Bedste cykelholder til en Porsche Boxster

Bedste cykelholder til en Porsche Boxster

Hvis du er typen, der elsker eventyr og udendørs aktiviteter, er både din bil og din cykel af største betydning. Porsche Boxster-modellerne er ikke ligefrem skabt til offroad-formål, men de formår at transportere dig fra og til dine traildestinationer med stil og komfort.

De største cykelstier og eventyr starter som regel ikke ved din hoveddør, hvilket betyder, at du bliver nødt til at købe et cykelstativ for at transportere din cykel sikkert. At vælge den rigtige cykelholder betyder, at du bliver nødt til at afveje alle forskellige former for købsaspekter.

Hvor dyrt det er, hvor sikkert det er, skader det lakken, hvor tungt det er, hindrer det synet bagud? Den bedste løsning vil nok være Porsches fabrikscykelholdere, men de er som regel de dyreste af slagsen, men de er lavet specifikt til Porsche-modeller.

Nogle aftermarket-producenter som Thule, Saris Bones eller Bird Automotive tilbyder også ret anstændige cykelholdere til en lavere pris. Uanset hvilken en du ender med at købe, skal du sørge for, at cykelholderen er fastgjort korrekt, så den ikke udgør nogen sikkerhedsproblemer.

Porsche Tequipment cykelstativer

Porsche tilbyder et par forskellige cykelholdere afhængigt af den pågældende model og det udseende og den stil, du foretrækker. Uanset om du vælger den bagmonterede cykelholder, en racercykelholder eller en almindelig tagmonteret cykelholder, er Porsche ubøjelig til at levere den bedste løsning til dine behov for cykeltransport.

Men de fleste af Porsche Tequipment cykelholdere passer desværre ikke til Porsche Boxster, kun Roof transport system main support carrier fås til Porsche Boxster til 823 kr. Denne cykelholder kan transportere enten mere konventionelle cykelmodeller eller specifikke racercykler fremstillet af kulfiber.

  Alt, hvad du behøver at vide om Porsche 911 motornummerkontrol

Selve systemet kan transportere op til tre forskellige cykler med tre forskellige cykelholdere monteret på tagtransportsystemet. Disse systemer kan også låses, hvilket betyder, at du ikke behøver at passe på holderen, og selve transportsystemet kan også låses fast på bilens tag.

Fordelen ved originale Porsche-sæt er, at Porsche tester disse systemer kraftigt, og du vil næppe finde et system, der passer bedre til Boxsteren. Nogle systemer kan faktisk gøre din garanti ugyldig, men Porsche-systemet vil lade din bils garanti forblive intakt.

Saris Bones cykelstativer

Hvis du ikke ønsker et transportsystem monteret på taget, og du foretrækker en anden opsætning, skal du gå efter markedet, og Saris Bones tilbyder et par ret pålidelige cykelholdermuligheder til alle Porsche Boxster-modeller fra 1997-2021.

Den mest populære model, som Saris Bones tilbyder, er SuperClamp EX-2 cykelholderen, og selve holderen koster 499 dollars og er i stand til at transportere op til 2 cykler på samme tid. Dette system er bagmonteret, og det fastgøres til anhængertrækket for at sikre et sikkert system.

Fordelen ved SuperClamp EX-2 er muligheden for at vippe systemet, hvis du ønsker at få adgang til bagagerummet, du kan også vælge en version med 4 cykler af dette system, som sælges for omkring 900 $. Saris Bones tilbyder også nogle systemer, der kan bære dine cykler og yderligere last med SuperClamp + Cargo-modellerne.

Saris Bones tilbyder også et par forskellige systemer til forskellige formål, og priserne ligger normalt mellem 190 og 900 dollars. Når du overvejer at købe en transportør fra Saris, bør du kontakte dem direkte og spørge om disse systemer, og hvilket af disse der passer bedst til din livsstil.

  Er Porsche pengene værd

Thule cykelholdere

Thule er en mangeårig producent af alle mulige ekstra ladeløsninger, og de tilbyder også et par deciderede cykelholdere, som passer til Porsche Boxster. Mange af cykeltransportløsningerne fra Thule er bredt anset som 4-5 stjernede produkter, men du bør altid selv tjekke systemet ud, inden du køber det.

En af de mest solgte cykelholdere fra Thule er Thule Apex XT Hitch Bike Rack, denne cykelholder fås også til Porsche Boxster til ca. 379 kr. Dette system er i stand til at transportere op til to forskellige cykler og er også vippbar, låsbar og sikkert monteret på bagsiden af bilen.

Mange online butikker sælger disse, og de betragtes som bestsellere i Thule sortimentet, men næsten hver butik tilbyder forskellige typer af holdere og stativer, så du bør altid tale med sælgeren, og forsøge at kigge efter en holder, der passer til din livsstil, og den, der ikke vil give anledning til sikkerhedsproblemer.

FAQ-afsnit

Kan man køre rundt med en tom cykelholder?

Hvis du transporterer dine cykler regelmæssigt, tænker du måske, at der slet ikke er behov for, at du nogensinde skal fjerne cykelholderen. Men i nogle stater kræves det lovmæssigt, at du skal fjerne cykelholderen, hvis du ikke bruger den. Det skyldes, at cykelholderen kan blokere nummerpladen og i nogle tilfælde blokere baglygterne.

Du bør altid sikre dig, at cykelholderen ikke blokerer nummerpladen, og hvis den gør det, skal du anskaffe en ekstra nummerplade til montering på cykelholderen. Nogle Saris-bagagagebærere er designet til ikke at blokere nummerpladen, og stort set alle tagmonterede bagagebærere blokerer ikke nummerpladen.

  De bedste gaver til Porsche-elskere

Skader en cykelholder din bil?

De fleste moderne, velafprøvede og populære cykelholdere vil ikke ridse din lak. Men hvis du ikke fastgør din cykelstativ som planlagt, eller hvis du ikke fastgør cyklen på stativet som planlagt, kan du beskadige selve lakken.

Uanset hvad der er tilfældet, bør du, hvis du virkelig holder af din bil, få påført en beskyttelsesfilmløsning på alle de sårbare områder. Disse typer løsninger påfører et tyndt, usynligt lag beskyttelsesfilm, der kan mindske mindre ridser og skrammer.

Skal jeg købe en tagbagagebærer eller en bagagerumsbagagebærer?

Fordelen ved en tagmonteret holder er, at selve holderen ikke blokerer for nummerpladen, og du vil stadig kunne få fuld adgang til bagagerummet på din bil. Ulemperne ved denne opsætning er den betydelige stigning i højden og det faktum, at disse systemer ved højere hastigheder ikke er de mest sikre.

Et system monteret bagpå/på bagagerummet er normalt lettere at bruge, og det fungerer bedre ved højere hastigheder. Men de kan også blokere din bagnummerplade, dit syn bagtil, parkeringssensorer og bakkameraet.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z