Porsche 911 kopholder løsning

Porsche 911 kopholder løsning

En Porsche 911 er en gennemgående sportsvogn, og ældre 911-modeller blev normalt kun brugt i weekenderne eller ved særlige lejligheder. Men de nyere er så veludstyrede, at mange af dem bliver kørt til daglig.

Det betyder, at de nyere 911-modellers praktiske anvendelighed er ret imponerende, men kopholderne bliver som regel placeret på mærkelige steder i hele kabinen, som enten er utilgængelige eller helt ærligt ignorante.

Den nyeste 911 992 911 har for det meste kun en enkelt kopholder, og 991 911 har to kopholdere i et spinkelt, overkonstrueret rum over en masse elektronik. Det er yderst risikabelt at placere en kopholder over elektronikken, og især fordi kopholderne er alt for skrøbelige til, at man kan stole på dem.

Det er ret indlysende, at situationen med kopholderne i en 911’er langt fra er ideel, og derfor findes der en masse eftermarkedsmuligheder, som bestemt virker passende. Nogle virksomheder som Ultimatecupholders, Fischer eller en masse forskellige Amazon-sælgere konkurrerer om at tilbyde den bedste 911 kopholderløsning.

Porsche 911 kopholdere problem

Før vi går ind på alle de forskellige 911 kopholdermuligheder, er det værd at nævne, at Porsche virkelig er ligeglad med kopholdere, fordi Porsche ikke er dit gennemsnitlige prisbillige bilmærke som Toyota eller Honda.

Porscher er lavet til at blive kørt og nydt på en snoet vej eller bane, og meget af alt andet inde i 911’eren er ikke af større betydning. Ja, Porsche tilbyder en førsteklasses byggekvalitet og fantastiske læder- og beklædningsmuligheder, men det er fordi det er det, som de fleste mennesker ønsker, og den perfekte OEM-kopholderløsning er ret ligegyldig.

  Er en brugt Porsche Cayenne pålidelig?

991 911 tilbyder den mærkeligste kopholderløsning i hele bilbranchen. Porsche har ”belejligt” placeret kopholderne over handskerummet i et særligt rum. Disse kopholderholdere er alt for spinkle og akavet placeret til daglig brug.

Den nyeste Porsche 992 911 har nogle gange en enkelt kopholder. Men nogle 992 911-modeller får af en eller anden grund ikke engang en enkelt kopholder. Derfor er der masser af 992-ejere, der raser på nettet over, at de ikke kan placere en drink nogen steder i 992’eren.

Ultimatebægerholdere

Når vi har konstateret et kopholderproblem i de nyere 911-modeller, er det kun rimeligt at løse det nu, og du kan løse det med kopholderne fra firmaet Ultimatecupholders. Der er masser af tilfredse Porsche 911-ejere på nettet, der anbefaler en kopholder fra Ultimatecupholders, og det med rette.

På hjemmesiden står det klart og tydeligt, at alle deres kopholdermuligheder passer perfekt til flere forskellige generationer af 911’eren. Du kan vælge mellem et par forskellige muligheder, men den gulvplacerede ser ud til at være den mest populære af slagsen.

Kopholdere som disse koster dig omkring $25 for én eller $45 for et par på to, de er godt bygget med materialer af høj kvalitet. De kan passe til flere forskellige størrelser, selv om de er beregnet til almindelige kafferejsekrus. Uanset hvor du er fra, Ultimatecupholders gør også international forsendelse også.

Det gode ved Ultimatecupholders er, at dette websted drives af en ret velinformeret person, der også formår at anbefale et par andre ordentlige biltilbehør, der også er ret godt prissat og af høj kvalitet.

  Audi Q5 vs. Porsche Cayenne

eBay/Amazon Porsche 911 kopholdere

Den nemmeste måde at anskaffe et par kopholdere til din 911 er nok den gode gamle eBay/Amazon 10 minutters søgning. Men du skal huske på, at de fleste af disse kopholderløsninger udelukkende er lavet med henblik på at tjene penge. Det betyder, at disse løsninger som regel ikke er af lige så høj kvalitet og generelt heller ikke så pålidelige som Ultimatecupholders eller Fischer.

Det betyder ikke, at der ikke findes tilfredsstillende kopholderløsninger, der strejfer rundt i Amazon eller eBay’s dybder, det er mere en historie om at finde den rigtige. Der findes masser af $5-$10-$15 kopholderløsninger, men det er normalt ikke dem, du bør overveje, fordi en 911 ikke er så forfærdelig plastik værdig.

Der er et par interessante eBay/Amazon-kopholderløsninger i $50-$100-området, men ingen af disse er normalt lige så gennemprøvede som Ultimatecupholders eller Fischer. Hvis du ender med at købe en billig eBay/Amazon-kopholderløsning, bør du nok svinge forbi din forhandler og få dig et helt nyt sæt gummimåtter i tilfælde af et eventuelt spild.

FAQ-afsnit

Har Porsche Boxster/Cayman en bedre OEM-kopholderløsning?

Nej, faktisk tilbyder nogle Porsche Boxster/Cayman-modeller de mest forfærdelige kopholderløsninger i hele Porsche-serien. De nyeste 718-modeller tilbyder et system, der kan sammenlignes med det system, der findes i 991 911, hvilket er temmelig latterligt.

Nogle ældre Boxster/Cayman-modeller havde endda et par kopholdere inde i opbevaringsrummet i midterkonsollen. Det betyder, at du skal tage låget til midterkonsollen helt af for at bruge denne kopholderløsning, hvilket mildest talt ikke er ideelt.

  Er Porsche god i sne?

Tilbyder Porsche Cayenne/Panamera en bedre OEM-kopholderløsning?

Ja, fordi disse modeller er lavet til at tilbyde en mere praktisk, eksklusiv oplevelse, der minder mere om en Audi eller en Mercedes. Disse modeller tilbyder op til 4 forskellige kopholdere, som er langt bedre udformet end dem, der findes i 911- eller Boxster/Cayman-modellerne.

Panamera er bygget til at tilbyde det højeste niveau af luksus i hele Porsche-serien, og alle opbevaringsrumsløsninger i Panamera eller Cayenne er langt bedre sammenlignet med de mere sportslige Porsche-modeller som f.eks. 911.

Kommer Porsche nogensinde til at tilbyde en anstændig 911 OEM kopholderløsning til 911?

Tja, måske. For at Porsche kan afhjælpe dette problem mest effektivt, skal en stor del af den eksisterende Porsche 911-kundebase kræve sådanne ændringer. Men det er højst usandsynligt, fordi en gennemsnitlig 911-ejer ikke bruger en 911 på daglig basis, og han er sandsynligvis ikke så interesseret i den.

992’eren synes, hvis den er udstyret med en kopholder, at være en bedre kopholderløsning end 991’eren, men overlegenheden i dette tilfælde er ret lille. Uanset om Porsche i sidste ende vil give kopholderne et højere niveau eller ej, vil der altid snart følge en masse pålidelige eftermarkedsmuligheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z