BMW Z4 VS Porsche Boxster – hvilken er bedst?

BMW og Porsche producerer nogle af de bedste tyske sportsvogne på markedet. Som de fleste sportsvogne producerer disse to mærker biler, der yder exceptionelt godt, har fremragende håndtering og er spændende at køre. Men hvilken bil er bedst mellem BMW Z4 og Porsche Boxster?

BMW Z4 og Porsche Boxster er begge fremragende biler med masser af funktioner at byde på. At vælge den ene frem for den anden er ret udfordrende, da de begge har forskellige ting at byde på. BMW Z4 er ideel til folk, der ønsker en komfortabel, kraftfuld og luksuriøs cabriolet, mens Porsche 718 Boxster tilbyder fremragende køreegenskaber, en sportslig kørsel og en fantastisk acceleration.

På trods af at disse high-end tyske biler er cabrioleter, har Porsche Boxster et mere sportsligt udseende og præsterer på samme måde som andre sportsvogne sammenlignet med BMW Z4. Tværtimod er BMW Z4 mere praktisk, da den er mere rummelig og komfortabel end Porsche 718 Boxster.

Hvordan er BMW Z4 sammenlignet med Porsche Boxster?

Udvendigt og indvendigt udseende?

Porsche 718 Boxster og BMW Z4 er begge smukt designet og vil fange opmærksomheden hos de beskuere, der ser dem, når de kører ned ad gaden. Porsche Boxster har dog et smukkere udvendigt design og finish sammenlignet med BMW Z4. Så den vil skabe mere opmærksomhed på grund af sit sporty design.

Porsche 718 Boxster er udstyret med det elegante Porsche Dynamic Light System med bi-xenon-forlygter og LED-kørelys. Og med sit slanke og traditionelle design vil denne bil tiltrække flere mennesker på vejen end BMW Z4.

Tværtimod overgår BMW Z4 Porsche 718 Boxster, når det kommer til interiørdesign og finish. Ikke alene har Z4 et interiør af høj kvalitet, men det er også rummeligt. Det kan prale af funktioner som Vernasca-læder i rødt eller cognac, fremragende panelpasning og en fantastisk placering af betjeningselementer.

  BMW 328i vs 428i: Hvilken er bedre?

Mens BMW Z4 har et livligt og blomstrende interiør, mangler Porsche 718 Boxsters interiør ret meget. F.eks. mangler sæderne i Porsche Boxster den justerbare polstring, som BMW Z4-stolene har. Desuden er Porsches infotainmentskærm mindre end i Z4, men den er ordentligt integreret i midterrækken.

Alt i alt er disse to biler velbyggede og ser elegante ud både indvendigt og udvendigt. Men hvis du vil have udvendig skønhed, er det Porsche, der fører. På den anden side kommer BMW med et mere luksuriøst, rummeligt og mere avanceret interiør end Porsche 718 Boxster.

Ydelser

Overraskende nok yder BMW Z4 og Porsche Boxster en fremragende præstation. De leverer samme effekt og er meget hurtige. De har dog også forskellige varianter, hvilket er vigtigt at fremhæve, når det gælder præstationer.

BMW Z4 har to varianter: sDrive30i Roadster med en 2,0-liters turbo inline-4-gasmotor med 8-trins automatgear. Denne motor yder maksimalt 255 hk og 295 lb-ft drejningsmoment. Den anden variant er M40i Roadster med en 3,0-liters turbo inline-6-gasmotor med 8-trins automatgear.

Desuden yder BMW Z4 M40i Roadster maksimalt 382 hk og 368 lb-ft drejningsmoment. Med en sådan effekt er BMW Z4 M40i mere kraftfuld end alle Porsche Boxster-varianter. På den anden side har Porsche Boxster i alt fem varianter, som omfatter Boxster, Boxster T, Boxster S, Boxster GTS 4.0 og Boxster 25 Years Edition.

Basismodellen Porsche 718 Boxster leveres med en 2,0-liters turbo flat 4 gasmotor med 6-trins manuel gear. Denne motor yder maksimalt 300 hk og et drejningsmoment på 280 lb-ft. På den anden side kommer den kraftigste trim, som er Boxster GTS 4.0, med en 4,0-liters flad 6 gasmotor, der yder op til 394 hk og 317 lb-ft drejningsmoment.

  Tesla VS Porsche - Hvad er bedst?

Når du sammenligner de bedste varianter af BMW Z4 og Porsche Boxster, vil du opdage, at begge er lige hurtige. BMW Z4 accelererer fra 0 til 60 på blot 3,9 sekunder, mens Porsche Boxster tager 3,8 sekunder. Derudover har Porsche Boxster en tophastighed på 182 mph, mens BMW Z4 har en tophastighed på 162 mph.

Håndtering

Når det kommer til håndtering, er Porsche 718 Boxster langt lettere at håndtere end BMW Z4. Ikke desto mindre er den foran Z4’eren, når du sammenligner den med andre konkurrenter. Porsche Boxster er lettere, hvilket betyder, at det også er meget lettere at styre bilen, især efter sving.

Pris

Som forventet er BMW Z4 meget billigere end Porsche Boxster. Basisprisen for Porsche Boxster er 62.500 dollars, mens basisprisen for BMW Z4 er 50.000 dollars. Så hvis du vil have værdi for pengene, er BMW Z4 den bedre bil, da den giver så meget for mindre i forhold til Porsche 718 Boxster.

FAQ

Hvilken bil er hurtigere – BMW Z4 eller Porsche Boxster?

For et par år siden har BMW Z4 den hurtigere bil, da den kun tog 3,9 sekunder for at accelerere fra 0 til 60 mph, mens det tog Porsche Boxster 4,5 sekunder. Men i øjeblikket har Porsche introduceret GTS 4.0-modellen, som er hurtigere og hurtigere end Z4’eren. Denne bil tager 3,8 sekunder til at accelerere fra 0 til 60 km/t, og den har en topfart på 182 i forhold til Z4’s 162 mph.

  Er Porsche pengene værd

Er BMW bedre end Porsche?

Det afhænger af, hvad du leder efter. BMW tilbyder bedre ydeevne, men Porsche er hurtigere og leverer mere sportslige biler end BMW. Desuden er Porsche-biler mere pålidelige, mens BMW kommer med mere avancerede funktioner. Så valget er dit, afhængigt af hvad du foretrækker.

Hvilken bil er mere luksuriøs – Porsche Boxster eller BMW Z4?

Normalt er Porsche SUV’er og sedaner mere luksuriøse end BMW SUV’er og sedaner. Men i dette tilfælde er BMW Z4 mere luksuriøs end Porsche Boxster. Takket være BMW Z4’s avancerede interiør af høj kvalitet, der gør den mere spektakulær end Porsche’s.

Resumé

Efter at have sammenlignet disse to fantastiske sportsvogne bør det ikke være nogen hurdle at vælge den ene frem for den anden. Uanset hvad er Porsche 718 Boxster den generelt bedste bil, da den tilbyder topfart, bedre håndtering og er mere pålidelig. Ikke desto mindre yder BMW Z4 en fremragende præstation, den er mere avanceret og komfortabel.

Prismæssigt er BMW Z4 langt billigere end Porsche Boxster. Den er dog ret tungere og dyrere at reparere. Alt i alt er disse roadsters fremragende, og det afhænger af dit budget og dine præferencer.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z