Bedste cykelholder til Porsche Cayenne

Bedste cykelholder til Porsche Cayenne

Porsche Cayenne er en luksus-SUV i fuld størrelse, der har til formål at give en komfortabel kørsel på forskellige vejbelægninger. Cayenne fås i mange forskellige trims og muligheder, og alle Cayenne-modellerne er lavet til at passe til cykelholdere monteret på bagagerummet, på anhængertræk, på rammen eller på taget.

Det er ret vigtigt at vælge den bedste cykelholder til din Cayenne, da cykelholdere nogle gange kan forårsage betydelige skader på din bil og dine cykler. Til en Cayenne er der masser af muligheder at vælge imellem, og i de fleste tilfælde er en ægte Porsche-cykelholder det mest pålidelige valg af dem alle.

Udover originale Porsche cykelholdere kan du også vælge mellem et stort udvalg af eftermarkedscykelholdere fra producenter som Thule, Kuat, Yakima, Saris Bones eller Rhino. De fleste aftermarket cykelholdere kan også købes til en nedsat pris i forhold til en ægte Porsche cykelholder.

Uanset hvilken cykelholder du ender med at vælge, skal du sørge for, at holderen er monteret sikkert og forsvarligt. Det samme gælder også for dine cykler, især de bevægelige dele af din cykel, fordi de er de mest tilbøjelige til at beskadige din bil.

Ægte Porsche cykelholdere

Blandt alle de tilgængelige cykelstativer er Porsche Tequipment cykeltransporttilbehør dit sikreste valg. Men for at kunne udnytte alle de tilgængelige Porsche cykelstativ-systemer, skal du også vælge Porsche Roof transportsystemets hovedstøtte, som sælges for ca. 479 USD ekskl. afgifter.

Det er også værd at nævne, at du skal have et tagskinnesystem for at kunne bruge disse cykeltransportløsninger. Hvis du vælger disse systemer, kan du ved at betale yderligere 210 $ for 95B 044 800 06 Porsche Cykelstativ, der giver dig mulighed for at fastgøre op til tre forskellige cykler på transportsystemet med tipsikring inkluderet.

  Hvad er en 7-trins Porsche Doppelkupplung?

Du kan også vælge Porsche 95B 044 800 08/38 Racing cykelholder til ca. 286 $ med en forhjulstaske eller 328 $, hvis du også ønsker en udpeget forhjulsholder. Der kan monteres op til to racercykler på dette system, og systemet er pålideligt, selv ved høje hastigheder eller i ujævnt terræn.

Hvis du foretrækker en bagmonteret cykelholder, har du også mulighed for at vælge Porsche bagmonteret cykelholder. Denne opsætning kan tage op til 2 forskellige cykler, og prisen for denne cykelholder afhænger af din Porsche-forhandler. Det er også værd at nævne, at Porsche også tilbyder udpegede varmeskjolde til dine bagmonterede cykelholdere.

Aftermarket Porsche Cayenne cykelholdere

Hvis du går gennem eftermarkedsruten, kan du vælge mellem et stort udvalg af forskellige tag-, ramme-, lift- eller bagagerumsmonterede opsætninger. Hvis du vælger en tagmonteret opsætning, skal du i de fleste tilfælde også bruge muligheden for tagræling.

Thule er et svensk firma, der løbende leverer sikre og pålidelige cykeltransportløsninger til en række Porsche-modeller, herunder Cayenne. En af de mest populære Thule-cykelholdermuligheder til Cayenne er Thule Raceway Trunk Bike rack med 2 cykelopsætning, som sælges for 700 dollars, men du kan ofte finde en nedsat pris på 450-500 dollars.

Hvis du er på udkig efter en cykelholder, der er egnet til 4 cykler, synes den liftmonterede Yakima RidgeBack 4 Bike Rack at være en ret pålidelig løsning. Denne rack sælges for omkring 449 $, men du kan ofte finde disse til en nedsat pris på 349 $. Dette Yakima-setup er ret populært på grund af dets brugervenlighed, kompakte størrelse og pålidelige konstruktion.

  Hvad er der galt med en Porsche Boxster?

Hvis du foretrækker en robust cykelholder monteret på rammen, er Saris Bones Freedom Bike Rack en af de mest pålidelige muligheder derude. Dette setup er i stand til sikkert at transportere op til 2 cykler på samme tid til omkring 499 dollars, men du kan ofte finde disse til en nedsat pris på 319 dollars.

Bedste Porsche-modeller til cykeltransport

Porsche Cayenne er en af de bedste Porsche-modeller til cykeltransport, fordi den tilbyder en masse forskellige cykelstativkonfigurationer. Nogle Porsche-modeller som Cayman/Boxster eller 911 tilbyder kun nogle få forskellige cykeltransportopsætninger.

Udover Cayenne er den mindre Macan SUV også ret god til at drage fordel af en masse forskellige cykelstativmuligheder og konfigurationer. Mellem Cayenne og Macan tilbyder Cayenne generelt mere brugbar plads både indvendigt og udvendigt, men Macan koster en del mindre.

Andre Porsche-modeller som Panamera er også ret kompetente til cykeltransport, især hvis du bruger en tagmonteret opsætning. Hvis du vælger den tagmonterede opsætning på en Cayenne, er højdeforøgelsen ret betydelig, fordi Cayenne allerede er et ret højt køretøj.

FAQ-afsnit

Skal jeg bruge Porsche’s ægte transportsystem?

Porsche-hovedstøttetransportsystemet koster meget mere sammenlignet med nogle konkurrerende eftermarkedstransportsystemer, men dette system er lavet specielt til Porsche-modeller. Og Porsche tilbyder altid en høj fremstillingsstandard for både bilerne og også for tilbehøret.

Set ud fra et lang levetids- og pålidelighedssynspunkt vil Porsche-hovedstøttesystemet altid være dit sikreste bud. Men mange eftermarkedsproducenter er kommet langt for at kunne konkurrere med Porsche. Du bør tale med din forhandler eller en person med en ordentlig erfaring med Cayenne-cykelholdere, hvis du vælger en eftermarkedsproducent.

  Har Porsche Boxster en hardtop version?

Er det sikkert at transportere 3-5 cykler på en 1-2 cykelstativopsætning?

Forestil dig, at du bruger et par hundrede kroner på en cykelholder for blot at indse, at du har købt en cykelholder, der ikke er i stand til at transportere alle dine cykler. I det tilfælde bør du forsøge at returnere cykelstativet, men hvis du virkelig har travlt, kan nogle cykelstativer transportere flere cykler på samme tid.

Men pas på, for de fleste cykelstativer kan kun sikre nogle få cykler fuldstændigt ad gangen. Og hvis du ender med at sætte en ekstra cykel eller to på, kan der opstå mange forskellige sikkerhedsproblemer. Selv om det teknisk set er muligt, bør du altid holde dig til producentens anvisninger.

Hvor hurtigt kan du køre med en cykelholder?

Det afhænger af, hvilken type cykelholder du bruger. Bagmonterede stativer er mindre generende for bilens aerodynamik, hvilket betyder, at disse typer stativer normalt kan tåle de højeste hastigheder. Tagmonterede stativer er dog ikke langt bagefter, men de fleste stativer er beregnet til hastigheder på op til 60 mph.

Hvis du ender med at køre med hastigheder på over 60 mph, går din holder sandsynligvis ingen steder, men hvis der sker noget, vil producentens garanti helt sikkert ikke dække de potentielle udgifter.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z