Bedste cykelholder til Porsche 911

Bedste cykelholder til Porsche 911

Porsche 911 er den mest berømte Porsche-model gennem tiderne. 911’eren har ikke ændret sig dramatisk gennem årene, og den væsentlige platform, som den er baseret på, er mere eller mindre den samme.

Da Porsche blev ved med at forbedre 911-linjen, er alle de forskellige aspekter af 911’eren, såsom tagbagagebærerplaceringerne også forblevet uændret i årevis. På grund af dette findes der masser af originale Porsche-cykelholdere og lige så mange eftermarkedsmuligheder.

Valget af den bedste cykelholder til din 911 afhænger af mange forskellige faktorer såsom pris, generel sikkerhed, hindringer for udsynet, mulige lakskrammer og ridser, nummerplade og hindringer for parkeringssensorer. Af disse og mange andre grunde er den bedste cykelholder til en 911 en ægte Porsche cykelholder.

Udover originale Porsche cykelholdere kan du også vælge mellem masser af eftermarkedsproducenter såsom Saris Bones, Thule, Rino, Curt, Yakima og mange andre. Ægte Porsche cykelholdere er som regel de mere pålidelige, og de er bygget specifikt til Porsche-modeller.

Porsche Tequipment racks

Indgangsniveauet for ægte Porsche cykelstativer er 95B 044 800 06 Cykelstativ, som sælges til en ret fornuftig pris på 210 dollars eksklusive afgifter. Denne cykelholder kan passe op til 3 forskellige cykler, hvilket er ret ualmindeligt for en så lav pris, hvilket yderligere gentager den konkurrencedygtige produktplacering af denne ægte Porsche-holder.

Dette rack kan rumme alle cykler op til 100 mm rammediameter, og det kommer også med tipsikring for en sikker og sikker montering. Dette rack fås til stort set alle 911-modeller ud over 911 GT-linjen.

Men hvis du vil have en holder, der er specielt designet til en racercykel, tilbyder Porsche også 95B 044 800 08 Racing cykelholder til 286 USD ekskl. moms, som også leveres med en forhjulstaske, eller 328 USD, hvis du også ønsker en udpeget forhjulsholder.

  Er Porsche Boxster en pålidelig bil?

Denne holder er specielt fremstillet til racercykler, og den maksimale belastningskapacitet for denne holder er 10 kg (22 pund). Men hvis du ønsker at udnytte disse udpegede cykelholdere fuldt ud, skal du også købe hovedstøtten til tagtransportsystemet til 638 USD med en maksimal belastningskapacitet på 75 kg (165 pund)

Aftermarket 911 cykelholdere

Hvis du vil have en komplet ægte Porsche-opsætning, skal du betale en betydelig merpris i forhold til de fleste eftermarkedsalternativer. Hvis du foretrækker at transportere dine cykler med en bagmonteret cykelholder, er du også tvunget til at tage eftermarkedsruten, fordi Porsche ikke tilbyder en beregnet bagmonteret cykelholder til de fleste 911-modeller.

Thule er en svensk virksomhed, der har specialiseret sig i smarte biltransportløsninger. De tilbyder en masse forskellige cykelholdere, der passer til 911’eren. Men et af de højest vurderede Thule-produkter er Thule Raceway Trunk Bike Rack. Den udsalgspris for denne rack ligger et sted i 700 dollars, men du kan ofte finde dem på udsalg for 450-500 dollars.

Værdimæssigt er en af de bedste Porsche 911 MTB rack-løsninger Rhino-Rack MountainTrail Bike Carrier med en MSRP på 265 $, men konstant udsalg letter prisen ned til 180-200 $. Det er værd at nævne, at dette rack ikke kun kan rumme mountainbikes, selv om det var hensigten at tilbyde et decideret MTB-holder.

Men hvis du ønsker at tage hele familien med, kan en Curt Premium Bike Rack bære op til 4 eller endda 5 cykler til en nedsat pris på 207-234 USD. Det kan virke for godt til at være sandt for en cykelholder, der kan bære op til 5 cykler, men du får også en 1-årig garanti med, bare for en sikkerheds skyld.

  Porsche 911 kopholder løsning

Godt at vide om cykelholdere på en 911

Når du har besluttet dig for, hvilken cykelholder der passer til alle dine krav til cykellivsstilen, bør det være din højeste prioritet at sikre, at du får en korrekt pasform uden potentielle skader på din elskede 911. 911’ere er ikke billige, især ikke de nyere 992-modeller, og det er altafgørende at beskytte din 911 mod eventuelle skrammer og ridser.

Først og fremmest bør du bruge lakbeskyttelse til alle de sårbare områder på din 911. Hvis du bruger en bagmonteret bagagebærer, skal du sørge for, at alle overfladerne omkring bagsiden er beskyttet af et forholdsvis tykt lag lakbeskyttelsesfilm.

Det er værd at nævne, at de fleste moderne cykelholdere er sikre, men du kan aldrig være for sikker, og de fleste skader opstår normalt som følge af forkert brug af cykelholdere. Ud over lakbeskyttelsesfilm bør du også anskaffe dig en ekstra nummerplade, hvis cykelholderen blokerer din bagplade.

Du bør også være ekstra forsigtig, hvis du har et panoramatag, da nogle aftermarket 911-cykelholdere ikke er lavet til 911’ere med panoramatag. Derfor bør du primært fokusere på udpegede originale Porsche-udstyrsstativer, fordi Porsche tester disse stativer kraftigt, og de er lavet med 911’er i tankerne.

FAQ-afsnit

Er cykelholdere sikre ved højhastighedskørsel?

Dette er også et område, hvor ægte Porsche-cykelholdere normalt udmærker sig, fordi Porsche tester alle deres cykelholdere på testanlægget i Weissach. Selv om du teknisk set ikke bør køre for stærkt med en cykelholder på taget, men hvis du gør det, er en ægte Porsche-cykelholder dit sikreste valg.

  Alt, hvad du behøver at vide om Porsche 911 motornummerkontrol

De fleste cykelholdere er klassificeret til hastigheder på op til 60 mph, hvilket betyder, at hvis du kører over denne hastighed, og der sker noget, vil producenten ikke få skylden. Dine forsikringsomkostninger kan også give dig hovedpine, så sørg for at være velinformeret om grænserne for hver enkelt cykelholder, du bruger.

Skader en cykelholder min bil?

Hvis du følger alle anvisningerne og bruger lakbeskyttelsesfilm på din bil, vil du sandsynligvis ikke opleve nogen skader overhovedet. Men da de fleste mennesker har en tendens til at bruge cykelholdere ret ofte, skal du altid sørge for, at du har monteret cyklen sikkert på holderen.

Hvis du ikke monterer den korrekt, kan der opstå skader, og nogle skader kan endda kræve en lakering. Sørg altid for, at du følger alle producentens retningslinjer, især dem, der er forbundet med cyklens bevægelige dele.

Er 911’eren bedre egnet til tag- eller bagagerumsbagagebærer?

911’eren er sandsynligvis bedre egnet til tagmonterede bagagebærere på grund af 911’erens særlige motorlayout. Men dette kan variere afhængigt af den pågældende cykelholder. En 911 er en bil med bagmotor, og alle de små kølekanaler kan ikke blokeres, da de kan give problemer med overophedning.

Hvis du bruger en tagmonteret cykelholder, er vægtfordelingen meget bedre, og dit udsyn bagtil, nummerplade, parkeringssensorer og kameraer bliver heller ikke blokeret af en cykelholder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z