Porsche Cayenne Turbo / Turbo S Pålidelighed

Porsche Cayenne er en mid-size luksus sport utility vehicle produceret af Porsche-mærket siden 2002, med nordamerikansk salg startende i 2003. Dette er den første Porsche med V8-motor siden 1995. For at konkurrere mod Mercedes-Benz ML 63 AMG byggede Porsche en Turbo- og Turbo S-version af den oprindelige Cayenne i 2006. Både Turbo og Turbo S er udstyret med en automatisk gearkasse, et spærredifferentiale og højdejusterbar offroad-ophæng.

Oversigt

Porsche Cayenne Turbo og Porsche Cayenne Turbo S er topversionerne af Cayenne med kraftige motorer samt forbedrede justerbare funktioner. Der er en twin-turbo V-8 med 541 hestekræfter under motorhjelmen på Turbo’en. En kombineret elmotor og forbrændingsmotor giver 670 hestekræfter til S E-Hybrid. Med en så behændig håndtering vil du ikke engang opdage, at du kører en SUV, fordi disse SUV’er er så nemme at køre.

Pålidelighed

Nogle af de tidlige Cayenne Turbo-modeller var plaget af knækkede kølerør af plastik, hvilket fik motoren til at overophede. U.S. News & World Report vurderede Cayenne Turbo til 3,5 ud af 5 for pålidelighed, hvilket betyder, at Porsche Cayenne Turbo S fra 2006 også er meget pålidelig, hvis den bliver passet og vedligeholdt korrekt. Turbomotoren er kraftfuld og smidig. Som med alle V8 Cayenne-motorerne i de tidlige år har den dog nogle problemer.

Sikkerhed

På både Turbo og Turbo S er en lang liste af førerassistanceteknologier standard, herunder advarsel om kollisioner fremad, automatisk nødbremsning og parkeringssensorer for og bag. Der er også et par aktive førerhjælpemidler til rådighed, herunder et natvisionssystem, adaptiv fartpilot og vognbaneassistent.

  Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG Pålidelighed

Afskrivningssats

Efter fem år vil Porsche Cayenne blive afskrevet med 54 % og have en gensalgsværdi på 44.223 USD. Cayenne er Porsches mest populære SUV, og de sælger mange af dem.

Vedligeholdelse og reparation

Porsche Cayenne Turbo- og Turbo S-bilsejere kan forvente at betale omkring 1.200 dollars i vedligeholdelsesomkostninger om året.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Porsche Cayenne Turbo/Turbo S?

Porsche Cayenne Turbo/Turbo S er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: All Wheel Drive

Hvad er hestekræfterne i en Porsche Cayenne Turbo/Turbo S, og har den en turbo?

Porsche Cayenne Turbo/Turbo S har 541 hestekræfter og et drejningsmoment på 567 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 4,0 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvilken type hjul har den?

Porsche Cayenne Turbo/Turbo S har 21 X 9,5 tommer aluminiumsfælge foran og 21 X 11 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z