spændende køreoplevelse. Turboladede motorer: Porsche Macan 2022 har som standard en turboladet 2,0-liters inline-4-motor med turbolader i 2022 Porsche Macans basistrim. Den kan yde maksimalt 261 hestekræfter og 295 pund drejningsmoment. Motorkraften overføres til alle hjul af Porsche Doppelkupplung, en 7-trins gearkasse.

Hvem bygger Porsche Macan-motoren?

Den omarbejdede 2,0-liters 2,0-liters inline-4 EA888 Gen 3-motor fra Volkswagen Group, og Macan var den første Porsche, der blev drevet af en firecylindret motor siden Porsche 968. Den kom lige før den firecylindrede Porsche 718 (Boxster) og Cayman.

Er Porsche Macan komfortabel?

Kabinen i Porsche Macan tilbyder rolig og rummelig komfort. Den har en fast, sporty affjedring, der gør, at Porsche Macan kun læner sig meget lidt rundt i sving. Men den er god til at absorbere ujævnheder på vejen. Du kan få en mere komfortabel kørsel med det valgfrie luftfjedningssystem.

  Laver Porsche en hybridbil?

Er Macan en blød kørsel?

Macan er sportsorienteret, og på standardfjedrene føles den mere fast end nogen af de bedst kørende SUV’er som Audi Q5. Den er stadig komfortabel nok til at blive brugt hver dag, selv hvis du ikke ønsker at købe de større, valgfrie alufælge.

Har alle Macan S luftaffjedring?

Ja, alle Macan S har luftaffjedring. Luftophæng sænker bilen en smule, når den kører over bump eller ujævne overflader. Det forbedrer håndteringen og reducerer rulningen af karrosseriet. Luftfjernelse gør også Macan lettere at køre, fordi der er færre kropsbevægelser, når bilen kører i sving.
Luftaffjedringssystemet fungerer i alle Macan-versioner med luftaffjedring. GTS-affjedringen har en kalibreret 10 mm lavere affjedring end S og Turbo. Den sidder derfor lavere.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z