De bedste gaver til Porsche-elskere

De bedste gaver til Porsche-elskere

Porsche er et af de største luksusmærkenavne i bilverdenen, såvel som i hele produktdesignverdenen. At dømme ud fra de seneste rapporter er Porsche-mærket op mod 30 milliarder dollars værd, hvilket betyder, at næsten alt med et Porsche-våbenskjold er en yderst eftertragtet genstand.

Din ægtefælle, dit familiemedlem eller din ven er måske Porsche-ejer, eller måske værdsætter de bare mærket og håber, at de en dag får råd til en Porsche. Du kan altid få dem til at smile ved at give dem et ægte Porsche-tilbehør.

Du kan finde en masse ægte Porsche-gaver og -tilbehør gennem mange onlinebutikker og licenserede Porsche- og Porsche Design-forhandlere. En af de flotteste Porsche-gaver, der findes, er et ægte Porsche-armbåndsur, som kan koste dig mellem 500 og 8500 kroner.

Der findes mange andre fede Porsche-gaver som f.eks. ægte Porsche-solbriller, Porsche-krus og -kopper, specifikke nøgleringe, Porsche-arvstøj, klassiske ure, Porsche-badges, Porsche-manchetknapper, Porsche-flaskeåbnere eller endda Porsche Design Bluetooth-højttalere.

Porsche Design

Porsche Design er en produktdesignvirksomhed, der ejes af Porsche Auto Group. Porsche Design er blevet grundlagt med henblik på licensering, så hvis du ønsker at fremstille Porsche-mærket tilbehør og gaver, er det disse fyre, der kan tilbyde dig en licens til en betydelig pris.

Porsche Design produktmuligheder

Porsche Design tilbyder mange Porsche-gave muligheder af høj kvalitet. Deres produkter er ret imponerende, når det kommer til finish og produktkvalitet. Produkterne omfatter ure, bagage og briller samt mode- og sportstøj. Priserne er temmelig oppe i pris, hvilket er forventeligt for et så eksklusivt mærke. Et par flotte solbriller koster mellem 250 og 1.000 dollars.

Porsche Design tilbyder også elektronik som bærbare computere, tv’er og højttalere. Disse er også betydeligt dyrere end de modeller, som de er baseret på. Du kan købe mange andre Porsche Design-artikler, herunder kuglepenne, lightere, parfumer og endda køkkenknive.
Selv om priserne på disse Porsche-tilbehør er ret iøjnefaldende, tilbyder Porsche Design også mange muligheder med rabat, så du bør tjekke Porsche Design-webshoppen for udsalg, hvis du er interesseret.

  Er det værd at købe en Porsche Macan?

Flere overkommelige Porsche gaver

Hvis de førnævnte gaver er lidt for dyre for dig, hvilket er forståeligt nok, kan du altid gennemse licenserede Porsche-produkter via forskellige online-websteder for at finde en mere overkommelig, men lige så betænksom løsning.

Nogle specifikke gaver som Porsche Thermo krus er utroligt populære og nyttige, og de passer endda også til kopholderne i de fleste Porsche-modeller. Disse krus er fremstillet af rustfrit stålmateriale af høj kvalitet med et præget Porsche-våbenskjold. De koster omkring 50-60 dollars på Amazon.

En anden sjov mulighed er et 270 $ Porsche-mærket skrivebordsklokke, der er designet til at ligne instrumenturet på en 911 med Sports Chrono Package-udstyr. Sport Chrono-pakken er meget anerkendt som en af de meget vigtige Porsche-optioner, og en ægte 911-entusiast vil helt sikkert sætte pris på en sådan gave.

Andre muligheder omfatter Porsche Crest-manchetknapper til 100 USD eller Porsche-nøgleringe med prægning af høj kvalitet, der normalt sælges for omkring 40-60 USD. Hvis du ønsker at give en gave til en junior Porsche-entusiast, er den bedste mulighed helt sikkert LEGO Porsche 911 RSR-sættet, men det koster over 200 $.

Porsche Design gaver vs Porsche licenserede gaver vs Porsche ulicenserede gaver

Der er ret stor forskel på disse tre typer Porsche gaver. Porsche Design gaver er betydeligt dyrere, men de tilbyder den højest mulige luksus kvalitet, som helt sikkert vil imponere selv den mest luksus Porsche entusiast.

  Er en Porsche Boxster en god hverdagsbil?

Porsche Licensed gaver er derimod en nedprioritering i forhold til Porsche Design, men det betyder ikke, at disse varer ikke er af høj kvalitet. I de fleste tilfælde vil Porsche Design ikke udstede en licens, hvis en kvalitetsstandard ikke er opfyldt. Det betyder, at licenserede Porsche gaver kan være den perfekte mellemvej mellem kvalitet og pris.
De billigste og mest upålidelige Porsche gaver tilbydes af et væld af skumle online hjemmesider. Selv om priserne på disse typer gaver virker som et røverkøb, er sandsynligheden for, at disse gaver rent faktisk er præsentable, når de i sidste ende når frem til dig, i bedste fald tvivlsom.

De bedste Porsche-gaver er Porsche Design-produkter, de mest fordelagtige Porsche-relaterede gaver er Porsche-licenserede produkter, og de værste og mest undgåelige Porsche-relaterede gaver er alt det ulicenserede Porsche-tilbehør.

At vælge en gave til en Porsche-fan

Er Porsche Design-produkterne den pris værd, de koster?

Hvis man ser på det fra et ikke-branded synspunkt, er Porsche Design-produkter ikke prisen værd. Men det er tilfældet med stort set alle andre luksusmærker derude. Selv om Gucci og Hermes tilbyder utroligt lækre produkter, er de som regel ikke pengene værd, hvis det ikke var for brandnavnet.
Men sagen er den, at folk sætter pris på mærker. De ønsker at være en del af noget eksklusivt, noget særligt, og de er villige til at betale for det. En almindelig H&M-skjorte er nok for de fleste mennesker, men en Porsche Design-skjorte vil helt sikkert være et statement.

  Bedste tagbagagebærer til Porsche Cayenne

Hvad er den bedste gave til en Porsche-ejer eller en kommende Porsche-ejer?

En Porsche 911-ejer er sikkert ligeglad med kaffekrus, og det er ret forståeligt. Det er ikke fordi, at disse typer gaver ikke vil tilfredsstille en Porsche 911 GT3 RS-ejer, men de har trods alt en premium appetit.
En god gave til en sådan ejer er en track day, hvor de kan tage deres elskede 911 med og rent faktisk udnytte dens utrolige hastighed og funktioner. Hvis du ønsker at give en kommende Porsche-ejer en gave, er en Porsche Experience-kørselssession til 350-1100 dollars med en professionel chauffør en af de bedste gaver, man kan håbe på.

Hvad er den bedst mulige Porsche-gave?

Tja, helt klart ville det nok være et Porsche-køretøj. Men hvis du ikke er så forelsket i den person, du giver en gave til, er en Porsche kronograf/urm nok den bedste løsning.
Det er værd at nævne, at du måske kan købe en brugt Boxster til den samme pris som et Porsche Chronograph ur.
En anden mulighed er en opgradering til deres Porsche. Der findes et par opdaterede ægte Porsche-infotainmentsystemer med Apple Carplay og Android Auto, der er lavet til ældre Porsche 911-modeller. Dette er en god gave, fordi disse systemer bringer moderne funktionalitet ind i ret gamle biler.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z