Porsche Macan Pålidelighed

Porsche Macan er en højtydende femdørs luksuriøs crossover-SUV med høj ydeevne og blev produceret af Porsche fra 2014 og fremefter. Dette er en fremragende SUV generelt. En robust turbomotor med turbolader og agil håndtering gør dette køretøj til en behagelig køreoplevelse. Den 5-dørs SUV fås i et layout med firehjulstræk. Der findes flere varianter af Macan, såsom Macan, Macan S, Macan S Diesel, Macan GTS og Macan Turbo. Både Macan og Audi Q5 er baseret på den samme platform. Macan er Porsches billigste køretøj.

Oversigt

Macan er en kompakt SUV, der ikke er den mest moderne luksusmodel, men den er stilfuld, eksklusiv og har et tilfredsstillende infotainmentsystem. En kraftfuld 2,0-liters 4-cylindret turbolader driver Macan og genererer 261 hestekræfter og et drejningsmoment på 295 lb-ft. Med en topfart på 141 miles i timen accelererer den fra 0 til 60 mph på 4,3 sekunder.

Pålidelighed

Ifølge J.D Power Reliability Ratings får Porsche Macan 2022 en score på 82 ud af 100 på pålidelighed. Macan blev vurderet som den mest pålidelige Premium Compact SUV, og Porsches mærker på tværs af alle modellinjer forbedrede sig til andenpladsen i den årlige undersøgelse.

Sikkerhed

Sikkerhed er et af Macans stærkeste punkter. Euro NCAP har også testet den i en kollisionstest, og den fik hele fem stjerner. Det er den eneste Porsche på markedet, der har modtaget en sådan pris. Som standard er bilen udstyret med ESP, frontkollisionsadvarsel og advarsel om vognbaneafvigelse.

  Hvilken Porsche er den billigste?

Afskrivningssats

5 år efter købet er Porsche Macans gensalgsværdi 37.850 dollars og afskrivningen 49 %. Porsche Macans brede produktpalette, klassiske stil og høje præstationsniveauer har hjulpet den til at bevare 42 % af sin værdi.

Vedligeholdelse og reparation

Ifølge Edmunds koster Porsche Macans i gennemsnit 20.137 dollars i vedligeholdelse og reparationer i løbet af de første 10 år. Det er mere end den gennemsnitlige omkostning for luksus-SUV’er. Der er også 60 % chance for, at Macan skal have større reparationer i løbet af den tid.

FAQ

Er Porsche Macan en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Porsche Macan er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Porsche Macan?

Porsche Macan er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Small SUV 4WD

Hvad er hestekræfterne i en Porsche Macan, og har den en turbo?

Porsche Macan har 375 hestekræfter og et drejningsmoment på 383 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en slagvolumen på 2,9 L Brændstofsystemet er: Benzin Direct Injection.

Hvor meget frihøjde har Porsche Macan?

6,7 tommer ( 17,02 cm )

Hvilken type hjul har den?

Porsche Macan har 20 X 9 tommer aluminiumsfælge foran og 20 X 10 tommer aluminiumsfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z