Bedste Porsche 911 tagbagagebærer transportsystem

Bedste Porsche 911 tagbagagebærer transportsystem

Porsche 911’er er ret generøse, når det gælder lastrum, når man tager konkurrenterne som Audi R8 i betragtning. En 911 har anvendelige bagsæder, som også kan fungere som ekstra lastrum. Men hvis du ønsker en 911, der også kan transportere din cykel eller endnu mere last, er det nødvendigt med en tagbagagebærer.

Og det er vigtigt at vælge den perfekte tagbagagebærer til en 911, fordi du ønsker at holde din 911 fri for ridser. Du ønsker også en tagbagagebærer, der ikke er for tung eller besværlig at bruge, og som ikke hindrer dit udsyn eller din aerodynamiske profil for meget.

Den første mulighed ville nok være at overveje et Porsche Tequipment hovedtagtransportsystem, fordi disse stativer er lavet specifikt af Porsche til Porsche. Du kan også tjekke et par forskellige eftermarkedsmuligheder såsom Thule, Yakima eller Pilot, men disse er ikke lavet specifikt til 911-modeller.

Og du bør helt sikkert vælge et system, der er specielt designet til en 911, fordi mange af disse systemer kommer i direkte kontakt med lakken, og lakskader bør være din største bekymring, når du køber et tagtransportsystem.

Porsche OEM tagtransportsystemer

Hvis du kan lide din 911 Porsche OEM, så bør du helt sikkert tjekke den standard Porsche tagtransportsystem hovedstøtte. Dette system sælges for 638 dollars, og det passer til alle moderne 911-modeller. Hvis du er bekymret for, at din 911 måske ikke kan bruge dette system, bør du tjekke, om det rent faktisk er muligt på Porsche Tequipments hjemmeside.

Dette system er lavet til at fastgøre til specifikke boltpunkter, som ikke er i direkte kontakt med lakken, hvilket altid er en betryggende metode. Dette system tilbyder 2 låsbare aluminiumsstænger med en maksimal belastningskapacitet på 75 kg (165 lbs), hvilket er mere end nok til de fleste situationer.

  Porsche vs. BMW: Pålidelighed

Dette system er også lavet til at passe til en lang række Porsche Tequipment transportmoduler såsom Porsche cykelholdere eller tagbokse. Hvis du har valgt en skydetagsmekanisme på din 911, er det værd at nævne, at dette system kun fås som en fabrikstilbehør, og du kan ikke eftermontere det senere.

Oplysninger som disse findes normalt i dybden af Porsche Driver manualer, men hvis du har problemer med at læse flere hundrede sider, bør du kontakte din forhandler for at få yderligere instruktioner.

Thule tagtransportsystemer

Som tidligere nævnt er en 911 altid en værdifuld ejendom, som bør opbevares og vedligeholdes korrekt for at sikre, at alle de fantastiske aspekter, som en 911 tilbyder, ikke bliver plettet af substandard eftermarkedsudstyr og tilbehør.

Men i et land med tvivlsomme producenter af eftermarkedsløsninger til tagtransportløsninger er Thule lidt af en legende. Denne svenske producent har nemlig eksisteret i et godt stykke tid nu, og de har altid leveret en passende løsning på en masse transportproblemer.

Så det er ret sikkert at sige, at Thule er en producent, som man kan stole på i dette tilfælde. Nogle Thule-løsninger som Thule SquareBars-pakken i stål til 256 dollars passer til en masse 911-modeller, men ikke til alle. Så sørg helt sikkert for at vælge den rigtige, mens du gennemser butikkerne.

Dette Thule-system er ret populært med en masse forskellige modeller, det er lavet af stål, hvilket betyder, at dette system er betydeligt tungere end Porsche OEM-systemet, men det tilbyder en højere maksimal belastningskapacitet på 220lbs (100kg) til de fleste modeller. Så sørg for at orientere dig om den maksimale belastningskapacitet for din specifikke 911.

  Er en brugt Porsche Boxster et godt køb?

Fordele ved Porsche OEM-systemer

Uden at gå længere ind i de store områder af producenter af tagskinner til eftermarkedet, bør Porsche eller nogle gange Thule være dine primære muligheder. Men et OEM Porsche-system er altid langt bedre, selv sammenlignet med Thule.

Det skyldes, at disse systemer bogstaveligt talt er specialbygget til en 911, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om problemer med maksimal lastkapacitet eller opnåelse af en perfekt pasform eller eventuelle potentielle lakskader, ridser og skrammer.

Porsches tagtransportsystem er en smule dyrere sammenlignet med de fleste andre alternativer derude. Men dette er ikke et aspekt, man bør søge at spare et par penge på grund af mange potentielle problemer, der kan opstå ved at transportere 200lbs last over hovedet.

Porsche-systemer er som gen-z ville kalde dem – bygget anderledes. Det betyder, at disse systemer tilbyder de samme holdbarheds- og pålidelighedsegenskaber som selve bilerne. Selv om de koster mere sammenlignet med eftermarkedssystemer, er prisforskellen begrundet i den tryghed, du har, fordi du er sikker på at bruge et pålideligt Porsche-produkt.

FAQ-afsnit

Kan jeg montere en ladeboks på taget af min 911 uden et hovedtransportsystem?

Nogle 911-ejere bruger specifikke sugekopper, der er monteret direkte på lakken/glasoverfladen på taget på deres 911-modeller, til at montere en tagboks. Denne metode kan vise sig at være billigere og mere praktisk i forhold til at købe en specifik monteringsskinne blot for at montere tagboksen på den.

Men denne metode har også en masse ulemper, fordi det er højst usandsynligt, at denne opsætning kan holde i lang tid, og heller ikke at den nogensinde vil kunne opnå den lasteevne, som et beregnet transportsystem har. Lakskader og ridser er også en ting at bekymre sig om.

  Hvilken Porsche er den billigste?

Hvor meget koster Porsche-transportmodulerne?

Hvis du beslutter dig for at købe Porsche Roof transportsystemets hovedstøtte, bør du også tjekke alle de forskellige Porsche transportmoduler, der monteres på transportsystemet. Afhængigt af størrelsen kan en udpeget Porsche tagboks koste dig op over 1000 dollars.

En tagbagagebærer til cykler/racercykler koster omkring 250-300 dollars, og en opsætning til ski/snowboard koster omkring 311 dollars. Priserne på tagbokse er ret oppustede, og du kan måske spare et par penge ved at vælge en Thule tagboks, hvis den rent faktisk passer til Porsche-transportsystemet.

Kan jeg eftermontere Porsche Roof transportsystemets hovedstøtte?

Hvis du ejer en ældre 911-model, kan du også forsøge at eftermontere Porsche Roof transportsystemets hovedstøtte på din 911. Dette er muligt for de fleste 911-modeller, men du bør altid konsultere en professionel for at sikre dig, at du ikke bruger dine penge på noget, der ikke passer til netop din 911-model.

Du kan også tjekke en brugt Porsche Tagtransportsystem-hovedstøtte online, da det nogle gange gør det muligt for dig at spare nogle få penge. Men du bør også sørge for, at systemet bliver nøje kontrolleret af en Porsche-mekaniker, inden det monteres.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z