Bedste tagbagagebærer til Porsche Cayenne

Bedste tagbagagebærer til Porsche Cayenne

Porsche Cayenne SUV er Porsche SUV-flagskibet, der tilbydes som standard SUV eller coupé. Denne SUV har været til salg i 3 generationer nu, og det er en af de mest populære Porsche-modeller gennem tiderne.

Der er mange forskellige motor- og udstyrsvarianter at vælge imellem, og stort set alle Cayenne-modeller tilbyder en sportslig oplevelse uden at give afkald på komfort eller luksus. Cayenne SUV’er er ikke nødvendigvis lavet til offroad-formål, men de er i stand til at klare let til medium offroad-brug uden problemer.

Porsche Cayenne SUV’er er ret rummelige både indvendigt og udvendigt, hvilket betyder, at disse luksusskibene er i stand til at transportere op til 5 passagerer og en masse last. Men hvis du ønsker at udvide lastekapaciteten på en Cayenne, er det en god mulighed at vælge en tagbagagebærer.

Den bedste tagbagagebærer til Porsche Cayenne er OEM Porsche Tequipment tagbagagebæreren, men du kan også vælge mellem en masse tagbagagebærere fra eftermarkedet fra Thule, Malone, Yakima og mange andre.

Porsche OEM tagbagagebærer

Roof transport system main support tagbagagebæreren er nok den bedste tagbagagemulighed til en Porsche Cayenne, fordi denne bagagebærer er lavet specifikt til Cayenne, og den sælges til en fornuftig pris på 479 dollars, hvilket er meget billigere sammenlignet med en Roof transport system main support til en 911.

Fordelen ved dette specifikke system er, at det giver en perfekt pasform, og det fungerer også som en pålidelig lasttilsætning. Den maksimale lastkapacitet for dette system er 220lbs (100kg), hvilket er mere end rigeligt for de fleste mennesker.

Dette system er også lavet til at passe perfekt til alle de andre OEM Porsche Tequipment transportmoduler, som er prissat mere konkurrencedygtigt i forhold til resten af konkurrenterne. Det er værd at nævne, at dette system kun fungerer i forbindelse med tagskinneoptionen, men dette er også tilfældet for alle andre tagbagagebærersystemer.

  Porsche 911 kopholder løsning

Du skal også huske på, at Cayenne Coupé ikke benytter sig af dette tagtransportsystems hovedstøtte, men derimod et specifikt 596-dollar-system, der kan tage maksimalt 75 kg (165 pund). Cayenne Coupé tilbyder også mindre lastrum sammenlignet med SUV’en, så vælg SUV’en, hvis du ønsker en mere praktisk oplevelse.

Thule/Yakima/Malone tagbagagebærere

Thule er en mangeårig svensk producent af lasttransportløsninger, der tilbyder pålidelige og omkostningseffektive tagbagagemuligheder. Thules basale tagbagagebærertransportsystem passer faktisk til Porsche Cayenne, og dette system er lavet af aluminium, og det tilbyder en maksimal lastekapacitet på 75 kg (165 pund) for 500-650 dollars.

Malone er også en kendt tagbagagebærerproducent, og Malones standard tagbagagebærer passer til Cayenne, men dette setup er lavet af stål, hvilket betyder, at det er betydeligt tungere sammenlignet med Porsche- og Thule-systemerne, men det koster betydeligt mindre på omkring 130-220 dollars.

Yakima TimberLine Car Roof Rack-løsningen til 400-500 dollars er også ret populær hos en masse Cayenne-ejere, fordi den tilbyder en maksimal stangspredning på 40 tommer, en aluminiumskonstruktion og en maksimal lastkapacitet på 75 kg (165 pund).

At dømme ud fra priserne, byggekvaliteten, den maksimale lastkapacitet og vægten virker Porsche Tequipment tagbagagebæreren som den bedste løsning, hvis du leder efter en standard tagbagagebærer. Men hvis du ønsker en specifik type tagbagagebærer, bør du kontakte en Porsche-forhandler for yderligere instruktioner.

Porsche Transporation moduler

OEM Porsche hovedtagbagagebærersystemet er konkurrencedygtigt prissat for SUV-versionen. Coupe-versionen koster lidt mere, men eftermarkedsmulighederne er ret begrænsede, fordi Cayenne Coupe stadig er en ret ny model.

  Er Porsche Cayenne god til terrænkørsel

Men den største fordel ved OEM Porsche tagbagagebæreren er muligheden for at drage fordel af en masse Porsche OEM transportmoduler. Nogle af disse moduler som cykelholdere/bærere er også ret overkommelige, men andre som tagboks mulighederne kan koste op over 1000 dollars.

Priser og pålidelighed er ens mellem coupe- og SUV Cayenne-modellerne, men coupe-modellerne er stadig alt for nyere til at der kan opstå problemer med holdbarhed og pålidelighed. Ved at vælge et Porsche OEM-system er du ret sikker på at vide, at du rent faktisk bruger et stykke Porsche-udviklet udstyr.

Selv om nogle producenter som Thule tilbyder konkurrencedygtige og ret pålidelige systemer til konkurrencedygtige priser, kan ingen af disse tilbyde samme grad af tryghed som et ægte Porsche-transporttilbehør.

FAQ-afsnit

Har jeg virkelig brug for en tagbagagebærer til en Porsche Cayenne?

Hvis du søger efter disse artikler, har du sandsynligvis brug for en tagbagagebærer, selv om lastrummet i Cayenne er mere end rigeligt for de fleste mennesker. Hvis du ønsker en tagbagagebærer af æstetiske årsager, er en Porsche Cayenne ikke den type bil, der egner sig til et sådant look, da der trods alt er tale om en luksus premium SUV.

Hvis du går op i plads, bør du også overveje SUV’en i stedet for coupéen, for Cayenne coupéen tilbyder en begrænset mængde last- og passagerplads i forhold til den almindelige SUV-version.

Hvad er ting, du skal være opmærksom på, når du køber en tagbagagebærer til din bil?

  Porsche vs Audi pålidelighed - hvilken er bedst?

Først og fremmest bør du krydsshoppe så meget som muligt, fordi der findes mange forskellige tagbagagemuligheder, og nogle af dem er bedre prissat end andre. Aluminiumskonstruktion vil sandsynligvis være lidt lettere sammenlignet med stålkonstruktion, men stålkonstruktion er normalt den mere robuste.

En tagbagagebærer vil faktisk påvirke din brændstoføkonomi, og den vindstøj, som en tagbagagebærer genererer, kan være ret trættende, så prøv altid at vælge en tagbagagebærer med lav profil, hvis det er muligt. Du bør også undgå tagbagagebærere, der har en plastkonstruktion.

Er en tagbagagebærer en bedre mulighed for transport af cykler sammenlignet med en bagmonteret bagagebærer?

Det afhænger af et par forskellige aspekter. En tagbagagebærer påvirker din brændstofeffektivitet mere, og den er også meget mere støjende sammenlignet med en bagmonteret bagagebærer. Et tagmonteret stativ kan normalt transportere flere cykler på samme tid, og det hindrer ikke dit udsyn bagud og heller ikke din nummerplade og dine nummerplade- og parkeringssensorer/kameraer.

Hvis du kan finde et bagmonteret bagagebærer med lav profil, der ikke hindrer dit udsyn, ikke din nummerplade eller parkeringssensorer/kameraer, er et bagmonteret bagagebærer normalt det rigtige valg til cykeltransport.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z